2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
hayır yaa dr lar tatile girmeden alalım istiyorlar bence 39 haftalık ama 40 haftalık görünüyor diyor halbuki 3 100 gr bebek

Canim tatil olayını sanmıyorum, çünkü benim dr tatilinden bu hafta dönüyor ve dönüşüne yazdı ameliyatı, kismetse yarın sabah sezeryanim olacak. Tahmini doğum tarihlerimiz çok yakın senle, bana yarına verdiyse sanada çarşamba vermesi normal gibi geldi. Şunu da söyleyim ben geçen hafta tatile gitmeden alınsın istedim ama dr um en uygun tarihin bu olduğunu söyledi. Birde şu varki Normal dogumun başlarsa dönüşü olmayan bi noktaya kalmaktan da çekiniyor olabilir çünkü bildiğim kadarıyla normal dogumun belli bi noktasından sonra sezeryana dönmek imkansız, cok şükür şu an yavrularimiz eksik değil ha bi hafta önce ha sonra aynı yani, dr una güven derim

Gebelik kolestazi diye bisey varmis. Gecen hafta kasintiyla bende ciktu. Karaciger enzimlerim yukselmis..bi kan verip baktirabilirsiniz

ay ne harika bir dogum hikayesi.
allah analı babalı büyütsün canım. oh ne güzel kolaycacık ve kısacık olmuş nisbeten.
darısı basımıza...

Bişey sormak istiyorum kızlar
Bizimki hala kanala inmemiş kanala inmesi uzun sürermi yani yoksa bir andada inebilirmi?
Kafam ona takık hala yarın yine NST yolu
valla ben de çok merak ediyorum.
dün ki mevzudan bile süphelenmeye baslicam ama turnusol maviydi yani. doktor değil ben kontrol ettim pedi. gelen amniyos sıvısıydı.
bu gelen benim nişanımsa hani sancı ? tık yok!

yok canım rahatsız oldugunu sanmam devinin.
senin canın yanında o da bunu hissetmiştir en fazla.
Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür oğlumu kucağıma aldım sabah 11 gibi suyum gelmeye başladı bir anda, bebek tersti zaten o yüzden spinal sezaryen oldu hamdolsun ikimiz de iyiyiz
ay harika bir haber daha
ne güzel.
allah analı babalı büyütsün
darısı basımıza..

Ben de heyecan yaptim okurken kolaycacik sağlıkla doğur inşallah
ah be güzelim nerde...
pazartesi sanırım biz yine suniye kalacaz.
çok istedim söyle kendi sancım tutsun pat diye dogurayım gideyim hastaneye
sanırım olmayacak.
nisandan sonra 12 saat içinde sancılarımın tutması lazımdı hani. ?
tık yok!

evet canım karnımın üst kısmı geriliyor sertleşiyor kabarıyor gögsüme dogru sanki.
bir de sanki afedersin cisim - gazım var gibi oluyor sanırım aşagıdan da kasıyor aynı anda. ben üstteki kasılmayı daha cok hissediyorum
ama acı yok öyle nefessiz bırakma yok sadece bi rahatsızlık hissi..

Daha önce nette doğumdan önce kusma ve bulantı olabildiğini okumuştum bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar şimdi de kustum

Daha önce nette doğumdan önce kusma ve bulantı olabildiğini okumuştum bununla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar şimdi de kustum

Hiç bilmiyorum canım da iki aksamdir benimde mide bulantilarim oluyor, böyle naneli şeker yersinde miden buz gibi olur ya ben öyle oluyorum, gerçi bu gecede dayansın yavrum sabah kollarimda olacak Allah ın izniyle inşallah

Hiç bilmiyorum canım da iki aksamdir benimde mide bulantilarim oluyor, böyle naneli şeker yersinde miden buz gibi olur ya ben öyle oluyorum, gerçi bu gecede dayansın yavrum sabah kollarimda olacak Allah ın izniyle inşallah
İnş cnm sağlıkla alırsın bebeğini kucağına bnmde ekşime var gibi oluyor

Yok Can'ım spinal değil epidüraldi. Genel anestezi değildi...

Epidural dan memnun kaldinmi peki, onun etkisi çabuk geciyormus veya tam uyuşma oluyormuş diye bişeyler okudum, canlı canlı kesilenleri okudum gözüm korktu açıkçası

Kızım 5 gündür kaka yapmıyor kızlar. Normal midir bu? Ilk 3 gün sıkıntı yoktu. Kilo alımında da problem görünmüyor.

ay ben de dua istiyorum yaa
hem kendi adıma hem de 40 dolduran tüm bekleyenler adına
Ay ederim canim duadan kolay ne var Allah tez zamanda evlatlariniza kavusmayı nasip etsin beklemek gercekten zor

Canım inşallah Ececik doktorunu bekler sonra da kolayca geliverir kordondan kolye yapmasin kendine tembih et annesi

Amin canım insallah hepimiz evlatlarımızın güzel bir hayat yasadığını görelim ogluşa söyle bakim Ela Bahar gelince mutlu olmuş dışarıda korkacak bisey yok diyormuş

Bakarsın bu Mayıs bebekleri birbirini bekliyormuş hepsi bi aynı güne geliyormuş biz de grubun adını 16 Mayıs bebekleri yaparız ahahahah
Biz Mayıs annesi olamadik ya atin havanızı

Kızlar ben de doğurdum bugün çok şükür oğlumu kucağıma aldım sabah 11 gibi suyum gelmeye başladı bir anda, bebek tersti zaten o yüzden spinal sezaryen oldu hamdolsun ikimiz de iyiyiz
Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün hayırlı ömür versin minişine

Canım ben suni sancı işini sordum doktoruma oda şu durumda önermediğini söyledi yani garanti veremiyo olabilirde olmayabilirde diyo herşey normal seyrinde devam ediyo yarın yine klinik yolları göründü allah yardımcımız olsun

Canım normal doğum yaptım 10.gün bugün ağrı acı kalmadı bişey hatta dikişlerim atmaya başlamış.ilk günler biraz acıyo. hatta kanamamda durmuş.bugün hiç gelmedi.bence korkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…