2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
miranda_1986 @kzbnvemira kızlar haydi pazartesi günü toplu doğum yapalım, bi tane dogumhane yeter bize yanyana yatar dogururuz olmazmi
Bakarsın bu Mayıs bebekleri birbirini bekliyormuş hepsi bi aynı güne geliyormuş biz de grubun adını 16 Mayıs bebekleri yaparız ahahahah

Valla ben genelde çok sıcak suyla yikaniyorum. Göbeğime turmuyordum ama belime sırtıma geliyordu. Simdu agdaciya gidicem. Dönüşte artık sıcak suyla aklanır paklanirim. Doguma hazır olmak laizm :))
dusunu agdadan once al canım.
hem kıllar sökülürken daha kolay kopar hem de eger sir agda yaptırıyorsan ilk yarım saat bir saat su degmemesi lazım.
tahriş oluyor malum

Doğurmak istıyorum artık tef gibi şişim kabızlık ödem kilo offff

Kızlar müjde:)

Dün sabah kontrol için Dr a gitmiştim. Sancım da yoktu. Yolda biraz belim ağrır gibi olmuştu. Dr muayene ederken senin zaten suyun geliyor dedi. Başlatıyoruz diyerekkkkkk doğumhanenin yolunu tuttuk.... 09:30

Ebeyle beraber ilk kontrol yapıldı. Bebeğimizin başı hala tam kanala oturmamış, daha yukardaydı. Açılma ise henüz 1 cm kadardı. Ama biz 40+6ya girmiştik ve suyumuz da gelmişti. Suyu iyice açtılar, bu sırada biraz Canım yandı. Sonrasında serumla suni sancı verdiler. Aman Alah ım o Nasıl bişey öyle... Biraz sonra nst ye bağladılar ki bebeciğimin kalp atışları yavaş. Bi hareketlenme başladı serum değişti, hava verildi; ebeye sezaryene mi gidiyoruz dedim:) net olarak cevap hayır Suni sancı kesilince kalp atışları düzeldi.

Sonrasında kendi sancım başladı. Zaten amaç benim sancımı tetiklemekmiş anladığım kadarıyla. Sancı düzene oturdu ama Bebek hala daha yukardaydı.

Ve yeniden suni sancı verdiler... Artık bağırmaya söylenmeye başladım; "inmiyorsa uzatmayalım sezaryen yapalım dayanamıyorummmmm..." Bi kez daha muayene edelim dediler, yeniden çatalın yolunu tuttuk...

Ve sona doğru;
Ebenin niyeti beni zaten doğurtmakmış:) hazırlıklar yapılmış. İte çeke sıvazlaya sıvazlaya bebeği hizaya getirmiş heralde.. Hemen Dr um geldi ve başladık ıkınmalara.

14:50 Mutlu son...

Rabbim herkese nasip etsin İnş. Nazarlardan esirgesin. Darısı hepinizin başına inş.

Bu arada bu yazıyı yazmaya cuma akşamı başlamıştım fakat zeynebim ancak bitirmeme müsade etti:)

Ne güzel canım çokta bişey anlamadan dogurtmuslar seni, gözün aydın Rabbim saglikli sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah, darısı bekleyenlerin başına inşallah

Benim
Benim ilk cocugumun dogum hikayesine benziyor seninki. Simdi 2.ye hamileyim.

Ayy canım maşallah ya ne güzel pozitif pozitif iyi geldin:)
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıkla huzurla sıcacık mutlu yuvanızda inşallah

Darısı biz bekleyenlere

Sağol canım büyüdü prematüre oğluşumuzayy şafak 1 desene bu güzel yolcuğun sonuna geldin 1 gün sonra kavuşacaksın mis kokulunaaminn canım inşallah...allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz sen ve paşanın

Bişey sormak istiyorum kızlar
Bizimki hala kanala inmemiş kanala inmesi uzun sürermi yani yoksa bir andada inebilirmi?
Kafam ona takık hala yarın yine NST yolu

Amin insallah canım valla bi heyecan varki sorma

Ayy miranda teyzesii aminn inşallah:)dayanamıyoruz ki öpüp kokluyoruz eşimle süreklidayanılmaz bişeyler,çok az kaldııı yeğenine böyle yoğun duygular hissederken kim bilir devin neler yaşatacak sanaartık sabırsızlıkla sendende "kızlarr Devin'ime kavuştum" mesajını bekliyoruz

dusunu agdadan once al canım.
hem kıllar sökülürken daha kolay kopar hem de eger sir agda yaptırıyorsan ilk yarım saat bir saat su degmemesi lazım.
tahriş oluyor malum
Öncesinde de yaptım duş bir kere :) şimdi geldim ağdadan. Bir yarım saat sonra bir daha girerim duşa. Agdaya gitmeyi çok sevmem ben genelde kendim hallederim ama gidince de o gün iki kere duş alıyorum hep.
Bu arada devin çok oynadı ağda da yaaa. Sürekli kıpır kıpırdi. Çocuğum rahatsız oldu

Ay o zaman azıcık da benim için mincikla :)) Valla ben bebeğe hasret kaldıkça zavallı kedim daha çok minciklanir oldu. Olduğu odaya girince bi saklaniyo benden. Sıpa geceleri geliyor yanıma. Biliyo ki çok halim olmuyo gece. Dozunca sevgisini alıp gidiyo :))

Canım gözün aydın. Ömürlü olsun zeynep kızımız. Analı babalı büyüsün inşallah.

Sana da geçmiş olsun. Ne güzel normal olmuş doğumun. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsin bütün yaraların dikişlerin kapaniverir

Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür oğlumu kucağıma aldım sabah 11 gibi suyum gelmeye başladı bir anda, bebek tersti zaten o yüzden spinal sezaryen oldu hamdolsun ikimiz de iyiyiz
Gözün aydın canım. Analı babalı büyüsün ömürlü olsun küçük paşa. Sana da geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…