2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
inşallah kimse bu gruptan çıkmaz dertlerimzi sevinçlerimizi beraber paylaşırız

Seni korkutmak istemiyorum ama mutlaka ihmal etme doktora git yada kan tahlili yap ama ihmal etme ark sana tavsiyem bende seninle 5+1 dim hayırlısı rabbimden verende o alanda o
Bana kalırsa yarın gitmek istiyorum ama bulunduğum yerde devlet hastanesi pek iyu degil maalesef özel hastane için yarın iş saatlerime göre randevu alicam inş. O yakın Bu yakin derken herkes duydu ama daha keseyi bile görmedim tedirginim bende umarım her şey yolundadir

Yarin bende doktora gidicem canim inşallah buradan birbirmize mutlu haberleri veririrz canim benim Rabbim yardımcımız olsun
Amiim.insaallah..artik kucagima almak.istiyorum bebegimi.birde iki.kayip olunca kendimi kaptirmakta istemiyom.kalp atisini.duymadan inanmicam galiba

İnş sağlıkla gelsın Cnm yavrun iyi düşün iyi olsun yavrun sana sımsıkı tutunmuştur inş

Gcmis olsun cnm.herseyde bi hayir vardir.

Keseyi gördün mü canım :)
geçen hafta pazartesi gittim nokta kadar yeni oluşuyor dedi Bana göstermeye çalıştı ama farkedemedim bile Ultrasondan sonra da kendini şu an gebe olarak kabul etme Gebelik için beslenmene gerek yok dedi kafam karıştı acaba umut etmediği için mi böyle konuştu bilemedim

Bna da tam tersi Teyzem hemşire bol bol Badem ceviz ye dedi 3 ay beyin gelisimi için önemliy mis bence dikkat et beslenmene canım ben ediyorum artık . Istersen tekrar git doktor a 1 hafta geçmiş kese daha iyi görünür hem kafan rahat olur canim

Bu hafta randevu alacağım stres başladı Ceviz yemeye başladım ben de

Ben gunde 1 bardak süt, 1kase yogurt yiyorum. Sizce yeterli mi? Doktora gitmedim daha. Sütü acik sut alip içiyorum, yogurdu da kendim yapıyorum

kızlar hastaneye ilk kontrol için gidecem sabah aç karnına gitmek mi gerekir kan falan istermi doktor ilk muayenede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…