- 8 Aralık 2015
- 719
- 634
- 53
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.241
Canım masallah ne kadar bilgilisin bu konularda tebrik ediyorum yaİşte şekerim bilmedigimizden hep bu korku. Biz de senin gibi tecrübe edince belki daha rahat karşılayacağız bu durumu :)
Canım niye allttan bakilmadikibende gittimde 38.haftada meğer 4 cm acilma varmış bende hiç farketmemistim doktor demesede sen de benceBugün kontrolümüz vardı. Cuma günü 40 bitiyor ama ne sancı ne açılma var. Gerçi alttan muayene olmadım ama öyle tahmin ediyorum. Cuma günü doktor tekrar bakacak, açılmama da bakacak. Pazartesiye kadar gelmezse salı günü suni sancı ile başlatılacak. Doktor kendi sancım ile doğuracağımdan çok umutlu ama ben o kadar umutlu değilim
Bana da herkes uyu şimdi sonra uyuyamayacaksın diyip duruyor. Halbuki benim uykum hep çok hafifti. Haftalardır da günde 4-5 saat bölük porcuk anca uyuyorum. Dün gece üç saat deliksiz uyumuşum. Sabah kalktım içimden oha amma uyumuşum diye geçirdim!!
Tatlım okuyorum bol bol da ne kadar ise yariyorsa işte :) yoksa ben de boş boş oturup günümü bekliyorum :)Canım masallah ne kadar bilgilisin bu konularda tebrik ediyorum ya
Ay ben dün bir oturdum bugün de sabah daha burda. Evde çok iş de yok. Annem yemek yaptı bulaşıkları ben makineye yerleştirdim hepsi o. Cuma kadın gelcek. Gelme desem mi acaba :)Hem boşluktan hemde yorulmadığımız için daha dinç kalıyoruz sanırım o yüzden öyle banada söylüyolarda uyku yok kendimi ev işlerine veriyorum hergünyinede bir enerji patlaması var
Yarısını atlatmışsın hayatım. 40I çıksın herşey birden yoluna girecek. Hem anne iyileşiyor alışıyor duruma hem de bebek düzene giriyor. İnşallah çabucak atlatirsinizKızlar dogurmadim diye üzülmeyin dinlenmeye bakın 22 nisanda doğum yaptım yorgunluk lohusalık psikolojisi hayattan sogudum dinlenmeye bakın bol bol
Canım insan kendisi bilir acı eşiğini yani eğer acı esiginin dusuk olduğuna inaniyosan ve sağlık açısından bi sorun olmuycani inaniyosan bence suni alma kimsenin sevkini kurmak istemem ama sırf bu yuzdende doğruları söylemeden edrmiycem ben normal dogum taraftarıyım ama acıya dayanamiyosan bekle çünkübelirli bi süre sonra acıya dayanmak zor oluyo ki suni verilip dogumdaku sureyide uzatabilirsin
Kızlar alıntı yapamadım tek tek paşam doğduuuu 3.800 kg 52 cm suanlık iiyiz ikimizde bnm biraz ağrım var
Sherryyyy sağlıkla kucağına al yavruyu, çok kolay bir doğum olsun, çok güzel anılar kalsın inşallah.gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
ne güzel. seninki yanlış alarm değilmiş
maşallah tontiş paşana. umarım kolay bir dogum olmuştur.
benimki de tontiş. aynı kilolarda.
Zaten onu dinliyorum canim. Yoksa.belki de.cumartesi alacakti bebegimi nobetci olan.canım suyun sızmış da olabilir. Yani bi anda tamamı boşalmayabiliyormuş, az da olsa sızıntı olduğunda turnusol kağıdında görünebilir belki. Doktor suyun yeterli diyorsa dinle bence.. hani tecrübeli falan olduğumdan değil de ne bileyim, bu ara doktora bıraktım resmen kendimi, ne derse hee öyle miymiş tamam olur moduna girdim
Son ana kadar bende kararliyim.Bende tam sana baştan beri nekadar normalde kararlisin canm helal olsun diycektim canm kendine guveniyosan psikoloji cok onemli cocuktada tehlike olmuycaksa normal dogurma fikrinden cayma derim ki icimede öyle doğuyor ddogum yapcagim zamanda hastanede bi kadın uç gün sancisiyla inatla normal doğumu beklemiş ve 4.100 doğurmuş demekki dogansa var sen yaparsın hayırlısıyla ins
Samsonn canim arkadaşım,cok teşekkür ederim.Sherryyyy sağlıkla kucağına al yavruyu, çok kolay bir doğum olsun, çok güzel anılar kalsın inşallah.
Profiline yazamıyorum, o yüzden buradan yazayım dedim.
Hareket, yürüyüş yaptın mı bol bol? Güzel haberlerini tez zamanda bekliyoruz.Kocaman öptüm
Tüm anne adayları, kolay sağlıklı doğumlar inşallah!!Rabbime emanet olun hepiniz ve bebecikler
Ederim tabi dua canım, etmez miyim. Tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah. Forumu haberdar edersen beni de tag' lemeyi unutmaSamsonn canim arkadaşım,cok teşekkür ederim.
Kizim.gecikti yollarini gozletiyor.
Yürüyüş eh iste pek.yaptığım söylenemez.
Evde hareket etmeye.çalışıyorum ama agirlastim.cook.zor.artik,
Dualarını beklerim.
Bende öptüm
Aynen ben de öyle düşündüm, belki açılmam olmuştur da ben hissetmemişimdir diye ama doktor bakmadı. Ben de bir şey diyemedimCanım niye allttan bakilmadikibende gittimde 38.haftada meğer 4 cm acilma varmış bende hiç farketmemistim doktor demesede sen de bence
Gözünüz aydın, Allah analı babalı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inş. Darısı da bize :)Kızlar alıntı yapamadım tek tek paşam doğduuuu 3.800 kg 52 cm suanlık iiyiz ikimizde bnm biraz ağrım var
Ay bugün bir bebek daha haberi aldık. Ne güzel :)Slm arkaaslar bende bugun kontroldeydim ve cumartesi saat 10 da doguma giricem epidural sezeryanla insallhh korku heycan var bakalim ne olacak dua istiyorum sizden rabbim cumlemize kolay saglikli sorunsuz dogumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?