- 12 Temmuz 2011
- 104
- 165
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
- #54.221
ay insallah tatlım ya.
doktor kontrolünden önce de agrıyordu ama doktor inmemiş dedi.
sanırım daha uzun süre agrıması lazım ki insin.
hay alllah ya. amma eziyet çektirdiler sana ha. ne demek dörde kadar bekle. bu sorumsuzluk bence. hamile kadın o kadar saat bekletilir miymiş !
insallah ertelemez canım benim. ben burdan sinir oldum seni tahmin edemiyorum. azıcık daha sabır inşallah hyatım.
sancın yeterli değil yani. benim de öyle yaa.
peki cuma kaça kaç oluyorsun. benim de perşembe kontrolüm var. perşembe versin suniyi istiyorum.
artık agrılarım beni çok zorlamaya başladı.
allahtan hava bugün serin de sıcaktan cıldırma noktasına gelmiyorum.
yoksa sularda 24 saattir kesik. duşta alamıyacaktım. o zaman camları acıp ay yeteeer diye bagırmaya başlardım her halde
allah gönlüne göre versin canım.
gelsin ama artık ya. sabahları şu şiş ve uyuşuk el eziyeti canıma yetti artık !
41 e giriyoruz canım cuma günü doktor sen istesende ben bekletemem dedi şuan herşeyi normal ben sana kesin şuan almalıyım diyemem karar senin diyo e bu kadar normalse herşeyi bende kendimi şuan iyi hissediyorum e gideyim ben o zman yarın yine geleyim dedim gülüştük

Ağrılar benide mahvediyo canım ağlatıyo bile hareketlerin kısıtlı dün bende sen gibi dedim artık yeter yarın gidip söliycem diye ama düşününce sanki onun hakkına girmiş gibi hissettim e hazır olsa zaten gelir değil mi son güne kadar bekliycem napiim artık sağlıklı olsunlarda önemlisi o