- 27 Mayıs 2013
- 856
- 735
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #53.841
Masallah kuzunaaaa...doktorda yani sagolsunKizlar kendi doktorum seminerde. Bana gec döndü. Bebek hareketli ise sorun yok dedi. Pazartesi gelebilir sin demisti Ama.ben.hastaneye.yola cikmistim bile. Ne.olur.ne.olmaz diye.
Nöbetçi doktor bakti. Ultrason da sorun.yok. 3780 gr olmus kizim. 80.gr almis. Nst istedi ve turnusol verdi. Simdi bunları hallediyorum.
Not. Acilmam yine yok
Ayy iyiki erkenden gelmiş kızım yaa 40. Haftaya girmissin canım Allah sabır versin bi anda kolayca doguruver inşallahŞu doguramayanlar listesine beni de ekleyin. Dogmayan bebek yapmışızne açılma,ne sancı hiç bisey yok. Beklemedeyiz
Ay ne rahat doktor canim yaaKizlar kendi doktorum seminerde. Bana gec döndü. Bebek hareketli ise sorun yok dedi. Pazartesi gelebilir sin demisti Ama.ben.hastaneye.yola cikmistim bile. Ne.olur.ne.olmaz diye.
Nöbetçi doktor bakti. Ultrason da sorun.yok. 3780 gr olmus kizim. 80.gr almis. Nst istedi ve turnusol verdi. Simdi bunları hallediyorum.
Not. Acilmam yine yok
canm yaa inşallah atlatırsın en kısa zamandaEvet tatlım sezeryan benim 1 oglum var bide kızım oldu ama çok bunalımdayım mutsuzum sebep yok başimı alıp gidesim var
İnşallah geçer tatlım mutsuz olunca herşeye yansıyor
Hayırlısı olsun tatlım, Pazartesi beraber alcaz demekki kuzulari kucagimiza inşallah[/QU
inşallah sağ salim doğarlar canm Allah yardımcın olsun seninde
genel anesteziylemi yapacaksın doğumunu
doktoruma msj attım onun cevabına göre gidicem hastaneye. su gelişi durdu çünkü. dalgaları evde karşılamak istiyorum.
ellerim titriyor heyecandan..
aaaaaaa tatlımmmm naptın sen yaaaaaaaa haber bekliyoruz heycanlanbenim nişanım da geldi galiba.
havlu koyu renkliydi kan varmıydı göremedim önce böyle o afedersiniz sümüksü akıntı gelmiş. bakınca gördüm. su sonrasında geldi. ikisi beraber geldigi de olurmuş.
doktorum hala dönmedi. beklemedeyim. sancım yok. olmadı yarım saate giderim kızım hareketli şu anda sıkıntı yok. acayp ateş basıyor ama
kızlar pazartesi sezeryanla doğum yapcam inşallah
hep normal görünüyodu ama bu kontrolde doktor sezeryana karar verdi
kendimi normal doğuma hazırlanıştım moralim biraz bozuldu ama hayırlısı olsun
dua edin bana
Kızlar galiba suyum geldi.
birazdan hastaneye gidip kontrol olacağım. emin değilim 1 su bardagı kadar geldi.
Kizlar kendi doktorum seminerde. Bana gec döndü. Bebek hareketli ise sorun yok dedi. Pazartesi gelebilir sin demisti Ama.ben.hastaneye.yola cikmistim bile. Ne.olur.ne.olmaz diye.
Not. Acilmam yine yok
Cok icten dua etmisiz demek ki canımbilsem daha önce gelirdim
slm kızlar tatlı bebişler ve anneleri. pazartesi doktora kontrole gittiğimde doktorum bebeğimin iki haftadır geşimediğini bir an önce sezeryanla bebeği almamız gerek dediğinde mahvoldum. bebeğim 36. haftadaki kilosundaymış 38. haftada. durum böyle olunca 10 mayıs sabah saat 09.00 için sezeryan günü verdi. çok şükür genel anestezi ile bebeğimi salı sabahı kucağıma aldım. doktorumun dediği gibi bebeğim 36. haftadaki kilosunda yani 3150 gr olarak doğdu. Yaradanım hepimize sağlıklı doğumlar ve sağlıkla çocuklar nasip etsin.doğumu bekleyen arkadaşlar Allahım yar ve yardımcınız olsun. bir avazda bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
bence senin de nişanın gelmiş canımKizlarrr...dun cati muayenem oldu sabah 10 gbi...dr un eline aldigi jel vs dun geldi tmm...ama bugn gelmeye devam eder mi? Yarim saat arayla tuvalete gottigmde peceteyle sildigmde acik sari sumugumsu2 bezelye tanesi kdr bir sey geliyor..nisan olabilir mi? Hala jel midir...nisanin illa kirmizi/pembe/kahve olmasi gerekmio sanirm...cok heyecanlandim
Kızlar selam,
simdi geldim hastaneden.
