- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.181
Yok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu.resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.
sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim...
aynenss canımmm.
ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.
benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar
Ay hadi inşallah.Merhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
Evet iyi olur bencede canım.inşallah herkes dağılınca tadını çıkarın sizde.Bir ben yanımda kimse olmasın istiyorum sanıyordum meğer birçok kişi aynı dertten muzdaripmiş. Ama bunu kimseye söyleyemiyoruz. Ben eşimle birlikte üstesinden gelmek istiyordum ama öyle olmayacak. Elbette zarardan çok yararları olacak biliyorum ama başbaşa sanki daha güzel bir paylaşım olurdu gibi geliyor. Birileri olunca eşim hep uzaktan seyir halinde olacak. Çok müdahil olamayacak gibi
Canim diğer dediklerin de zaman zaman oluyor ama.vajinamin.ustundeki.kemik ozelikle ayaga Kalkinca cok ağrıyor canimi cok yakiyor. Aynen sanki sezaryen olmusum da dikislerim aciyor gibiYok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu. resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.
Evet canım özellikle ayağa kalkınca çok ağrıyodu.iniyodur minnoş inşallah tatlım.Canim diğer dediklerin de zaman zaman oluyor ama.vajinamin.ustundeki.kemik ozelikle ayaga Kalkinca cok ağrıyor canimi cok yakiyor. Aynen sanki sezaryen olmusum da dikislerim aciyor gibi
Belki yavasca iniyordur. Ay insallah
Canimmm günaydın. Güzel haberlerle gel inşallah. Spinal mi olacak . Hadi aklım sen de güzel guzel emsın kucağına alabil yavrunu. Bakalım ben de henüz tam karar veremedim. Doktor bana bırakınca kafamı böyle meşgul e de r oldu. 26 si mi olsa 30 ü mu olsa die. O güne kadar ağrım dünkü gibi çok olursa 26si olsun dicem galiba..
Bakalım senin miñnakin kaç gr doğacak.sağlıkla gelinnn
3 haftadır evde misin?? Ay günlerimiz de aynıymış seninle. Ben en son geçen cuma çalıştım. Yani iznimi hissettiğim bir dün bir de bugün vardı ve şimdiden pişman oldum. Çalışırdim ben daha yeaaa diye söylenip duruyorum. :) bebeğin gelmeye niyeti yok. Böyle günler saatler geçmiyor.Benim eşimde artık gelsin istiyor gel kızım artık diye karnımı seviyo sürekli o benden daha sabırsızbende 3haftadır doğum iznindeyim çok sıkıldım ev hanımlığı bana göre hiiiç değilmiş kızım gelsede zaman nasıl geçiyo anlamasam
yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.
sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim...
aynenss canımmm.
ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.
benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar
Hahahahah :) sezeryan olunca duası farklı mı oluyormuş?? Amaannn şaşkın kız bunlar. Benimki de öyle işte. Hem heyecanlaniyo hem kiyamiyo.Teyzenın biri bana karnın inmiş baya dedi Ya hayırlısı. Kocam da öyle dediay anneler bi tuhaf ama. Annem dün telefonda sinir etti . Ben duà et anne diyince ama ben normal doğum için ediodum . Sezeryan olma.dio. buna etmicek galiba. . !!!
Ay mavitepemin paşası mi geliyormuş! Teşrif ediyorlar artık demek ki küçük paşamız. Koftehor hazırlıklarına haftalar öncesinden başlattı :)))günaydın kızlar!!
bugün güzel haberlerim var sanırım
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim.
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldiilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakındadüşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)
Bu gidisle mayis annelerinden haZirana terfi etmezsem
BENIM kiz koc olmasin derken bu.GIDISLE ikizler burcu olacak.
PAZAR gunune.kadar gelmezse ikizler o.kesin.
Gözün aydın ve geçmiş olsun canım. Bebişin analı babalı büyüsün, ömürlü olsunkızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana
çok güzel bi duygu Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun
Ay bi güzel haber dahaaa! Flowercim da kavuşuyor bebeğine. Bir avazda inşallah. Habersiz bırakma biziii :))KIZLAR SUYUM GELİYOOO YAVAŞ YAVAŞ BENİM PAŞA GELİCEK HERALDE HADE HAYIRLISI
Sende durumlar nasi canm suyum ggeldi yazmistin
Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.
Kiyamam kuzum sana. Çabucak iyileşir inşallah görkem bebek. Hemen de evine, annesine gelir.Günaydın
Dün taburcu olmayı beklerken maalesef yavrumun kanında mikrop çıktı ve kuvoze gitti ben eve geldim fua istiyorum canlarim sizden
3 haftadır evde misin?? Ay günlerimiz de aynıymış seninle. Ben en son geçen cuma çalıştım. Yani iznimi hissettiğim bir dün bir de bugün vardı ve şimdiden pişman oldum. Çalışırdim ben daha yeaaa diye söylenip duruyorum. :) bebeğin gelmeye niyeti yok. Böyle günler saatler geçmiyor.
Is yerinde suyum gelcek diye korkudan bir de sabah erken kalkamıyorum diye işi bırakmaya karat verdim. İşin kötüsü gündüzleri yine uyuyamıyorum. Ve suyum hala gelmiyo. Du bakayım... Ben daha çalışırdım yeeeaaaa
Ay maşallah. Salı bereketli gün. 4 bebek daha geliyor bugün galiba. Hayırlısıyla kucağıniza alın. Bir avazda kurtulun insallahMerhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
tam anlattığın gibi canım bide aynı binada oturuncaKoclar iyidir aslında temiz kalplidir. iyi dostlar olurlar. Vefalı. Zaman.zaman patavatsizdir ama farkında degildir bunun.
Ama dedigim dediktirler. Kaynana da koc eminim zordur.
Illa dedigi olsun ister hep.
Alla alla irem'cim benim o kadar aşağıda değil ama dediklerin bana da oluyor. Hele şu çiş meselesi çok can sıkıcı. Wc ye oturuyorum damla damla geliyor. Ayağa kalkıyorum. Hop bir daha geriye! Benim vajinadaki ağrı çok yürüyünce oluyor. Bir de pelvik kemiklerimin olduğu sağ sol kısımları ağrıyor ara sıra. Sanki bebek hep orayı tekmeliyormus gibiYok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu.resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?