2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

canım bende baya aktı su diye düşündüm ben, tecrübesizlik işte. İlk geldikten sonra ara ara geldi şimdi durdu gibi akmıyor sanki.. doktora gittim suyum geldi diye, doktor baktı suyun gelmemiş daha duruyor dedi. Sadece sancılar düzene girmiş ve açılma başlamış yavaş yavaş, yakında doğum olur dedi. akşama tekrar kontrole çağırdı bi daha kontrol etcek, sonrası nasip :)

Merhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )

ay nişan günü bugün desenize hayırlısıyla kolay bi doğumla sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini

Ayyy ağzınan yel alsınn sherry cim
Bende boğayım kızımda boğa olcak inşallah olsun olsun ikizlerden çok iyidir çünkü hiç anlaşamamm
Al benden de o kadar. Ben de başak burcuyum. Eşim annem ablam koç. Zaten zorlanıyorum. Bir de ikizler gelcek diye ödüm patlıyor. Ayol ben bebek hazirana denk gelmesin diye geçen Ağustos o kadar yanasmadim bile eşime. Bi kere şut oldu o da gol olmuş anasını satıyım. Hep on gün önce doğar da boğa olur diye bekledim. Ama artık ümidimi de kaybettim. Sanırım ikizler geliyor bize

inşallah canım hep birlikte doğuruverelim kolayca, sağ salim alalım meleklerimizi kucağımıza

Evet canım özellikle ayağa kalkınca çok ağrıyodu.iniyodur minnoş inşallah tatlım.
ay insallah tatlım ya.
doktor kontrolünden önce de agrıyordu ama doktor inmemiş dedi.
sanırım daha uzun süre agrıması lazım ki insin.

Dr 4 ten sonra alacam dedi aç aç bekliyorum burda, bugunde almazsa başka hastaneye gidecem valla, cok bunaldım, inşallah bugün de ertelemezde oğlumu kucağıma alırım inşallah
hay alllah ya. amma eziyet çektirdiler sana ha. ne demek dörde kadar bekle. bu sorumsuzluk bence. hamile kadın o kadar saat bekletilir miymiş !
insallah ertelemez canım benim. ben burdan sinir oldum seni tahmin edemiyorum. azıcık daha sabır inşallah hyatım.
sancın yeterli değil yani. benim de öyle yaa.
peki cuma kaça kaç oluyorsun. benim de perşembe kontrolüm var. perşembe versin suniyi istiyorum.
artık agrılarım beni çok zorlamaya başladı.
allahtan hava bugün serin de sıcaktan cıldırma noktasına gelmiyorum.
yoksa sularda 24 saattir kesik. duşta alamıyacaktım. o zaman camları acıp ay yeteeer diye bagırmaya başlardım her halde

Ayyy ağzınan yel alsınn sherry cim
Bende boğayım kızımda boğa olcak inşallah olsun olsun ikizlerden çok iyidir çünkü hiç anlaşamamm
allah gönlüne göre versin canım.
gelsin ama artık ya. sabahları şu şiş ve uyuşuk el eziyeti canıma yetti artık !

Son düzenleme:
Hadi gözün aydın Mavitepecim. Artık beklemesi daha kolay

Ben yurt dışındayim. Bizim 37 zorunlulugumuz yok. Ben 37+5 e kadar çalıştım. Keşke bir hafta daha çalışsaydım. benim de bugün Dr kontrolüm var. Ama saat daha çok erken. 7 bile olmadı. Ay ise gitsem yataktan kazinirdim şimdiye. İş yok uykum sıfır!

pardoon
41+0 yazmısım.
40+0

Bende uyku konusunda aynıyım canım gecede uykuya dalmam çok zor sabahta 5gibi uyanıyorum sonra uyu uyuyabilirsen .normalde uykum çok ağırdır ama izne ayrıldığımdan beri kalmadı uyku

