2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Gunaydin kizlar cok uzun zamandir giremiyordum malum bayram telasesi aksamda oturdum usenmedim kaldigim yerden hepsini okudum allah hayirlisiyla su 3 4 ayi sikintisiz gecirtsin bize insallah bende kanamadan cok korkuyorum gercekten her tuvalete gidisimde kalbim agzimda giriyorum allah hepimizin yavrularini bize bagislasin.. Bende bayrama kadar kilom sabit diyordum en dar pantolonum bile ne guzel oluyor diyordum ama galiba bayramda falza kacirmisim ve kilo almisim dun tartildim cok uzuldum zaten belimi sikmasindan belliydi bildigin kocaman gobegim oldu benim de randevum yarin bayramdan once kalp atisini duymustuk tahlil icin cagirmisti ama ben yine bebegime bakabilecegim icin heyecanlaniyorum tahlil bahane :)) su bulantilar buhranlar stresler bitsede bebegimizin cinsiyetlerini isimlerini kiyafetlerini biberonlerini yataklarini konussak dimiiiii:))

GÜNAYDIN GÜZEL ANNE ADAYLARI BİZ BEBEĞİMLE İŞ BAŞI YAPTIK DÜN GİTTİM KENDİME İKİNCİ HAMİLELİĞİM VE İLK KEZ HAMİLE PANTOLONU ALDIM NORMALDE HİÇ SEVMEM AMA DÜĞME YERLERİ COK ACITIYORDU KASIKLARIMI ŞİMDİ ÇOK RAHATIM SÜREKLİ OTURARAK ÇALIŞIYORUM DÜN TEKRAR KAN VERDİM 3106 OLMUŞ BHCG BEBEĞİM BAYA BÜYÜMÜŞ CUMAYA HEM GÖRÜP HEMDE KALP ATIŞINI DUYABİLECEZ İNŞALLAH MİDE BULANTILARI KAHVALTI YAPANA KADAR SONRA GEÇİYOR AMA ACIKINCA TEKRAR BAŞLIYOR İLAÇ OLARAK FOLİDOCE KULLANIYORUM SADECE

İyi geceler herkese bugün keseyi gördük 5+3 muş kâğıtta öyle yazıyor du yanlız bugün benim koyu sarı akıntı var ve göğüsleri m çok ağrıyo bu durumu yaşayan varmı
Oh masallah,peki Kesenin boyutlari kac acaba?benimde doktor 5haftalik dedi.kendi hesaplamama gorede 5+4oldum bugun.ama kagitta haftam yazmiyor boyutlari yaziyo sadece.

mrb arkadaslar günaydın .. akşam test yaptım pozitif cıktı hesaplamalarıma göre 5+3 üm ..
9 da dr randevum var kan ile netlestirip bende aranıza katılırım inşallah.
Allah sağlıklı bebişler nasip etsin bizlere hayırlısıyla kucaklarımıza aldıgımız günleri görelim inşallah

Aaaaaa hoşgeldinnnn Çok sevindim tebrik ederim. Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

Kızlar ya bana bir yardım edin hergün gazım olurdu karnım çok şişerdi sert olurdu bugün bir sertlik ve gaz hissetmiyorum neden olabilir kendimi de bir garip hissediyorum hamile değil gibi
Canım nasıl oldun aynı haftadayız degişimi hislerin istersen bi doktoruna git

Canım benım açtığım artık anne olmak istıyorum dıyenler topıgıne yazıyordun sen hayırlı olsun beklıyrz buraya :)

Canım dikkat et kendıne bısey olmayacak ınsallah dinlen sürekli korkma olabılır boyle seyler

Hoş geldin canım sen eylülde gel grubundaydın değil mi? maya-2016

Canım doktor bakalım kistin varmı varsada normal diyerek bakınca üstünde durmadım. Inan detay sormadım ve bilmiyorum umarım seninde önemli birşey değildir ve geçer.
İnsallah canim birdahaki muaynenen nezaman benm icin sorsana kist kac cm ve gecmisni duruyormu benm daha 15 gun var kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…