2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canım niye allttan bakilmadikibende gittimde 38.haftada meğer 4 cm acilma varmış bende hiç farketmemistim doktor demesede sen de bence

Hem boşluktan hemde yorulmadığımız için daha dinç kalıyoruz sanırım o yüzden öyle banada söylüyolarda uyku yok kendimi ev işlerine veriyorum hergün yinede bir enerji patlaması var

Hem boşluktan hemde yorulmadığımız için daha dinç kalıyoruz sanırım o yüzden öyle banada söylüyolarda uyku yok kendimi ev işlerine veriyorum hergün yinede bir enerji patlaması var
Ay ben dün bir oturdum bugün de sabah daha burda. Evde çok iş de yok. Annem yemek yaptı bulaşıkları ben makineye yerleştirdim hepsi o. Cuma kadın gelcek. Gelme desem mi acaba :)

Kızlar dogurmadim diye üzülmeyin dinlenmeye bakın 22 nisanda doğum yaptım yorgunluk lohusalık psikolojisi hayattan sogudum dinlenmeye bakın bol bol
Yarısını atlatmışsın hayatım. 40I çıksın herşey birden yoluna girecek. Hem anne iyileşiyor alışıyor duruma hem de bebek düzene giriyor. İnşallah çabucak atlatirsiniz

Ağrı eşiğimin yüksek olduğunu düşünüyorum canım bende aslında olmıycaksa boş yere suniyle kendimide yormak istemem ama doktoruma bırakıcam kararı kiminin açılması olmuş suniyle belki benimde olur sezaryen istemiyorum 40+4 olduk o kadar bekledim normal için hergün hastaneye gidiyorum inşallah öyle olur diyelim bakalım cumaya kadar ne göstericek o güne kadar

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.
ne güzel. seninki yanlış alarm değilmiş
maşallah tontiş paşana. umarım kolay bir dogum olmuştur.
benimki de tontiş. aynı kilolarda.
Sherryyyy sağlıkla kucağına al yavruyu, çok kolay bir doğum olsun, çok güzel anılar kalsın inşallah.

Profiline yazamıyorum, o yüzden buradan yazayım dedim.

Hareket, yürüyüş yaptın mı bol bol? Güzel haberlerini tez zamanda bekliyoruz. Kocaman öptüm

Tüm anne adayları, kolay sağlıklı doğumlar inşallah!! Rabbime emanet olun hepiniz ve bebecikler

Zaten onu dinliyorum canim. Yoksa.belki de.cumartesi alacakti bebegimi nobetci olan.
O bekle dedi ben de.bekledim
Bebisin.suyu iyi.hareketleri de normal beklicen dedi.
Emrin.olur.dedim.bekliyorum :)

Son ana kadar bende kararliyim.
Hem kizim hem benim icin en dogali neyse o
Gecen gittigim nobetci doktor bana kendini normale sartlama dedi.
Ama o sezaryene sartlamisti kendini.
Egitimine saygı duyduğum için bunu kendisine soylemedim.
Ama böyle seni yatiralim, serum takalim,bebek tehlikede, kordon dolanabilir filan diye konuşmasını hiic sevmedim.
Resmen beni korkutmaya ve yatirmaya çalıştı.
Al iste 4 gündür iyiyim. Ona kalsa oohooo.
Ama kendi doktorum bebegim ters iken dedigi gibi sezaryen derse olurum.
Çünkü biliyorum ki doktorum gerekli gördüğü icin der bunu.

Son düzenleme:
Samsonn canim arkadaşım,cok teşekkür ederim.
Kizim.gecikti yollarini gozletiyor.
Yürüyüş eh iste pek.yaptığım söylenemez.
Evde hareket etmeye.çalışıyorum ama agirlastim.cook.zor.artik,
Dualarını beklerim.
Bende öptüm

Ederim tabi dua canım, etmez miyim. Tez zamanda güzel haberlerini alalım inşallah. Forumu haberdar edersen beni de tag' lemeyi unutma

2 gündür ayaklarım şiş inmedi hala nedeni nedirki şimdi bunun
Öncedende şişerdi ama inerdi şimdi inmiyo

Canım niye allttan bakilmadikibende gittimde 38.haftada meğer 4 cm acilma varmış bende hiç farketmemistim doktor demesede sen de bence
Aynen ben de öyle düşündüm, belki açılmam olmuştur da ben hissetmemişimdir diye ama doktor bakmadı. Ben de bir şey diyemedim cuma günü bakacakmış.

Slm arkaaslar bende bugun kontroldeydim ve cumartesi saat 10 da doguma giricem epidural sezeryanla insallhh korku heycan var bakalim ne olacak dua istiyorum sizden rabbim cumlemize kolay saglikli sorunsuz dogumlar nasip etsin

Slm arkaaslar bende bugun kontroldeydim ve cumartesi saat 10 da doguma giricem epidural sezeryanla insallhh korku heycan var bakalim ne olacak dua istiyorum sizden rabbim cumlemize kolay saglikli sorunsuz dogumlar nasip etsin
Ay bugün bir bebek daha haberi aldık. Ne güzel :)

Analı babalı büyüsün, ömürlü olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…