• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kizlar bisey sorucam. Yarim saattir midemde bi kasılma var yani soyle anlatayim sanki midemde minicik bisey var ve sürekli zıplayor. Aci ağrı hic bişey yok ama sadece o kasılması hissediyorum. Hic böyle bisey yaşayan veya duyan var mi o_O
Rahim büyümesinden kaynaklaniyor olabilir canim

benimde 2 dusugum var bu 3. ve 6 sene ustune oldu. bende senin gibi muska tasiyorum ve senin gibi ruya goruyorum ve ayni sekilde sanciyla uyaniyorum simdiye kadar 2 kere oldu ama cok korktum. ve cozum olarak sirt ustu yatmayi buldum sende bi dene istersen ben ne zaman yuz ustu yatsam o sekilde ruya gordum. zaten peygamber efendimizde yuzustu yatmanin sehveti arttiracagini belirtmisHoppaHoppa
Osekildede nefesim daraluyor canim yan yatmaya calisiyorn ama uyku arasinda donuyorn sanirim allah kucaklarimiza almayi nasip etsin

Kızlar bugün disim iyice sisti doktora sordum bi şey yapamayiz dedi gene ... Komsuma gittim serum taktırmış çıkartım diye çağırdı kanı gorunce sonra kötü oldum bayıldım birazcık icim gecmis zor duzeldim fenayim

Malum ben doktora gitmedim ama önceki gebeliğimde doktor yasak demişti, zaten eşim asla yaklaşmaz gebeyken, huyunu biliyorum. Bizde yasak olsun ya da olmasın cinsellik olamayacak yani.
Benim esimde yaklasmaz bende uzak durmaya calisiyorn ama atesle barut misali iste sonucta :).
Ama dr yasak koymasada ben bu korkuyla yapamam herhalde

Kızlar bugün disim iyice sisti doktora sordum bi şey yapamayiz dedi gene ... Komsuma gittim serum taktırmış çıkartım diye çağırdı kanı gorunce sonra kötü oldum bayıldım birazcık icim gecmis zor duzeldim fenayim

Benim de dünden beri ağrım var. İlk 3 aydan sonra lokal anestezi ile dolgu yapılabilirmiş. Tabi film çekmeden.

Kendisi neden cikartmamiski seni cagirmis allah korusun bayildiginda sert dusseydin

Bende de oluyor canım, onu bırakırsam bu sefer de rüya görüp kasılıyorum yapsan dert yapmasan dert yani..
Aynen canm ya sonucta vucudun alistigi bir duZen var :KK53: tabiki bebegim daha onemli ama insan hislerine hakim olamiyor sanirim bu konuda baskilayinca ruyaya yansiyor peki senin ruya sonrasi agrin oluyormu ben ruya baslar baslamaz sanciyla uyaniyorn hemn

Düşüklerin korkusu bu her an bisey olacakmis gibi allahim korusunda bendede var o korku normal bunu yasamayan kimse bilemez aslinda o kadar kotuysen bi psikiyatrise sorsan en azindan konusup rahatlarsin bende düşünuyorum gitmeyi eger vesvesem gecmezse
Bende dusunuyorm gitmeyi dun mesela kasigim agridi ruya sonrasi allah korusun acaba bisey oldumu diye kendimi yiyorum simdide bu dogurana kadar devam sonrasi nasil olur bilmem

Kendisi neden cikartmamiski seni cagirmis allah korusun bayildiginda sert dusseydin
Ya kadın çok iyi niyetli aslında benim öyle olucami bende dusunemedim birden iğneden kan akinca kötü oldum kadincagiz da korktu baya bi
Benim de dünden beri ağrım var. İlk 3 aydan sonra lokal anestezi ile dolgu yapılabilirmiş. Tabi film çekmeden.
Kuzum agriyosa hemen git bak doktoruna sor tabi ama geçici dolguyla dolduruyorlarmış sisin ağrısı cekilmiyo inan ki

Bende dusunuyorm gitmeyi dun mesela kasigim agridi ruya sonrasi allah korusun acaba bisey oldumu diye kendimi yiyorum simdide bu dogurana kadar devam sonrasi nasil olur bilmem
Insallah saglikli bir sekilde kucagimiza alırız. Ilk zamlar biraz zor gecer ama alisacagiz dua edecegiz baska yapacak biseymiz yok gibio_O

Insallah saglikli bir sekilde kucagimiza alırız. Ilk zamlar biraz zor gecer ama alisacagiz dua edecegiz baska yapacak biseymiz yok gibio_O
Aynen rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah 9, ay boyle gececek anlasildi tabi hersey yolunda giderse

Tam midem de canim ama rahimlr alakasi olabilir mi? deminden beri resmen göz seğrimesi gibi hissediyorum. İnşaallah kötü bisey değildir.
Hii pardon canim kasılma deyince anlayamadim sanirim internetten bi bak istersen bisey yoktur ama yinede emin olmak için

Kizlar su an 5+3üm kasiklarimda ara ara agri oluyor mide bulantisida baslamadi Sizinde boyle mi merak ettim

Back