• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
iyi pazarlar hanımlar yarın büyük gün sabah doktor randevum var
randevuyu devlet hastanesinden aldım sonra dayanamadım öğleden sınrası içinde özelden randevu aldım bi kaç doktora gidip doğuma kadar devam edebileceğim iyi bi doktor bulmaya çalışacağım
ama şu kafama takılıyo acaba aynı gün içinde iki ultrason bebeğe zarar verirmi
Canim sikinti olmazda,belki olcumler farkli cikar moralin bozulabilir.her doktorun cihazi farkli kalitede sonucta.ikisi birbirine uymayinca kafan takilabilir o yuzden.

Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar

Ben de 5.haftadayim.kasiklarim agriyo, bazi kokular rahatsiz ediyo, istahim hic yok, yemek yiyince siskinlik oluyor, midem gaz yapiyor,kusma da yok
Surekli kahve iciyorum rahatlatiyor az yedigim halde midem sis Ilk gebelik olunca kendimi cok dinliyorum acaba bisey mi olacak diye Allah yardimcimiz olsun bundan kötüsünü yasatmasin Rabbim

Mrb kızlar sürekli takip ediyodum sizi ancak becerebildim üye olmayı :KK48: 5+1 deyim BDT 28 Mayıs . Ilk hamileliğin henüz keseyi bile görmedim artık ruyalarimda bile Ultrason dan bakmaya çalışıyo doktor bu hafta gitcem inş aslında rahat biriyim ama dış gebelik olabilir deyip strese soktular beni :KK17: bulantı yok bel ağrısı ve adet olacak gibi şancım oluyo ara ara her gün :anneadayı: BDT bana yakın olanlar i özellikle takip edip kendi durumum hakkında fikir sahibi oluyorum :KK19: hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum :KK200:

Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Canım yaa çok üzüldüm umarım kısa zamanda sağlıklı bi bebek haberi alırsın. .

Gecmis olsun genelde sonra ki gebelik tutunurmus anneye Saglikla hayirlisiyla tekrar gelir canim

Mrb kızlar sürekli takip ediyodum sizi ancak becerebildim üye olmayı :KK48: 5+1 deyim BDT 28 Mayıs . Ilk hamileliğin henüz keseyi bile görmedim artık ruyalarimda bile Ultrason dan bakmaya çalışıyo doktor bu hafta gitcem inş aslında rahat biriyim ama dış gebelik olabilir deyip strese soktular beni :KK17: bulantı yok bel ağrısı ve adet olacak gibi şancım oluyo ara ara her gün :anneadayı: BDT bana yakın olanlar i özellikle takip edip kendi durumum hakkında fikir sahibi oluyorum :KK19: hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum :KK200:
Benim de beklenen dogum tarihi 25 i:)

Kizlar bende yarin doktora gidicem insaallah kesemi ve saglikli bir gebelik.oldugu haberini alirim..kan sulandirici ignelerim bitti yeniden yazdirirken baktircam insaallah gorebiliriz.bende pko var,nOrmalde SAT 8agustos ama gec dollenme oldu 5 veya 6 eylul gibi..buna gore.5+2 olucam tahmini..kalp atisinida duyarsam Allahin.izniyle bende takvimimi olusturcam

Selam güzel anne adayları kendinizi çok fazla dinlemeyin ve sukredin hamilesiniz rahat olun konusun bebeginizle onlar sizi mutlaka hissediyorlar oğlum tüp bebek 3 yıl uğraştıktan sonra oldu onunla hergun konuştum sohbet ettim cinsellik doğum yapacağım güne kadar devam etti 37.haftaya kadar çalıştım maşallah şuan 4 yyasında ama çok farklı bu bebeğim de de ayniyiz rabbine sığındı o alnimiza ne yazmışsa önüne gecemeyiz dua edin ve çocuk sahibi olamayanleri düşünün bebekleri strese sokmayin

Araniza katilmak.icin sabirsizlaniyorum:KK68: daha once 2 kez kayip yasadim..bu sefer gidisattan emin olmadan baglanmayayim gruba :KK48: cunku kasim.annesi olcaktim nasip olmadi ama.hala ordan cikmiyom alismisim cunku merak ediyorum,bazendeuzuluyorum kendi adima :KK43: oyle iste

Kizlar bende yarin doktora gidicem insaallah kesemi ve saglikli bir gebelik.oldugu haberini alirim..kan sulandirici ignelerim bitti yeniden yazdirirken baktircam insaallah gorebiliriz.bende pko var,nOrmalde SAT 8agustos ama gec dollenme oldu 5 veya 6 eylul gibi..buna gore.5+2 olucam tahmini..kalp atisinida duyarsam Allahin.izniyle bende takvimimi olusturcam
O iğneler benim karnimi mosmor etti sende de öyle mi

Araniza katilmak.icin sabirsizlaniyorum:KK68: daha once 2 kez kayip yasadim..bu sefer gidisattan emin olmadan baglanmayayim gruba :KK48: cunku kasim.annesi olcaktim nasip olmadi ama.hala ordan cikmiyom alismisim cunku merak ediyorum,bazendeuzuluyorum kendi adima :KK43: oyle iste
Yarin bende doktora gidicem canim inşallah buradan birbirmize mutlu haberleri veririrz canim benim Rabbim yardımcımız olsun

O iğneler benim karnimi mosmor etti sende de öyle mi
Canim.bende 10 gundur kullaniyorum ve ilk yaptigim igne morartti.ama burda bir arkadas fikir verdi yavas yavas igneyi bastir demisti oyle yapinca hic morarma olmadi.yavas yavas bosaltiyorum igneyi gobegime.insaallah bebegim gelirde katlaniriz bi sekilde napalim .sende oyle yap

Back