• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bugun doktora gittim birdaha içim rahat etmedi :KK47: cihaz kalitesinden o sekilde çıkmış Allah'a şükür rahatladım ben de yalnız sizlere bir sorum olacak testlerimi ben bugun yaptırdım kağıtta horman testi kan uyuşmazlığı testi vs yazıyodu yaptırmam gerekenlerin ıcınde ama toxoplazma yazmıyordu bir tane Elisa testi diye bırsey vardı acaba o testin ıcınde mı mı toxoplazma ve kızamıkçık testleri:KK64:

LAvin sen vandaydin demi..hangi dr a gitmeyi düşünüyosun...

Bende vandayim
Gülsüm Feyza Kızıltan a gitmek istiyordum işte bir hafta boyunca randevuları doluydu. Eski doktoruma gideceğim,istanbul hast. deniz bey.

Benim için kriter normal doğum taraftarı bir doktor bulabilmek.

Kızlar bugun doktora gittim birdaha içim rahat etmedi :KK47: cihaz kalitesinden o sekilde çıkmış Allah'a şükür rahatladım ben de yalnız sizlere bir sorum olacak testlerimi ben bugun yaptırdım kağıtta horman testi kan uyuşmazlığı testi vs yazıyodu yaptırmam gerekenlerin ıcınde ama toxoplazma yazmıyordu bir tane Elisa testi diye bırsey vardı acaba o testin ıcınde mı mı toxoplazma ve kızamıkçık testleri:KK64:
Elisa aids testi canım. Diğerleri farklı testler sorsaydın keşke dr a. Kedin mi var?

Canım bütün gün kafama taktım akşam idrardan sonra peçeteye kan geldi :KK43:( Hastaneye gittik bebeğim iyi kalp atışı devam ediyor çok şükür ama kesenin üstünde kanama görüldü progestan verdi gönderdi :KK43:
hiç canını sıkma benimde ilk hamileliğimde 12 haftada kanamam olmuştu, doktor progestan vermişti, kanamam kesenin etrafında iki yerde vardı, 1,5 ay yattım oda tedbir amaçlı çok evhamlı olduğum için, sonrasında herşey yoluna girdi. bu nedenle canını sıkma Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Kızlar çok kötüyüm idrardan sonra peçeteye kan geldi bikaç defa sildim yine geldi hemen acile gittik bebeğimiz iyi kalp atışı devam ediyor ama kanama gözüktü kesenin üstünde progestan verdi dinlen dedi.. Çok kötüyüm bebeğime bişey olursa :KK43:(
Inşallah hayırlısı ile hiç bişey olmaz canım ferah tut kalbini dua et

Elisa aids testi canım. Diğerleri farklı testler sorsaydın keşke dr a. Kedin mi var?
Off :( ya Herseyı bız mı soyleyecegız doktorlara ya bende nasıl olsa yapılıyor dıye söylemedım kedim oldugunu yapması lazım kedi köpekten cok ıyı yıkanmamış sebze meyvelerde var bu enfeksıyon herkese yapılıyor ama işte bunlar anca ugrastıracak:mad:

Off :KK43: ya Herseyı bız mı soyleyecegız doktorlara ya bende nasıl olsa yapılıyor dıye söylemedım kedim oldugunu yapması lazım kedi köpekten cok ıyı yıkanmamış sebze meyvelerde var bu enfeksıyon herkese yapılıyor ama işte bunlar anca ugrastıracak:mad:
Hamilelik öncesi de kediyle yaşadıysan sıkıntı olmaz ben de 7 yıl kediyle yaşadım ilk hamileliğimde bi sıkıntı olmadı. Snn de bağışıklığın vardır muhtemelen ama yine de kumunu sen değiştirme, dronciti ihmal etme veterinerinle de bi konuş istersen

hiç canını sıkma benimde ilk hamileliğimde 12 haftada kanamam olmuştu, doktor progestan vermişti, kanamam kesenin etrafında iki yerde vardı, 1,5 ay yattım oda tedbir amaçlı çok evhamlı olduğum için, sonrasında herşey yoluna girdi. bu nedenle canını sıkma Allahın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
İnşallah canım şuan yok kanama çok şükür Allah beterinden korusun.. Daha dikkatli olucam inşallah bundan sonra..

nneeeööyyyy!!!
gördüğüm şey doğrumu?
nasıl sevindim anlatamam, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
detay versene harbi, umut oldun bana
doğru doğruuuu :rolleyes:

sağol canım benmm darısı başına inşallahhh :KK74:

ben pko hastasıyım,yumurta tembelliği var. klomenle dahi yumurta oluşmuyordu. oluşsada yeterli olgunluğa gelmiyordu,çatlamıyordu falan. en son doktor hsg (rahim filmi) çekilmen lazım dedi. çekildim sol tüp tıkalı çıktı. ben kendimi yerlere atıp vay leleeee tüpüm de tıkalı çıktı,oy ben nedem nerelere gidem diye dövünürken hamile olduğumu öğrendim:anneadayı::KK53:
Hoşgeldin canım inş bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim..

hoş buldum canım. aminnn inşallahhhh :KK200:

merhaba kızlar bende katıldım aranızaa :KK200:
Sakliycam bu mesajini

Screenshot_2015-09-29-15-07-01.png

Back