• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay iyi ya sevindim. Peki arkadaşın sonra iyi ki mi dedi yoksa keşke mi dedi. Ben bu sorunun cevabını çok merak ediorum. Sezeryan isteyip ya da normal ı isteyip pişman olmaktan korkuyorm
Cnm,sen boşuna stres yapıyorsun yaa.doktoruna guveniyorsan kendini ona teslim et.ben ilk kizimda öyle yaptım.doktorum normal doğum taraftarıydı ama 10 gün kala bana sen bu çocuğu doguramazsin,aşağı inmemis,boyun da kısa,daha günü de var beklersek biraz daha buyur,olmaz dedi.
Hakkımda böylesi hayirliymis dedim oturdum yerime

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Ayy mirac pasaammm nassil tontis tatli bi erkeksin sen masallah kuzuummm.mjd cim gunler cok cok hizli geciyor. Ben oghlum ne zaman 3 yasina geldi de kizimda bir aylik oldu hiiicc anlamadim ki

Meraba kızlar :KK200:
Hepinizi çok özledim. Şükür ben 9 mayısta kavuştum oğluma lakin 22. Haftamızda tespit edilen böbrek büyümesi araştırılıyor şimdi. Doğumdan sonra evimize geçemeden bebeğim için başka bir hastaneye yatışımız yapıldı. Lohusalığımı hastane koridorlarında ve odalarında geçiriyorum ama şükür halimize. Şikayet etmem sadece hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbimden. Sizdende dualar bekliyoruz tabi teyzoşlar :KK54:
Ama oğlumun genel olarak durumu iyi. İnşallah burdan çıkınca dahada iyi olacağız. Şimdi biraz geçmişe bakıp gelelim. Yeni kardeşler katılmışmı aramıza :tokat:

normal doğum en rahatı . tabi zorluğu ağrısı . ama adı üstünde doğal doğum , normal doğum.
sezaryen in sonrası zor

Günaydın kızlar, yola çıktık gidiyoruz, bize dua edin, kendime gelince size yazarım, öpüyorum hepinizi
Canim benim.
Saglikla sihhatle alirsin kucagina inşallah..

Canim persmebe 19 mayis tatil??? Hayirlisi olsun artik ..bol yuruyus hurma hareket vs :)) denicezz
Tatil ama ben.burada olacağım, sen gel dedi doktorum.
Ote yandan suni filanda istemiyordum. Bebiste inmemis.
Belki hayirlisi boyledir diyorum napalim.

aaa ama suyun gelmemiş miydi
Geldi diye biliyordum.
Öyle sorrr.diye gelmemisti zaten.
Gelen suyumdu söyledim ama yeterli su.var dedi ultrason a bakip.
Kendiao istediği zaman gelecek dedi, yolladı valla.
Bende sancim tutsun gideyim hastaneye dogurayim istiyorum.
Suni muni olmadan.
Belki de.beklediğime degecek.

Canim senin bebisin kilosu ne kadar görünüyor normal doğum mu diyor doktor benimki geçen hafta 3400 du iri bebek diye tutturdu doktor
Benimki cumartesi 3780 gr idi.
Iri ise benimki iri.
Doktorum 4 kiloyu gecer demisti.
Gunum gecti hala yok.
Kesin 4 kiloyu gececek o.kesin.
Ama catin musait dogurursun diyor doktorum.
Ote yandan korkmaya.basladim
Nasil.dogacak bu tontis diye

Hayırlısı ile vaktinde dogar inşallah canım 1 günün kalmış :dua:

Meraba kızlar :KK200:
Hepinizi çok özledim. Şükür ben 9 mayısta kavuştum oğluma lakin 22. Haftamızda tespit edilen böbrek büyümesi araştırılıyor şimdi. Doğumdan sonra evimize geçemeden bebeğim için başka bir hastaneye yatışımız yapıldı. Lohusalığımı hastane koridorlarında ve odalarında geçiriyorum ama şükür halimize. Şikayet etmem sadece hayırlı sonuçlar diliyorum Rabbimden. Sizdende dualar bekliyoruz tabi teyzoşlar :KK54:
Ama oğlumun genel olarak durumu iyi. İnşallah burdan çıkınca dahada iyi olacağız. Şimdi biraz geçmişe bakıp gelelim. Yeni kardeşler katılmışmı aramıza :tokat:
Canım miniğe acil şifalar diliyorum.özledik valla seni.tez zamanda sağlığına kavuşsun tontiş.

Ayy mirac pasaammm nassil tontis tatli bi erkeksin sen masallah kuzuummm.mjd cim gunler cok cok hizli geciyor. Ben oghlum ne zaman 3 yasina geldi de kizimda bir aylik oldu hiiicc anlamadim ki
Sağol neff teyzesii:KK200:aynen canım zaman kavramı çok değişti bebişlerle..defneminde 1 ay sonraki halini dört gözle görmeyi bekliyorum:KK68:

Selam kızlar
Bu sabah doktoruma gorundum.
Acilma yok sanci da yok.
Bekleyeceğiz dedi geri gönderdi.
Persembe nst ye gel dedi.
Offf :KK17:
Ne Nazlı çıktı bu bebekler gelmek bilmediler :( hayır napcam şaştım yürü merdıven ananas papatya hurma of gelsınler artık çok özledim

Back
X