2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlarrr...dun cati muayenem oldu sabah 10 gbi...dr un eline aldigi jel vs dun geldi tmm...ama bugn gelmeye devam eder mi? Yarim saat arayla tuvalete gottigmde peceteyle sildigmde acik sari sumugumsu2 bezelye tanesi kdr bir sey geliyor..nisan olabilir mi? Hala jel midir...nisanin illa kirmizi/pembe/kahve olmasi gerekmio sanirm...cok heyecanlandim

Masallah kuzunaaaa...doktorda yani sagolsun allahtan hasyaneye gitmissin du bakalim ne cikcak sonunda...su gbi dogumun olur insallahhhh...gece vakti yavrunu koklayarak uyursun insallahhh

Şu doguramayanlar listesine beni de ekleyin. Dogmayan bebek yapmışız ne açılma,ne sancı hiç bisey yok. Beklemedeyiz
Ayy iyiki erkenden gelmiş kızım yaa 40. Haftaya girmissin canım Allah sabır versin bi anda kolayca doguruver inşallah az önce Sherrye böyle dua ettim suyu nisani geldi bilesin

Ay ne rahat doktor canim yaa sen iyiki gitmissin bakalim ne cikacak

aaaaaaa tatlımmmm naptın sen yaaaaaaaa haber bekliyoruz heycanlan

önemli olan ikinizin de sağlığı, doğumun nasıl olacağı son saniye bile değişebiliyor. Sağ salim kucağına alırsın inşallah, önemli olan o şimdiden gözün aydın olsun

Kızlar galiba suyum geldi.
birazdan hastaneye gidip kontrol olacağım. emin değilim 1 su bardagı kadar geldi.

wwuuuuuu!! gerçekten mi ay heyecanlandım, hadi hayırlısıyla doğur sen de :) haber ver bize iyi olduğunda. Umarım kolay bi doğum sağlıklı bi bebek olur. Güzel haberlerini bekliyoruz

Ah canım benim ya nasıl açıcaz biz töbe ya napsak bilemedim
Sen benden önce alıcaksın kucağına sanki öyle doğdu içime hayırlısıyla sağlıkla inşallah

gözün aydın canım, sağlığı yerindeyse kilosu gayet iyi, hiç dert etme analı babalı büyütmek nasip olsun inşallah

Kızlar selam,
simdi geldim hastaneden.
gelen suyummus. hafif maviye caldı turnusol. ama akıntıyla karısık sanırım.
nobetci doktor antibiyotik verelim suyun geliyor filan dedi. dedim sancı yok acılma yok ben beklemek istemiyorum.
amnios sıvın cok bu da bir risk dedi. kordon dolanması riski var dedi. doktorum bundan bahsetmedi dedim.
bir de bebek hareketli ise telaşe etme. pazartesi gel dedi deidm. nasıl böle bişi der yaa filan dedi. aynı hastanenin doktoru ama bu doktorun hastaları benim doktorunki kadar değil. biraz kıskanclık var sanki.
neyse deidm doktor hanım ben sezeryan istemem. kendini şartlandırma filan dedi. yok dedim şartlandırmıyorum ama şartları zorlamak istiyorum. sonucta kendi doktorum pazartesi gel dedi onu dinlicem sanırım dedim. esimle de konustum. o da bekleyelim dedi. kızım iyi. hareketleri iyi. yine de dinlemede kalacam. gelen nişanımdı ama eminim.
insallah doktorumun gelmesini bekler. sezeryan filan istemiyorum. bebiş inmemiş. ama dogum pozisyonunda. acılma filan da yok

bence senin de nişanın gelmiş canım
hadi hayırlısı

Ayy canim hadi hayirlisi olsun.. sana sey diyecektim ben sancilandigimda ultrasonda ne kordon dolanmasi vardi ne de bisi sabahina dogum yaptigimda boynuna iki kez kordon dolanmis sanci sirasinda.. dogumumda iki doktor vardi tam dogum aninda farkettiler dikkatlice dogum oldu.. yani cok buyuk sorun olmaz oyle olsa bile icini ferah tut simdilik hareketlerini sancilarini takip et

