• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bu kilo sorununu çok kafama takıyorum ben ya :S 1 hafta önce giydiğim pantolunumu giydim bugün resmen patlayacaktım içinde :S bu kadar fark eder mi hemen ya :S bir de benim göbeğim çıktı , daha 8 haftada göbekği çıkan var mı? bebek mi kilo mu bilemiyorum :S

canım bende aynı durumdayım. Sanırım kilo aldık. bırde bende odem olustu gıbı gelıyor bana. dıkkat etmek gerek . bebegın bellı olması ıcın daha cok var. bıde gaz cok oluyor. gaz sıslıgıde olabılır . ama ben yanlarımın sıstıgını goruyorum . az yıyım dıyorum ama ne mumkun.

hayırlı sabahlar kızlar. kalp atımı kaç haftalıkken duyuluyordu. 6+1 de dr randevüm acaba duyulur mu. siz kaçıncı haftada duydunuz
6. haftada gorulur tatlım. ıdrara sıkısık gıdersen cok rahat duyarsın gıbı

16 eylül çarşamba kese göründü 3mm, ertesi sabah yani 17 eylül perşembe kan verdim aç karına gideyim diye orda çıkan değer 1990 idi. Yani tahminimce 1500 falan olması lazım, ama kişiden kişiye değişir herhalde, çünkü o değerle anca vajinal görünür diyorlar, bende karından göründü.
Anladim canim masallah

Yaa aslinda bu tur seylere inanirmisin bilemen ama ben inanıyorum sübyan diye bisey var erkek cocuklarin düşmesine neden olurmus okutmak lazimmis ben muska tasiyorum benim ilki dusuk olmustu sebebsiz kalbi durdu bende okuttum kendimi
Bende tasiyorum canim ummu subyan muska 2 dusugum var oncesinde ama benmki hislerle alakali sanirim normalde cinsellige cok duskun degilim ama hamile oldugmda beri istekliyim ve iliskiden korktugumdan iliski olmuyor ruya gorincede kasiliyorum sancim oluyor napsamki

Ben ilk hamile oldugumu öğrenince yasaklamisti sonra kalp atışları başladı dediğinde yasak filan demedi ama çevredekiler ilk gebeligim olduğundan yasak, dikkat et diyor
Benm oncesinde 2 dusugim var oyuzdrn korkuyorm dr nediyecek bakalin yarin ,,,

Bende tasiyorum canim ummu subyan muska 2 dusugum var oncesinde ama benmki hislerle alakali sanirim normalde cinsellige cok duskun degilim ama hamile oldugmda beri istekliyim ve iliskiden korktugumdan iliski olmuyor ruya gorincede kasiliyorum sancim oluyor napsamki
Düşüklerin korkusu bu her an bisey olacakmis gibi allahim korusunda bendede var o korku normal bunu yasamayan kimse bilemez aslinda o kadar kotuysen bi psikiyatrise sorsan en azindan konusup rahatlarsin bende düşünuyorum gitmeyi eger vesvesem gecmezse

Izmirdeyim ben. Egepola gidiyorum faka doktor normal doguma girmiyormus, acildeki doktor giriyormus .medical parki dusundum simdi ama orası da acildeki mi giriyor doguma bilmiyorum. Bilen var mi,?aradigimda solemiyorlar doktorla konusun diolar

Izmirdeyim ben. Egepola gidiyorum faka doktor normal doguma girmiyormus, acildeki doktor giriyormus .medical parki dusundum simdi ama orası da acildeki mi giriyor doguma bilmiyorum. Bilen var mi,?aradigimda solemiyorlar doktorla konusun diolar
Biz 3 gun once gittik medikal park a gittimde acildeki doktor ilgilendi dedgin gibi acil doktoru olabilir

Arkadaslar dr cinselligi yasakladimi ben henuz dr gitmedim ama iliskiden korkuyorum ve iliski olmuyor bisey olacak diye azicuk kasilmada kasigim agriyo cunku normal zamanda agrim yok ama esimle azicik yakinlasinca bile kasik agrim oluyor kasilma agrisi oluyor bu normalmi sizdede oluyormu boyle durumlarda kasik agrisi
Bende de oluyor canım, onu bırakırsam bu sefer de rüya görüp kasılıyorum yapsan dert yapmasan dert yani..

kızlar hamilelikte spor yapılırmı doktora soran varmı ben yarın sormak istiyorum unutmazsam inşallah
pilates yapayım dedim bugün ama sınra vazgeçtim bişey olur diye

Arkadaslar dr cinselligi yasakladimi ben henuz dr gitmedim ama iliskiden korkuyorum ve iliski olmuyor bisey olacak diye azicuk kasilmada kasigim agriyo cunku normal zamanda agrim yok ama esimle azicik yakinlasinca bile kasik agrim oluyor kasilma agrisi oluyor bu normalmi sizdede oluyormu boyle durumlarda kasik agrisi

Malum ben doktora gitmedim ama önceki gebeliğimde doktor yasak demişti, zaten eşim asla yaklaşmaz gebeyken, huyunu biliyorum. Bizde yasak olsun ya da olmasın cinsellik olamayacak yani.

Slm kızlar ben bu ay aşılama oldum geçen hafta 12. Gun 10 cikti iki gün sonra 25 cikti bu hafta 98 cikti yani bir hafta Sonra 98 cikmis oluyor degerim düşük dimi bu üçüncü gebeliğim iki dusugum var

kızlar hamilelikte spor yapılırmı doktora soran varmı ben yarın sormak istiyorum unutmazsam inşallah

İlk üç ay sonrası yapılır spor, öyle biliyorum. İlk üç ay yürüyüşün fazlası bile iyi değilmiş çünkü.

Sakın pilates yapma!! Karın egzersizlerinin hiçbirini yapma hatta. Karının kasılması iyi değil şu anda.
Fırsatın varsa yüz. Havuz hem en çok kalori yakan hem de bebeğe en zararsız egzersiz. Çünkü düşme gibi bir şansın yok. Tabi bu arada dalıp çıkmak ya da balıklama atlamak falan değil, su üstünde yavaş yavaş.
Sonrası en iyi yürüyüş. Ama takılıp düşmemek çok önemli o yüzden koşu yapmayın diyorlar.
Bir de Hamile yogalari var. Onlarda karnı germeden öbür kaslarını çalıştırıyor. Yalnız yoga kilo verdirmiyor Pilates gibi. Ama doğum için özellikle çok yararliymis

benimde 2 dusugum var bu 3. ve 6 sene ustune oldu. bende senin gibi muska tasiyorum ve senin gibi ruya goruyorum ve ayni sekilde sanciyla uyaniyorum simdiye kadar 2 kere oldu ama cok korktum. ve cozum olarak sirt ustu yatmayi buldum sende bi dene istersen ben ne zaman yuz ustu yatsam o sekilde ruya gordum. zaten peygamber efendimizde yuzustu yatmanin sehveti arttiracagini belirtmisHoppaHoppa

Madem acil doktoru ilgilencek neden ayni doktora gidiyoruz ki 9 ay boyunca :KK43:
Bizim gittigimiz gun doktorlarin cogu izindeydi arife gunu gitmistik ondan olabilir tabiki doktorun yaptiracaktir acil sekilde gidilirse yalniz acil doktoru yaptırır sanırım

Kizlar bisey sorucam. Yarim saattir midemde bi kasılma var yani soyle anlatayim sanki midemde minicik bisey var ve sürekli zıplayor. Aci ağrı hic bişey yok ama sadece o kasılması hissediyorum. Hic böyle bisey yaşayan veya duyan var mi o_O

Back