gelen suyummus. hafif maviye caldı turnusol. ama akıntıyla karısık sanırım.
nobetci doktor antibiyotik verelim suyun geliyor filan dedi. dedim sancı yok acılma yok ben beklemek istemiyorum.
amnios sıvın cok bu da bir risk dedi. kordon dolanması riski var dedi. doktorum bundan bahsetmedi dedim.
bir de bebek hareketli ise telaşe etme. pazartesi gel dedi deidm. nasıl böle bişi der yaa filan dedi. aynı hastanenin doktoru ama bu doktorun hastaları benim doktorunki kadar değil. biraz kıskanclık var sanki.
neyse deidm doktor hanım ben sezeryan istemem. kendini şartlandırma filan dedi. yok dedim şartlandırmıyorum ama şartları zorlamak istiyorum. sonucta kendi doktorum pazartesi gel dedi onu dinlicem sanırım dedim. esimle de konustum. o da bekleyelim dedi. kızım iyi. hareketleri iyi. yine de dinlemede kalacam. gelen nişanımdı ama eminim.
insallah doktorumun gelmesini bekler. sezeryan filan istemiyorum. bebiş inmemiş. ama dogum pozisyonunda. acılma filan da yok
ay aynen öyle dedi. öyle şarıl şarıl akmadı ki. sanırım nişanım geldi.nasil yani!! suyun geldi ve doktor pazartesi mi gel dedi? ama ama ama??? bebek bugun gelmeyecek miymis?
suyu olmadan ne kadar durabilir ki icerde? ultrasonda suyu yeterli cikti mi peki?
ayy sherri sanirim ben senden heycanliyim! insallah bugun gelir bebek ve insallah sen cok kolay bir dogum yasarsin..
bu gece olmicak sanırım canım. doktorum bekle dedi. ne acılma var ne sancı.Masallah kuzunaaaa...doktorda yani sagolsunallahtan hasyaneye gitmissin du bakalim ne cikcak sonunda...su gbi dogumun olur insallahhhh...gece vakti yavrunu koklayarak uyursun insallahhh
doktorum rahat valla. umarım endişelencek bişi yok ondan rahattır.Ayy iyiki erkenden gelmiş kızım yaa 40. Haftaya girmissin canım Allah sabır versin bi anda kolayca doguruver inşallahaz önce Sherrye böyle dua ettim suyu nisani geldi bilesin
Ay ne rahat doktor canim yaasen iyiki gitmissin bakalim ne cikacak
insallah canım.Ayy canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
şimdilik bekliyoruz canım. sancım yok. ama gece dinlicem kendimi. bakalım..aaaaaaa tatlımmmm naptın sen yaaaaaaaa haber bekliyoruz heycanlan
valla bişiler oldu. gelen amniyos sıvısıymış ama karışık akıntıyla. o yüzden telaşlanmıyorum nefense. nst de temiz cıktıwwuuuuuu!! gerçekten miay heyecanlandım, hadi hayırlısıyla doğur sen de :) haber ver bize iyi olduğunda. Umarım kolay bi doğum sağlıklı bi bebek olur. Güzel haberlerini bekliyoruz
valla bende bilemedim. hep hareketleri şeyimin çevresinde. ama yok acılma yok .Ah canım benim ya nasıl açıcaz biz töbe ya napsak bilemedim
Sen benden önce alıcaksın kucağına sanki öyle doğdu içime hayırlısıyla sağlıkla inşallah
canım ultrasonda bebege baktı. bi sorun yok. ama suyun cok buda bi sorun.Ayy canim hadi hayirlisi olsun.. sana sey diyecektim ben sancilandigimda ultrasonda ne kordon dolanmasi vardi ne de bisi sabahina dogum yaptigimda boynuna iki kez kordon dolanmis sanci sirasinda.. dogumumda iki doktor vardi tam dogum aninda farkettiler dikkatlice dogum oldu.. yani cok buyuk sorun olmaz oyle olsa bile icini ferah tut simdilik hareketlerini sancilarini takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?