2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar gitmek için karar verdiğim doktorun haftaya salıya kadar randevusu yokmuş.
O kadar da beklemek istemiyorum, ne yapsam şaşırdım Salı geç diye randevu da almadım. Sabredip beklesem mi salıya kadar?
Canim kendi doktoruna git bence o ara başka doktora gitsen gene aklında bi suru şey kalicak bekle evet beklemek zor ama

O zaman hemen yeni bi doktor bulup gidebilirsin haftaya yeniden cagiracaklar nasıl olsa o zaman ona alirsin randevu

Eşimle de konuştum eski doktoruna git, başka kontrolde yeni doktoru deneriz dedi.

Amacım tavsiye edilen birkaç doktoru tanımaktı ama artık kısmet böyleymiş.

Canım dikkat et yat dinle ilacını ihmal etme bide kafana fazla takma

Çok geçmiş olsun canım, stres yapma, kalbini ferah tut. Rabbim korusun bebeğini inşallah.

Canım dikkat et kendıne bısey olmayacak ınsallah dinlen sürekli korkma olabılır boyle seyler

Benim de varmış ama doktorum kanama olmadan farketti yatıyorum bende inşallah birşey olmaz korkma Canım
Sağolun kızlar insan kendini çok kötü hissediyor küçücük bir kan da olsa korkusu yetiyor işte ( Rabbim korusun Meleklerimizi

kızlar yaa benim dudaklarım kupkuru çatlak çatlak gülünce filan kanamaya başlıyo normalde böyle olmaz sanırım hamilelikten
sizdede oluyomu

Elimde degil su an bebegimi uzuyormusum gibi geliyor. Ama hamile kalmadan onc2ki hayatimida ozlemedim değil yani

Arkadaslar aranizda ablasi dr olan bir arkadas vardi o kimdi

Merhaba benim ilk hamileligim tup bebek le 2 embriyo transfer oldu ama tek kese bugun gorun du 5hfta 1 gunluk 8.7mm kesesi sizce bu deger iyimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…