• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.

sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim... :KK200:

aynenss canımmm.

ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.

benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar :KK70:
Yok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu.resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.

Merhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
Ay hadi inşallah.
Hayirli haberlerini bekliyoruz.
Babasıyla ayagini yakalyip sevmeye çalışıyoruz biz de.
Acinacak durumdayiz :D

Bir ben yanımda kimse olmasın istiyorum sanıyordum meğer birçok kişi aynı dertten muzdaripmiş. Ama bunu kimseye söyleyemiyoruz. Ben eşimle birlikte üstesinden gelmek istiyordum ama öyle olmayacak. Elbette zarardan çok yararları olacak biliyorum ama başbaşa sanki daha güzel bir paylaşım olurdu gibi geliyor. Birileri olunca eşim hep uzaktan seyir halinde olacak. Çok müdahil olamayacak gibi
Evet iyi olur bencede canım.inşallah herkes dağılınca tadını çıkarın sizde.

Yok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu. resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.
Canim diğer dediklerin de zaman zaman oluyor ama.vajinamin.ustundeki.kemik ozelikle ayaga Kalkinca cok ağrıyor canimi cok yakiyor. Aynen sanki sezaryen olmusum da dikislerim aciyor gibi
Belki yavasca iniyordur. Ay insallah

Canim diğer dediklerin de zaman zaman oluyor ama.vajinamin.ustundeki.kemik ozelikle ayaga Kalkinca cok ağrıyor canimi cok yakiyor. Aynen sanki sezaryen olmusum da dikislerim aciyor gibi
Belki yavasca iniyordur. Ay insallah
Evet canım özellikle ayağa kalkınca çok ağrıyodu.iniyodur minnoş inşallah tatlım.

Canimmm günaydın. Güzel haberlerle gel inşallah. Spinal mi olacak . Hadi aklım sen de güzel guzel emsın kucağına alabil yavrunu. Bakalım ben de henüz tam karar veremedim. Doktor bana bırakınca kafamı böyle meşgul e de r oldu. 26 si mi olsa 30 ü mu olsa die. O güne kadar ağrım dünkü gibi çok olursa 26si olsun dicem galiba..
Bakalım senin miñnakin kaç gr doğacak. :KK66: :KK66: sağlıkla gelinnn

Dr 4 ten sonra alacam dedi aç aç bekliyorum burda, bugunde almazsa başka hastaneye gidecem valla, cok bunaldım, inşallah bugün de ertelemezde oğlumu kucağıma alırım inşallah

Benim eşimde artık gelsin istiyor gel kızım artık diye karnımı seviyo sürekli o benden daha sabırsız :rolleyes: bende 3haftadır doğum iznindeyim çok sıkıldım ev hanımlığı bana göre hiiiç değilmiş :mad: kızım gelsede zaman nasıl geçiyo anlamasam :anne::anne:
3 haftadır evde misin?? Ay günlerimiz de aynıymış seninle. Ben en son geçen cuma çalıştım. Yani iznimi hissettiğim bir dün bir de bugün vardı ve şimdiden pişman oldum. Çalışırdim ben daha yeaaa diye söylenip duruyorum. :) bebeğin gelmeye niyeti yok. Böyle günler saatler geçmiyor.
Is yerinde suyum gelcek diye korkudan bir de sabah erken kalkamıyorum diye işi bırakmaya karat verdim. İşin kötüsü gündüzleri yine uyuyamıyorum. Ve suyum hala gelmiyo. Du bakayım... Ben daha çalışırdım yeeeaaaa :D :D

yürümeye cıkmadım ama evde çok dolandım iş yaptım. balkonu filan yıkadım vs. ablamla beraber mutfakta iş yaptım.
az önce de ablamı yolladım,benim kızın geleceği yok. memlekete gidicekti çarsamba günü. bari hazırlığı yapsın kızcagız.

