- 18 Mayıs 2008
- 265
- 243
- 303
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.621
Cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirsin insani halsiz birakiyor5 haftada daha bulanti icin erken. 7. Haftada baslar diyorlardi. Benim 7.haftanin sonunda basladi cok kötü bi sekildehala devam ediyor.
Ben de 5.haftadayim.kasiklarim agriyo, bazi kokular rahatsiz ediyo, istahim hic yok, yemek yiyince siskinlik oluyor, midem gaz yapiyor,kusma da yokKizlar su an 5+3üm kasiklarimda ara ara agri oluyor mide bulantisida baslamadi Sizinde boyle mi merak ettim
İnsallah gecer cnnYok gecer bence bir kac ay sonra insallah
Canim sikinti olmazda,belki olcumler farkli cikar moralin bozulabilir.her doktorun cihazi farkli kalitede sonucta.ikisi birbirine uymayinca kafan takilabilir o yuzden.iyi pazarlar hanımlar yarın büyük gün sabah doktor randevum var
randevuyu devlet hastanesinden aldım sonra dayanamadım öğleden sınrası içinde özelden randevu aldım bi kaç doktora gidip doğuma kadar devam edebileceğim iyi bi doktor bulmaya çalışacağım
ama şu kafama takılıyo acaba aynı gün içinde iki ultrason bebeğe zarar verirmi
Surekli kahve iciyorum rahatlatiyor az yedigim halde midem sis Ilk gebelik olunca kendimi cok dinliyorum acaba bisey mi olacak diye Allah yardimcimiz olsun bundan kötüsünü yasatmasin RabbimBen de 5.haftadayim.kasiklarim agriyo, bazi kokular rahatsiz ediyo, istahim hic yok, yemek yiyince siskinlik oluyor, midem gaz yapiyor,kusma da yok
Canım yaa çok üzüldüm umarım kısa zamanda sağlıklı bi bebek haberi alırsın. .Merhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Seni korkutmak istemiyorum ama mutlaka ihmal etme doktora git yada kan tahlili yap ama ihmal etme ark sana tavsiyem bende seninle 5+1 dim hayırlısı rabbimden verende o alanda oCanım yaa çok üzüldüm umarım kısa zamanda sağlıklı bi bebek haberi alırsın. .
Gecmis olsun genelde sonra ki gebelik tutunurmus anneye Saglikla hayirlisiyla tekrar gelir canimMerhaba ark bende sizin aranızdandım ama malesef dün gece kanamam oldu ve kese gözükmedi acilde maalesef kimyasal gebelikmiş hayırlısı olsun Hakkı'mızda umarım sağlık sıhhatle yavrularınızı kucağınıza alırsınız iyi akşamlar
Benim de beklenen dogum tarihi 25 i:)Mrb kızlar sürekli takip ediyodum sizi ancak becerebildim üye olmayı5+1 deyim BDT 28 Mayıs . Ilk hamileliğin henüz keseyi bile görmedim artık ruyalarimda bile Ultrason dan bakmaya çalışıyo doktor bu hafta gitcem inş aslında rahat biriyim ama dış gebelik olabilir deyip strese soktular beni bulantı yok bel ağrısı ve adet olacak gibi şancım oluyo ara ara her gün BDT bana yakın olanlar i özellikle takip edip kendi durumum hakkında fikir sahibi oluyorum hepinize hayırlı ve sağlıklı evlatlar diliyorum
Çok tşk ederim Cnm hayırlısı olsun inş hep hayırlısı dedim Rabbım en iyisini bilirGecmis olsun genelde sonra ki gebelik tutunurmus anneye Saglikla hayirlisiyla tekrar gelir canim
Sureklı kahve mı içiyorsun canım bu hıc iyi bısey degıl amaSurekli kahve iciyorum rahatlatiyor az yedigim halde midem sis Ilk gebelik olunca kendimi cok dinliyorum acaba bisey mi olacak diye Allah yardimcimiz olsun bundan kötüsünü yasatmasin Rabbim
O iğneler benim karnimi mosmor etti sende de öyle miKizlar bende yarin doktora gidicem insaallah kesemi ve saglikli bir gebelik.oldugu haberini alirim..kan sulandirici ignelerim bitti yeniden yazdirirken baktircam insaallah gorebiliriz.bende pko var,nOrmalde SAT 8agustos ama gec dollenme oldu 5 veya 6 eylul gibi..buna gore.5+2 olucam tahmini..kalp atisinida duyarsam Allahin.izniyle bende takvimimi olusturcam
Yarin bende doktora gidicem canim inşallah buradan birbirmize mutlu haberleri veririrz canim benim Rabbim yardımcımız olsunAraniza katilmak.icin sabirsizlaniyorumdaha once 2 kez kayip yasadim..bu sefer gidisattan emin olmadan baglanmayayim gruba cunku kasim.annesi olcaktim nasip olmadi ama.hala ordan cikmiyom alismisim cunku merak ediyorum,bazendeuzuluyorum kendi adima oyle iste
Canim.bende 10 gundur kullaniyorum ve ilk yaptigim igne morartti.ama burda bir arkadas fikir verdi yavas yavas igneyi bastir demisti oyle yapinca hic morarma olmadi.yavas yavas bosaltiyorum igneyi gobegime.insaallah bebegim gelirde katlaniriz bi sekilde napalim .sende oyle yapO iğneler benim karnimi mosmor etti sende de öyle mi
günde 1-2 içiyorum hiç mi içilmiyorSureklı kahve mı içiyorsun canım bu hıc iyi bısey degıl ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?