• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhaba kizlar bende yeni hamileyim ama adetime 3 4 gun varken kan verdim degerim56.81 cikti dun yine kan verdim yani adet 2 gun gecti arada 4 gun oynadi degerim 365.4 cikti sizce normalmi saglikli gebelikmi acaba

Canim değerin 1000 e ulasana kadar her 2 günde bir kan tahlili vermen gerek diye biliyorum, 2 gün sonra tekrar yaptır 2 katına çıkınca normal sayılıyor ama su durumda da normal gibi geldi bana

Kızlar sütünüzün yettigini nasıl anlıyorsunuz? Sütünüzün olduğunu? Ben anlayamıyorum emin olamıyorum. İlk bebeğim ve çok acemilik var. Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum. Ve sütü arttırma önerileri..
Canım sık bak göğsünü süt geliyomu.bebek emerken böyle boş meme emer gibi değilde cuk cuk yutar süt varsa.çok sık emzir canım.ne kadar çok emerse o kadar çok süt olur.çok sıvı al.tatlı ye.su iç.

İyi akşamlar kızlar.. Nişan illaki pembe renkte mi olur? Arastırdıgım yerlerde hep acık pembe renkte yazıyor. Bende bugun ara ara akıntıdan farklı olarak koyu kıvamlı peynirimsi acık sarı renk bisey geliyo ara ara. Nişan olabilir mi sizce?

Arkadaslar bu dogum sancisi nasil bisey benim suanda karnim sertlesigo ve kakcamdan assaya basacaklarima dogru sanci iniyo daha ince olmamisti hic bugun devamli midem de bulandi

Canım normal doğum yaptım 10.gün bugün ağrı acı kalmadı bişey hatta dikişlerim atmaya başlamış.ilk günler biraz acıyo. hatta kanamamda durmuş.bugün hiç gelmedi.bence korkma canım.
Tşk ederim çok bıraz korku oldu okudukça dedim sezeryana olayım durum buysa ama içim rahatladı bebeğinle sütlü Mutlu gunlerın olsun :)

Canım sık bak göğsünü süt geliyomu.bebek emerken böyle boş meme emer gibi değilde cuk cuk yutar süt varsa.çok sık emzir canım.ne kadar çok emerse o kadar çok süt olur.çok sıvı al.tatlı ye.su iç.
Valla I iremerve1990 canm emzirme sorun degilde emzirdikten sonra bi çocuk yedi sat uyumazmi ya valla artık ben iki üç satte bir uyandirmaktan vazgeçtim bazen dört sat sonra uyandiriyorun çünkü benimde uyumam lazım ki sutum gelsin direncim olsun o sk emzirme kurali hemen uyuyan cocuk icin gecerli heralde seninki nasıl uyuyomu hemen

Arkadaslar bu dogum sancisi nasil bisey benim suanda karnim sertlesigo ve kakcamdan assaya basacaklarima dogru sanci iniyo daha ince olmamisti hic bugun devamli midem de bulandi
Bu agri canm adet ağrısı ve gaz ağrısı gibi zaten şöyle bise var sen o agriyi belirli bi süre sonra anliyosun çünkü gittikçe artiyo bel ve karında yogunlasiyo özelikle belinde agriyo

İyi akşamlar kızlar.. Nişan illaki pembe renkte mi olur? Arastırdıgım yerlerde hep acık pembe renkte yazıyor. Bende bugun ara ara akıntıdan farklı olarak koyu kıvamlı peynirimsi acık sarı renk bisey geliyo ara ara. Nişan olabilir mi sizce?
Bence nisan değil canm ama benim dogumdan önce akintimçok artmıştı belki seninde belirti olabilir

Merhaba mayis anneleri.doğum yapan tüm annelerin gözü aydın rabbim hepsine sağlık versin.doğumu yaklaşan annelere de hayırlı doğumlar rabbim bir sancida kurtarsın kolay doğum nasip etsin.inşallah bende ağustos annesi olacam kızım olcak.henüz hic bise almadık.eşimle alışverişe başlıcaz.sizlerinde doğum yapan annelerinde fikrini almak istedim.tecrübeli annelerinde.sizler doğum çantasına neler hazirladiniz.hastane çıkışı hangi marka ve kaç parca aldınız 1o lu ve 5 lu paketler oluyormuş.ayrıca anneler doğum sonrası hastene için gecelik mi pijama takimi mi aldiniz.tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylasirsaniz mutlu olurum.
Amin canm sanada allah kolay dogum nasip etsin...ben daha önce yazmıştım gene yazayım hastane çıkışı onlu arti iki tanede altli ustlu takım gotur bi gecelik bide altli ustlu takım gotur kesinliklebi paket depend hasta bezi ve ped gotur alışveriş icib çocuğa tulum al çok rahat edersin ama altı dokuz ay al üç altı ay bile olmuyo ucbucuk kiloluk bebege hatirladiklarim bukadar allah herkesin yardımcısı olsun