sen böyle anlatıyorsun yapozitif pozitif.
bayılıyorum...
korkularım azalıyor anlattıkca.
bu yaklaşımın bizim gibi doguramayanlara çok moral veriyor. çok çok sagol canım benim... :KK200:

aynenss canımmm.

ya bebek inmedi diyor doktor. peki yürürken ayaga kalkarken ve yatakta sagdan sola dönerken vajinama ve kasıklarıma agrı sokan nedir?
biri bana anlatsın bunu. agrıdan ölüyorum son bir haftadır. açılmadandır diye ümit ediyordum ama dünki kontrolden sonra ümidim söndü.

benimki de öyle.
ayakları hep sagda. bam güm !
kızım diyorum çıkış o taraf değil aşaa da aşaa da diye. sanırım bizim bebişler çıkış yolunu bulamadı ondan gelemiyorlar :KK70:

:KK70: Kesinlikle canım bugün yine kontroldeydim sancı çıktı NSTde ama arası epey açık bunun çok sık olması gerekiyo dedi doktorum cumaya kadar böyle devam cuma günü sonlandırılcak Allah ın izniyle sağ salim hayırlısıyla inşallah:dua::dua:

Teyzenın biri bana karnın inmiş baya dedi Ya hayırlısı. Kocam da öyle dedi :KK66: ay anneler bi tuhaf ama. Annem dün telefonda sinir etti . Ben duà et anne diyince ama ben normal doğum için ediodum . Sezeryan olma.dio. buna etmicek galiba. . !!!
Hahahahah :) sezeryan olunca duası farklı mı oluyormuş?? Amaannn şaşkın kız bunlar. Benimki de öyle işte. Hem heyecanlaniyo hem kiyamiyo.

günaydın kızlar!! :KK68:
bugün güzel haberlerim var sanırım :KK73:
gece 3 gibi wcye kalktığımda pembe akıntım olduğunu gördüm ama sümüksü falan değil normal akıntı, ara ara devam etti sabaha kadar ama nişan mı değil mi karar veremedim. :KK64:
sabah 7 gibi bi ıslaklık hissettim kalktım, banyoya gidene kadar ıslaklık arttı banyoya adımımı atar atmaz şorrr, bi bardak kadar suyum geldi :rolleyes::KK9:ilk baktığım rengi oldu, çok şükür yeşil değil.
Bugün öğleden sonra randevum vardı zaten iyi denk geldi. Ağrı sancı yok ama buna bile sevindim, oğlum hayırlısıyla gelecek inşallah yakında :KK9: düşündüğümden daha sakinim, ben suyum gelirse oturup ağlarım ne yapacağımı bilemem diyordum, öyle olmuyormuş. Sadece biraz heyecan oluştu, oğluma kavuşma zamanım yaklaşıyor inşallah :anne:
Annemler de gelecekti bugün akşama, çok güzel zamanlama oldu :)
Ay mavitepemin paşası mi geliyormuş! Teşrif ediyorlar artık demek ki küçük paşamız. Koftehor hazırlıklarına haftalar öncesinden başlattı :)))

Ay sağlıkla kucağına alırsın insllah. Güzel haberlerini bekliyoruz Mavitepecim

Bu gidisle mayis annelerinden haZirana terfi etmezsem :KK70:
BENIM kiz koc olmasin derken bu.GIDISLE ikizler burcu olacak.
PAZAR gunune.kadar gelmezse ikizler o.kesin.

Ayyy ağzınan yel alsınn sherry cim:KK70:
Bende boğayım kızımda boğa olcak inşallah olsun olsun ikizlerden çok iyidir çünkü hiç anlaşamamm:KK43::KK48:

Sende durumlar nasi canm suyum ggeldi yazmistin

doktora gittim baktı kontrol etti, doğum başlıyor yavaş yavaş dedi. Açılma başlamış. Ama gelen suyum değilmiş, ikili bi zar var, biri daha duruyor, bebeğin suyu hareketi iyi dedi. Sancılar doğum sancısıymış, çok düzenliymiş. En fazla yarına doğacak gibi görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım, beklemedeyim :KK69:

