- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #54.161
Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.
Kizlar bebis asagiya vuruyo gibi geliyo, vajinsya sanki anlik elektrik varpmis gibi , ani bi sey , bicak saplamasi giriyor, nedir bu , sizde de oluyo mu
günaydın kızlar!!
bugün güzel haberlerim var sanırım
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim.
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldiilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakındadüşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)
kızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana
çok güzel bi duygu Allah bekleyenlerin yardımcısı olsun
KIZLAR SUYUM GELİYOOO YAVAŞ YAVAŞ BENİM PAŞA GELİCEK HERALDE HADE HAYIRLISI
kızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana
Sağol canım peki kaç saat sancı çektinbenim açılma yokken sancı verdiler açıldı canım gözünü korkutma. bunları düşünürsen zaten doğuma kadar normalden vazgeçersin.
Sende durumlar nasi canm suyum ggeldi yazmistinay süper yaa, bir doğum daha başlıyorhayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Canım sağlıklı hayırlı kolay bir doğumun olsun inş. Okurken ben çok heyecanlandım ama senin sakinliğine de hayran kaldım :) inşallah sağlıkla kolayca alın miniğinizi kucağınıza. Gelişmelerden bizi haberdar et.günaydın kızlar!!
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim.
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldiilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakındadüşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah
Gözünüz aydın, sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi inş. Bizim için de kokla bebişinizikızlar dün sipinal anesteziyle sezeryan oldum oğlumda bende çok iyiyiz emzirmeye çalışıyorum sütüm yok fazla dua edin bana
Allah şifa versin canım, hemencecik iyileşsin ve evinizi şenlendirsin inş.Günaydın
Dün taburcu olmayı beklerken maalesef yavrumun kanında mikrop çıktı ve kuvoze gitti ben eve geldim fua istiyorum canlarim sizden
benim durumumla karşılaştırma çünkü oğlum henüz 36 haftalıktı hiç sancı yoktu hiç açılmam yoktu su kesesi yırtıldığı için mecburi doğum oldu. 12 saat suni sancı aldım. o zaman bile suni sancı açılmayı sağladı.şimdi zaten normal doğum haftasına girdiğimiz için suni sancı ya 3-4 saat almayla doğum olur hatta belki kendi sancını tetikler suni sancıyı keserler.Sağol canım peki kaç saat sancı çektin
Ay canımm valla işin zor.şimdiden hazırla kendini her biri ayrı bişey söyler çocukla ilgili yok şöyle yap yok böyle yap.ilk doğumumda hiç bişey anlamamıştım her kafadan bi ses çıkmıştı.lohusalığım kabus gibi geçmişti.bunda çok şükür hiç bi sıkıntı yaşanadım.hiç kimse bişeye karışmadı.bunda tadına vardım herşeyin.onun için sende kendini hazırla tatlım.inşallah olmaz ama oluyo işte malesef.Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.
Yaa sahimi !günaydın kızlar!!
Ben de kocum ondan istemedim.aynı düşüncelerdeyim ben koçlarla anlaşamam boğa olsun derken ikizlere doğru yola koyulduk.
Ayyy harika haber 2..KIZLAR SUYUM GELİYOOO YAVAŞ YAVAŞ BENİM PAŞA GELİCEK HERALDE HADE HAYIRLISI
benim yakın arkadaşlarım hep koç canım. ama ağzım yandı koçlardan üstüne kayınvalidem de koç olunca bari kızım koç olmasın diye dua ettim. koçu geçtik boğayı bile geçicez bu gidileBen de kocum ondan istemedim. Iki inatci.keci bir.koprude karsilasmis hesabi.Hir.gur ugrasir dururduk
Canım hiç tecrübem yok ama göğüs ucu için aparatlar var. Göğüs ucunu tutamayınca arkadaşım onlardan kullandı. Şeffaf bir şey göğüs ucuna taktı. Göğsüne tutarken bebeği kenardan şırınga ile mama verip göğsünü tutturdu. Öyle öyle başardılar. İnşallah bir an önce öğrenir minik emmeyiHanımlar merhaba bende mayis annesi oldum bugün. ☺bebeğim meme tutmada zorlaniyor. Ama şırıngadan mamayı emiyor. Neyapmam lazim memeyi tutması için ayni durumda olupta çözüm yolu bilen varmi.
Koclar iyidir aslında temiz kalplidir. iyi dostlar olurlar. Vefalı. Zaman.zaman patavatsizdir ama farkında degildir bunun.benim yakın arkadaşlarım hep koç canım. ama ağzım yandı koçlardan üstüne kayınvalidem de koç olunca bari kızım koç olmasın diye dua ettim. koçu geçtik boğayı bile geçicez bu gidile
Ay canımm valla işin zor.şimdiden hazırla kendini her biri ayrı bişey söyler çocukla ilgili yok şöyle yap yok böyle yap.ilk doğumumda hiç bişey anlamamıştım her kafadan bi ses çıkmıştı.lohusalığım kabus gibi geçmişti.bunda çok şükür hiç bi sıkıntı yaşanadım.hiç kimse bişeye karışmadı.bunda tadına vardım herşeyin.onun için sende kendini hazırla tatlım.inşallah olmaz ama oluyo işte malesef.
Güzel haberler üst üste bugün. Kolay sağlıklı hayırlı bir doğumun olsun. Artık vakti çoktan gelmiş :) gelsin minik hayırlısıyla inşMerhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?