- 5 Aralık 2011
- 172
- 13
- 118
- 46
- Konu Sahibi CadiKazani
- #3.641
Hala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kimse bu gruptan çıkmaz dertlerimzi sevinçlerimizi beraber paylaşırızAraniza katilmak.icin sabirsizlaniyorum daha once 2 kez kayip yasadim..bu sefer gidisattan emin olmadan baglanmayayim gruba cunku kasim.annesi olcaktim nasip olmadi ama.hala ordan cikmiyom alismisim cunku merak ediyorum,bazendeuzuluyorum kendi adima oyle iste
Bana kalırsa yarın gitmek istiyorum ama bulunduğum yerde devlet hastanesi pek iyu degil maalesef özel hastane için yarın iş saatlerime göre randevu alicam inş. O yakın Bu yakin derken herkes duydu ama daha keseyi bile görmedim tedirginim bende umarım her şey yolundadirSeni korkutmak istemiyorum ama mutlaka ihmal etme doktora git yada kan tahlili yap ama ihmal etme ark sana tavsiyem bende seninle 5+1 dim hayırlısı rabbimden verende o alanda o
Ben varım canım 5+1 deyim çok merak ediyorumHala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
Amiim.insaallah..artik kucagima almak.istiyorum bebegimi.birde iki.kayip olunca kendimi kaptirmakta istemiyom.kalp atisini.duymadan inanmicam galibaYarin bende doktora gidicem canim inşallah buradan birbirmize mutlu haberleri veririrz canim benim Rabbim yardımcımız olsun
İnş sağlıkla gelsın Cnm yavrun iyi düşün iyi olsun yavrun sana sımsıkı tutunmuştur inşBana kalırsa yarın gitmek istiyorum ama bulunduğum yerde devlet hastanesi pek iyu degil maalesef özel hastane için yarın iş saatlerime göre randevu alicam inş. O yakın Bu yakin derken herkes duydu ama daha keseyi bile görmedim tedirginim bende umarım her şey yolundadir
Keseyi gördün mü canım :)Benim de beklenen dogum tarihi 25 i:)
Bende gitmedim canim.yarin igne yazdirirken.doktorum bakacak belki gozulebilir demisti..gec dollenme tahminimce 5+2 yim ama kese gozukurse o zaman belli olcak kac haftalik.insaallah hepimiz saglikli gebelik yasarizHala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
Gcmis olsun cnm.herseyde bi hayir vardir.Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Ben varım canım 5 + 1 deyim inş bu hafta gitcem :)Hala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
geçen hafta pazartesi gittim nokta kadar yeni oluşuyor dedi Bana göstermeye çalıştı ama farkedemedim bile Ultrasondan sonra da kendini şu an gebe olarak kabul etme Gebelik için beslenmene gerek yok dedi kafam karıştı acaba umut etmediği için mi böyle konuştu bilemedimKeseyi gördün mü canım :)
Ben de.. Salı günü gideceğim..Ben varim
Ins canim senin de öyle :) olumsuz düşünmek istemem ben ama duyan herkes birseyler söyledi zorla strese soktular yani artık pozitif olcam kulaklarimi tikiycamİnş sağlıkla gelsın Cnm yavrun iyi düşün iyi olsun yavrun sana sımsıkı tutunmuştur inş
Bna da tam tersi Teyzem hemşire bol bol Badem ceviz ye dedi 3 ay beyin gelisimi için önemliy mis bence dikkat et beslenmene canım ben ediyorum artık . Istersen tekrar git doktor a 1 hafta geçmiş kese daha iyi görünür hem kafan rahat olur canimgeçen hafta pazartesi gittim nokta kadar yeni oluşuyor dedi Bana göstermeye çalıştı ama farkedemedim bile Ultrasondan sonra da kendini şu an gebe olarak kabul etme Gebelik için beslenmene gerek yok dedi kafam karıştı acaba umut etmediği için mi böyle konuştu bilemedim
Ben de daha gitmedim, Çarşamba günü randevum var. İnşallah hersey yolundadır.Hala benim gibi dokyora gitmeyen varmi?
Bu hafta randevu alacağım stres başladı Ceviz yemeye başladım ben deBna da tam tersi Teyzem hemşire bol bol Badem ceviz ye dedi 3 ay beyin gelisimi için önemliy mis bence dikkat et beslenmene canım ben ediyorum artık . Istersen tekrar git doktor a 1 hafta geçmiş kese daha iyi görünür hem kafan rahat olur canim
Ceviz süt yoğurt yumurta her gün mutlaka yemeye çalış canım . Umarım güzel haberler alırsınBu hafta randevu alacağım stres başladı Ceviz yemeye başladım ben de