Mrb kızlar inşallah herkes iyidir
Bakıp okumaya çalışıyorum ama yazmaya pek fırsatım olmadı. suyu gelenler bi avazda kucaginiza alın bebislerinizi inşallah

Bugün kontrolumuz vardı . bebisime cuma günü kavuşuyorum inşallah Anestezi hazirliklarimizi yaptık bugün yaklasik. 3.500 grmis tosunum

Bende uyku konusunda aynıyım canım gecede uykuya dalmam çok zor sabahta 5gibi uyanıyorum sonra uyu uyuyabilirsen .normalde uykum çok ağırdır ama izne ayrıldığımdan beri kalmadı uyku
Bana da herkes uyu şimdi sonra uyuyamayacaksın diyip duruyor. Halbuki benim uykum hep çok hafifti. Haftalardır da günde 4-5 saat bölük porcuk anca uyuyorum. Dün gece üç saat deliksiz uyumuşum. Sabah kalktım içimden oha amma uyumuşum diye geçirdim!!

Gözün aydın canım. Sayılı gün çabuk geçer. En azından tarih biliyorsun. Darısı bizim başımıza olsun insallah

ay benimde mi öyleydi acaba.
nobetci doktor suyun gelmiş. enfeksiyon olur yatıralım dedi. sezaryene alacaktı en son. eminim.
ben kaçtım oradan. iyi ki kacmısım. kendi doktorum snein gibi acıklama yapmadı. ama suyun yeterli.
sancı ve acılma yok bekliyeceksin dedi.
sanki dünya başıma yıkıldı. ben belki dogururum diye gitmiştim dün sabah.
ay ablamı bile getirttim istanbulun öteki ucundan. bir de şeker hastası.
çok pis vicdan yaptım ve dün gece yolladım onu eve. gitsin dinlensin evinde kızcagız.
kv gelicek perşembe akşamı. inşallah o gelmeden kızcem gelir. evde kafayı sıyırırım yoksa.
sanki herkes beni bekliyor gib. bu psikoloji zormus..
benim de kv geliyor. nazım da geçmez ki.
inşallah kadına lohusa psikolojisi ile ters bişi filan söylemem. aramız oldukca iyi. açılsın istemem.. off ..
Ta

tam anlattığın gibi canım bide aynı binada oturunca
kaynana zaten zor.
bir de koc kadını da illa liderlik ister yani. uyumlu olabilir aslında ama sen gelinisin. illa sen ona uy isteyecektir.
aynı apartman çok çok çoook daha zor. koc olmasa bile zor.
allah sabır versin !
ay demek ki benim de öyle oldu. bi iki gün sızdı sızdı. sonra normal akıntıya döndü. su gibiydi akıntım.
demek suyum değilmiş. ama anlamadığım şey şu. turnusol neden maviydi ? kafamı bu kurcalıyor.
sanırım bu benim nişanım filandı diyeceğim. ondan da tırsıyorum yanlırım diye
Ay ben ayağını göremiyorum da ama bazen poposunu buluyorum. Amaaaan ısırasım geliyo. Koca göbeğime bi uzanabilsem!!
sagdan miniş bir yükselme oldu karnımda. ittirdim.
o miniş tepecikte elimi ittirdi.
aynısını eşime yaptırdım. ona da tepki gösterdi. bir an dogmuşta ayaklarıyla itmecilik oynuyor gibi geldi bize. gülüştük.
bunlar da çok şeker şeyler. ama dogsa da sevsek sanki karnım yerine, onu okşasak öpsek..

ay büyük gün belli olmuş. hadi bakalım darısı başımıza.
.çok sevindim adına canım...

Kedibochi benimde üst kemiği çok ağrıyo ama kanala falan girmemiş girmeye çalışıyodur belki canım bizimkiler
ay inşallah öyledir canım. dün yerden kalkamadım eşim kaldırdı ama çıglık atmamak için dişimi sıktım. öyle fena sancı giriyor orama..
bu kadar acı çekiyoruz bari dogursaydım diye geçiridm içimden. az daha aglicaktım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…