Merhaba kızlar , benimde bugün nst de 1 tane sancım çıktı 60 larda , açılmada 1 cm daha, acaba doğum ne Zaman başlar , sizin 1 cm dedikten ne kadar sürede doğumunuzbaşladı

Kizlar merhaba, bende bugun oglumu kucagima aldim cok sukur. Darisi bekleyen herkese. Sabah kontrole gelmistim doktorum gondermedi baya surpriz yapti oglus bize
Cok sukur ikimizde iyiyiz. Acilmam varmis baya. Suyumu acip suni sanci verdiler normal dogumla oldu. Allah bekleyen herkesi saglikla kavustursun meleklerine

ay aynen öyle dedi. öyle şarıl şarıl akmadı ki. sanırım nişanım geldi.
turnusol de zar zor mavi gördük zaten. bebeğim çok hareketli. doktorum gelsin öyle. ben başka doktoru istemiyorum.
baksana nobetci sezeryan filan dedi. ben istemiyorum gereksiz sezeryan antibiyotik yemek filan. aşağı tarafımı temiz tutarım. enfeksiyon olmasın diye.

Masallah kuzunaaaa...doktorda yani sagolsun allahtan hasyaneye gitmissin du bakalim ne cikcak sonunda...su gbi dogumun olur insallahhhh...gece vakti yavrunu koklayarak uyursun insallahhh
bu gece olmicak sanırım canım. doktorum bekle dedi. ne acılma var ne sancı.
doktorum rahat valla. umarım endişelencek bişi yok ondan rahattır.
kızım inmemiş bile dogum yoluna. şu anda bile oh masallah pek hareketli. gece boyunca dinlicem hareketleri. nst de temiz cktı yani. kontorlümü de yaptırdım. içimin rahat olması lazım.
sen de amma totem yaptın galiba nicksiz. heheh
Ayy canım hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzzz
insallah canım.
bir avazda cümlemize.
kv gelecek salı sabahı gibi. ablam da yarın gelecek. her ihtimale karşı. yanımda olsunlar dimi. ablam çok kalamicak . kv bi hafta filan kalır sanırım..
aaaaaaa tatlımmmm naptın sen yaaaaaaaa haber bekliyoruz heycanlan
şimdilik bekliyoruz canım. sancım yok. ama gece dinlicem kendimi. bakalım..
wwuuuuuu!! gerçekten mi ay heyecanlandım, hadi hayırlısıyla doğur sen de :) haber ver bize iyi olduğunda. Umarım kolay bi doğum sağlıklı bi bebek olur. Güzel haberlerini bekliyoruz
valla bişiler oldu. gelen amniyos sıvısıymış ama karışık akıntıyla. o yüzden telaşlanmıyorum nefense. nst de temiz cıktı
kızım kanala inmemiş ama pozisyon almış.
demin annemi aradım. söyledim.
off anne seni cok iyi anladım. sen beni nasıl dogurdun cok zormus diye.
basladım aglamaya.
kadın da sasırdı. aglama kızım dedi. ben snei cok kolay dogurdum . sen de öyle dogurursun.
rahatladım..
Ah canım benim ya nasıl açıcaz biz töbe ya napsak bilemedim
Sen benden önce alıcaksın kucağına sanki öyle doğdu içime hayırlısıyla sağlıkla inşallah
valla bende bilemedim. hep hareketleri şeyimin çevresinde. ama yok acılma yok .
no acılma

canım ultrasonda bebege baktı. bi sorun yok. ama suyun cok buda bi sorun.
sekerin mi var filan dedi.
olcum yaptırmadım ama sekerim oldugunu sanmıyorum dedim.
kendi doktorum böle su fazlasından filan bahsetmemişti. bu da beni korkutmaya calısıyor gibi bir hali vardı.
dolanabilir dedi kordon. evet bu mümkün ama illa sorun olacak diye bir şey yok dimi ? kızımın hareketlerini dikkatle dinliyorum. insallah sorunsuzca beklicez doktorumuz gelene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…