- 1 Temmuz 2015
- 2.992
- 5.428
- 108
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.881
Bakarsın bu Mayıs bebekleri birbirini bekliyormuş hepsi bi aynı güne geliyormuşmiranda_1986 @kzbnvemira kızlar haydi pazartesi günü toplu doğum yapalım, bi tane dogumhane yeter bize yanyana yatar dogururuz olmazmi
çok haklısın canm inşallah sağ salim doğar oğluşumönemli olan ikinizin de sağlığı, doğumun nasıl olacağı son saniye bile değişebiliyor. Sağ salim kucağına alırsın inşallah, önemli olan oşimdiden gözün aydın olsun
dusunu agdadan once al canım.Valla ben genelde çok sıcak suyla yikaniyorum. Göbeğime turmuyordum ama belime sırtıma geliyordu. Simdu agdaciya gidicem. Dönüşte artık sıcak suyla aklanır paklanirim. Doguma hazır olmak laizm :))
Şişmek bir tarafa ya sabaha kadar ağrılar uykusuzluk doğsunlarsa sağlıkla inşallah onlar için uyumayalımDoğurmak istıyorum artık tef gibi şişimkabızlık ödem kilo offff
Bakarsın bu Mayıs bebekleri birbirini bekliyormuş hepsi bi aynı güne geliyormuşbiz de grubun adını 16 Mayıs bebekleri yaparız ahahahah
Kızlar müjde:)
Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30
Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayırSuni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.
Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.
Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...
Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.
14:50 Mutlu son...
Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.
Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)
Benim ilk cocugumun dogum hikayesine benziyor seninki. Simdi 2.ye hamileyim.Kızlar müjde:)
Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30
Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayırSuni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.
Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.
Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...
Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.
Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.
Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)
Kızlar müjde:)
Ve sona doğru;
Sağol canım büyüdü prematüre oğluşumuz
Sağol canım büyüdü prematüre oğluşumuzayy şafak 1 desene bu güzel yolcuğun sonuna geldin 1 gün sonra kavuşacaksın mis kokuluna aminn canım inşallah...allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz sen ve paşanın
Ayy miranda teyzesii aminn inşallah:)dayanamıyoruz ki öpüp kokluyoruz eşimle sürekliyakisiklim bu benim yaaa! gozlerine kurban oldugum... nazarlar degmesin sana
annesi pek guzel buyuyor vallahi mirac pasa. nasil dayaniyorsunuz bu guzellige? bu da anneligin sirlarindan bir tanesi olmali! zira ben teyzeligi tattigimdan beri mincik mincik sevesim, sapur supur opesim geliyor ! benim elimde cocuk uc gun duramaz herhalde
Öncesinde de yaptım duş bir kere :) şimdi geldim ağdadan. Bir yarım saat sonra bir daha girerim duşa. Agdaya gitmeyi çok sevmem ben genelde kendim hallederim ama gidince de o gün iki kere duş alıyorum hep.dusunu agdadan once al canım.
hem kıllar sökülürken daha kolay kopar hem de eger sir agda yaptırıyorsan ilk yarım saat bir saat su degmemesi lazım.
tahriş oluyor malum
Ay o zaman azıcık da benim için mincikla :)) Valla ben bebeğe hasret kaldıkça zavallı kedim daha çok minciklanir oldu. Olduğu odaya girince bi saklaniyo benden. Sıpa geceleri geliyor yanıma. Biliyo ki çok halim olmuyo gece. Dozunca sevgisini alıp gidiyo :))Ayy miranda teyzesii aminn inşallah:)dayanamıyoruz ki öpüp kokluyoruz eşimle süreklidayanılmaz bişeyler,çok az kaldııı yeğenine böyle yoğun duygular hissederken kim bilir devin neler yaşatacak sana artık sabırsızlıkla sendende "kızlarr Devin'ime kavuştum" mesajını bekliyoruz
Canım gözün aydın. Ömürlü olsun zeynep kızımız. Analı babalı büyüsün inşallah.Kızlar müjde:)
Ve sona doğru;
Ben de heyecan yaptim okurken kolaycacik sağlıkla doğur inşallahdoktoruma msj attım onun cevabına göre gidicem hastaneye. su gelişi durdu çünkü. dalgaları evde karşılamak istiyorum.
ellerim titriyor heyecandan..
Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün ömürlü olsun küçük paşa. Sana da geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin insallahKızlar ben de doğurdum bugünçok şükür oğlumu kucağıma aldım sabah 11 gibi suyum gelmeye başladı bir anda, bebek tersti zaten o yüzden spinal sezaryen oldu hamdolsun ikimiz de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?