• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Bebegimin kalp atislarini beğenmedi doktorum.
Istemeye isyemeye sezaryen dedi.
Valla dedim önemli olan sağlık.
Ki gerçekten öyle.
Dua edin.ne.olur. kizim kurtulsun.
Tek dusuncem onun sağlığı..
Simdi.yatisim yapılıyor

Sherricim. Önemli olan senin ve bebişin sağlığı. Sen günlerce haftalarca bekledin. Normal doğum için elinden geleni yaptın. Senin normal doğum yanlısi doktorun dahi sana sezeryan dediyse kızın için en iyisi bu. Bak kayınvaliden de geldi. Yanlız da değilsin. Demek ki hayırlısı boyleymis.
Insallah kolaycacik atlatir, hiç bir yan etkiye maruz kalmadan çabucak iyileşirsin. Çoooook canı gönülden diledim. Umarım olur!
Ece de sağlıkla huzurla gelsin. Analı babalı büyüsün ömürlü olsun. Çok sevilen bir bebek olsun.
Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum bugün!

Kızlar selam,
Doktora geldim kontrole.
Bebegimin kalp atislarini beğenmedi doktorum.
Istemeye isyemeye sezaryen dedi.
Valla dedim önemli olan sağlık.
Ki gerçekten öyle.
Dua edin.ne.olur. kizim kurtulsun.
Tek dusuncem onun sağlığı..
Simdi.yatisim yapılıyor
Canım saglikla kavuş bebeğin e inşallah :dua:

Ptesi tekrar çağırdı doktor suyu felan iyi dedi acilma yok kilo olmus 3900 sabirr yani nasi doğacak ne zamn olcak bilmiom daraldim gerckten alttan uyarici muayene yapti 2 gune gelir dedi baqalm
Bana da yaptılar böyle bir muayene. Zarları temizledi ağrılı bişeydi. Bugün ikinci gün belirti yok ama sümükümsü kanlı parçalar geliyor benden. Sende de var mı aynı durum

Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler :KK36:

ay maşaallah darısı sağlıkla hayırla bize inşaallah ::KK200:

hayırlı sağlıklı ömürleriniz olsun kuzum

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

ay maşaallah size
Ağzını yüüznü yerim yahuuuu:KK200:

Guzel yurekli can teyzelerimiz.
Kizcemin gizli sakli cektigim fotosunu sizlerle paylasmak istedim.
Biliyprum ki onun iyi olmasinda sizin dualarinizin bana desteginizin cok ama cookk yeri var.
Bu foto 1 mayistan. Bir daha firsatimiz olmadi hemsireler er yerde :KK48:
Sanirim 1200 civarindaydi burda. Bugunde 1350 gr olmus minnak kizcem.hepinizi cok cok opuyoruz :KK68:
Eki Görüntüle 1830153

ay maşaallah annesi :)

hayırlarla sağlıklıca çabucak büyüsün siz de tamamen kavuşun :)

Ptesi tekrar çağırdı doktor suyu felan iyi dedi acilma yok kilo olmus 3900 sabirr yani nasi doğacak ne zamn olcak bilmiom daraldim gerckten alttan uyarici muayene yapti 2 gune gelir dedi baqalm
hayırlısı olsun sıkma canını. bebek daha zayıf doğuyo o rakamlara pek takılma.ama iri olursa kendini daha güzel itermiş doğum sırasında bu da hızlıca kanalı açarmış rahat doğar yani. sağlık ocağındaki hemşire söylemişti bunu.
benim kızım pek minnak olacak heralde 40+2deyiz ama 3 kilo görünüyo

Slm kızlar bugün 36+5de kontrolümüz vardı 2630 gr 47 cm dedi son 10 günde 130 gr almış gözüküyor ve ölçümleri 9-10 gün geride çıktı ama dr sorun görmedi iyi dedi geçen cuma ishal ve ağrım olunca gittiğim başka bir dr 2650 gr demişti tam da 7 gün önce. Ölçümdeki milimetrik oynamalar çok farkeder sıkıntı yok dedi. Suyu iyi yeterli ama daha çok su iç dedi. İnş iyidir bebişim

Kızlar bu arada eşim muğlalı biz urfada oturuyoruz. doğumu antepte yapacaktım ama memlekete gidelim doğum orda olsun hem daha rahat olabilir dedik memlekette doğum sonrası süreç vs. Yol çoook uzun ama doktorum izin verdi yoldayız şimdi. sık sık mola veriyoruz yolu yarılayınca bi otelde kalıcaz sabah tekrar yola devam. Şimdilik sıkıntı yok şükür. Bu arada tabi doktorum da değişecek. Pztesi günü için muğlada iyi bi doktordan randevu aldım. Doğum tarihimiz değişebilir sezeryan olduğu için. Hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar..
Dün akşam saat 17:30 gibi sızıntı şeklinde suyum geldi. İdrarımı tutamıyor da altıma yapıyormuşum gibi. Duşa girdim, duşta da devam etti. Açılmamın olup olmadığını bilmediğimden ve hiç sancım olmadığından evde sancılarımı beklemeye çekindim. Hastaneye geldik açılma 2cmdi. Henüz sancılarım yoktu. Bu nedenle 19:00 gibi suni sancı verildi. 21:00 a kadar sancılarım regl ağrısı gibi kasıklarımda oldu. Dayanılmaz değildi, derin nefes alıp vererek geçirdim. Ve hep ayaktaydım, yürüdüm. Nst haricinde yatağa yatmadım. Saat 11de açılma 4 cm oldu.
01:00 a kadar sancılarım şiddetlendi ve sonlarında artık dayanamayacağımı düşündüm. Epidural istedim. Ebe kontrol etti ve açılma 7 cm bir saat daha dayan dedi. Yarım saat içinde 8-9 cm açılmada ıkınma isteğim geldi. Sancı geldiğinde ebenin gösterdiği şekilde çömelerek ıkındım. 02:00 da açılma 10 cm oldu ve doğumhaneye gittik. Ikınmada enerjim çok azaldığından ebeler üstten bastırdılar kimi zaman masaj yaptılar ve 02:23te 3250 gr 51cm Ela'mıza kavuştuk.
Kesi yapılmayacaktı ben ıkınmakta zorlandığımdan doktordan kesi istedim. Sıkışıp kalmasından korktum. Minik bir kesi yapmış doktor. O da içte dikiş. Dışarıda dikişim yok. Tuvaletimi yaptığımda yanma olmadı. Oturup kalkarken biraz ağrı oluyor sadece.
Çok şükür sütüm de geldi ve meleğim hemen emmeye başladı. Şükürler olsun ikimiz de iyiyiz.
İlk kucağıma veriler kokusuna inanamadım. Cennet böyle kokuyor olmalı dedim. Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inş.
Dayanılmaz sancılarımda nicki aklıma gelen ve gelmeyen doğum bekleyen herkese dua ettim. İnş bekleyen herkes sağlıkla hayırlısıyla kolay bir doğumla meleklerini kucaklarına alır.
Soruların olursa elimden geldiğince veririm. Sevgiler :KK36:
Allah bağışlasın canım maşallah bebişine

Kızlar son günlerin tadınıçıkarın uykusuzluktan ölüyorum :) bol bol gezin eşinizle ilgilenin ve uyuyun
Al benden de o kadar. Kızçem gece gündüz 15-20 dk. Uyuyor. Uykusuzluktan gözlerim mosmor oldu. 40'ına düzelir diyorlar. İnşallah bol uykulu bir kız olur...

Back
X