Bugün annem geldi memleketten beni sinir etti ya. Saatte bir karnin yukarda daha 1 hafta 10 güne anca dogar. Belki de o zmana da dogmaz. Eeee napiim yani çekip çıkarcak halim yok çocuğumu. Beni sakinlestircegine daha da sinir edio. Bazen sadece kocam la ben gitsem doğuma eve geldiğimde kızım la birlikte sadece 3 müz olsak diyorum. Ama doğumdan bi gelicem ev çarşamba pazarı gibi olacak kV KP annem babam görümcem ler. Şimdiden lohusa depresyonuna girdim sanırım.

Ah canım allah yardımcımız olsun ben şimdiden kara kara onu düşünüyorum nasıl olcak diye

Arkadaşım anlattıda çok üzüldüm kız kimseyi kırmamak için susuyo olan ona oluyo napıcaksın bu zamanlarda yaşananlarda unutulmazki sabır diycen bende kimseye ağzımı açıp bişey söyleyemem anneme sesim çıkar yazık onada söyliyim sana bağırırsam sakın üstüne alınma diye :110::KK43:

Günaydın
Dün taburcu olmayı beklerken maalesef yavrumun kanında mikrop çıktı ve kuvoze gitti ben eve geldim fua istiyorum canlarim sizden
Kiyamam kuzum sana. Çabucak iyileşir inşallah görkem bebek. Hemen de evine, annesine gelir.
Kaç gün kalması gerekiyormuş. Söylediler mi?

3 haftadır evde misin?? Ay günlerimiz de aynıymış seninle. Ben en son geçen cuma çalıştım. Yani iznimi hissettiğim bir dün bir de bugün vardı ve şimdiden pişman oldum. Çalışırdim ben daha yeaaa diye söylenip duruyorum. :) bebeğin gelmeye niyeti yok. Böyle günler saatler geçmiyor.
Is yerinde suyum gelcek diye korkudan bir de sabah erken kalkamıyorum diye işi bırakmaya karat verdim. İşin kötüsü gündüzleri yine uyuyamıyorum. Ve suyum hala gelmiyo. Du bakayım... Ben daha çalışırdım yeeeaaaa :KK70: :KK70:

Ben 37yi beklemedim 1haftam vardı ay sonu gelmişken bırakıyım dedim ama keşke bırakmasaymışımmm :bicak:

Bugünde kontrolümüz vardı yeni geldik ne bir sancı ne açılma bebişte aşağı inmemiş yine beklemeye devam :KK12:

Merhaba kızlar , benimde sabah nişanım geldi ve o Zaman'dan beri adet olacakmışım gibi kasıklarım agrıyor , kızıma kavuşmaya az kaldı sanırım .( 40+5 deyim bugün )
Ay maşallah. Salı bereketli gün. 4 bebek daha geliyor bugün galiba. Hayırlısıyla kucağıniza alın. Bir avazda kurtulun insallah

Yok canım fark edersin indiğini karnın taa aşağı iniyo gerçekten.miğde kısmı boşalıyo.benim doğumdan bi gün önce öyle olmuştu.bide sürekli tuvalete girdim.giriyodum çıkıyodum.ayağa kalktığım an tekrar geliyodu.bide canım doğum yaklaştıkça vajinamın üst kemiği çok ağrıyodu.resmen sezeryan olmuşta dikiş yerim ağrıyo gibiydi.meğer bebek kanala girşyomuş ondan ağrıyomuş.
Alla alla irem'cim benim o kadar aşağıda değil ama dediklerin bana da oluyor. Hele şu çiş meselesi çok can sıkıcı. Wc ye oturuyorum damla damla geliyor. Ayağa kalkıyorum. Hop bir daha geriye! Benim vajinadaki ağrı çok yürüyünce oluyor. Bir de pelvik kemiklerimin olduğu sağ sol kısımları ağrıyor ara sıra. Sanki bebek hep orayı tekmeliyormus gibi

Back
X