Eki Görüntüle 1832442 Selam teyzoşlarrr:KK200::KK200:büyüdük artık çok şükürr:KK59:şaka bi yana 54 günlük olduk bile:nazar:nasıl geçiyor zaman hiiçç belli değil...hamileyken karnıma dokunduğumda elime biyerleri deyince çekip çıkarasım geliyor dayanamıyorum diyodum,şimdide içime sokasım geliyor:confused:allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Oy oyy masallah barekallah buyumuste ymdelikanlı olmuş ya...allah anali babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin ins canm

Tşk ederim çok bıraz korku oldu okudukça dedim sezeryana olayım durum buysa ama içim rahatladı bebeğinle sütlü Mutlu gunlerın olsun :)
İnşallah tatlım.zaten bebek çıkar çıkmaz ağrı sancı hiç bişey kalmıyo.çok rahatlıyosun.hiç korkma canım.inşallah kolay bi doğumun olur seninde.

slm kızlar tatlı bebişler ve anneleri. pazartesi doktora kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin iki haftadır geşimediğini bir an önce sezeryanla bebeği almamız gerek dediğinde mahvoldum. bebeğim 36. haftadaki kilosundaymış 38. haftada. durum böyle olunca 10 mayıs sabah saat 09.00 için sezeryan günü verdi. çok şükür genel anestezi ile bebeğimi salı sabahı kucağıma aldım. doktorumun dediği gibi bebeğim 36. haftadaki kilosunda yani 3150 gr olarak doğdu. Yaradanım hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla çocuklar nasip etsin.doğumu bekleyen arkadaşlar Allahım yar ve yardımcınız olsun. bir avazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
aminnnnn Allah anali babalı büyütsün canm

İyi akşamlar kızlar..
Dün eşimle cam silecektik ama eşim beni çok kızdırdı. Sinirlendim ve koca koca camları kendi başıma sildim, sonrasında da dip köşe temizlik yaptım. O da yetmiyormuş gibi banyoyu temizledim. Gece yatarken ağrımayan yerim yoktu. Ve bugün de Pert durumdayım. Dün doğurmadıysan artık hiç doğurmam gibi geliyor.
Yarın da doğurasım yok, doğum için enerjim yok :(

Herkese merhaba doğum yapan arkadaşlarımızı tebrık ediyorum bol sütlü günler inş, darısı bize hala zerre sancı kasılma yok arkadaşlar bnde 42 de doğurcaz ben bu gidişle bide dün kk de normal doğum dikiş iyileşme süreci dıye yazılanları okudum moralım bozuldu 30 gün olmuş hala oturamayan wc de sıkıntı yasayan varmış normal doğumu hiç böyle bılmıyordum 1 haftada toplanıp hatta aynı gün ayağa kalkıyorsun dıye bılıyordum oturamadıktan sonra :KK43: bizim grupta normal doğum yapan arkadaşlar siz ne durumdasınız
Ben ilk zamanlar çok sıkıntı çektim özellikle wc ve cocugu emzirirken uzun süre koltukta oturmaktan ama iki haftaya geciyo otuz gün oturamayan arkadasta belki başka bi sknti olmuştur amannn canm böyle çok didiklersen allah korusun başına gelir insanın akışına bırak bazen biseyi bilmeden yaşayarak öğrenmek daha guzel

Merhaba kızlar annisler planlı sezeryan düşünüyorm da. Merak ettiğim tarihi verdi diyelim. Doktor . Bu 40. Hafta olur mü. Mesela benim 7 haziran tahmini tarihim ya. 5 haziran dedi dielim. Ya da 30 mayis . Ya benim sancim oncesinde tutarsa acilmam olursa normal é mi döner ki.

Back
X