• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar bu kilo sorununu çok kafama takıyorum ben ya :S 1 hafta önce giydiğim pantolunumu giydim bugün resmen patlayacaktım içinde :S bu kadar fark eder mi hemen ya :S bir de benim göbeğim çıktı , daha 8 haftada göbekği çıkan var mı? bebek mi kilo mu bilemiyorum :S

selamlar
salı gününden beri hiç giremedim foruma..ne kadar ilerlemiş.ama ortak onu belli açlık krizleri...bende de sorun aynı çok acıkıyorum.çok sık yersem sorun yok.çok acıktığımda yemek yedikten sonra feci midem bulanıyor.sizlerde de var mı acaba?

ikisini karıştırdın mı? Yoksa arka arkaya mı sürdün? ben de kakao yağı,hindistan cevizi yağı ve shea butter kullanıyorum. Bebe yağı da kullanıyorum normal vücut nemlendirmeye.
Cok cesit var.ama en etkili yag orani yuksek olan badem ve vazelindi.karistiigimda badem yagi damliyordu olmuyordu yani.bir gece badem bir gece vazelin kullandim..henuz erken 4.ay yada sonunda basliycam.

hayırlı sabahlar kızlar. kalp atımı kaç haftalıkken duyuluyordu. 6+1 de dr randevüm acaba duyulur mu. siz kaçıncı haftada duydunuz

5+2deyim. Dun ve bugun sabah cok az kahverengi lekelemem oldu. Yerlesme kanamasi icin gec degil mi ? Bilemedim
Canım benim de 4+3 de bir damla kahverengi bir kanamam oldu. İnternetten araştırdıgim ve Dr ablamın dediğine göre kanama az ve kırmızı açık renkte değilse arada olabilirmiş. Önemli olan kendini yormamak ve eşinle bir süre cinsel ilişkiye girmemek. Ben yine de pzrt için Dr dan randevu aldım. :) istersen sen de bir Dr A tanış ama kendini üzme

Arkadaslar dr cinselligi yasakladimi ben henuz dr gitmedim ama iliskiden korkuyorum ve iliski olmuyor bisey olacak diye azicuk kasilmada kasigim agriyo cunku normal zamanda agrim yok ama esimle azicik yakinlasinca bile kasik agrim oluyor kasilma agrisi oluyor bu normalmi sizdede oluyormu boyle durumlarda kasik agrisi

Bazı hanımlar göbeklerinin büyüdüğünü düşünüyor. Gazdır o kızlar :KK70: 20. Haftada anca göbek belirginleşmeye başlıyor. Benimde şiş göbeğim yediğiniz içtiklerinize dikkat edin. Sindirim sistemimizdeki dengeler bozuldu çünkü kabızlıkta yaşayabilirsiniz...

Arkadaslar dr cinselligi yasakladimi ben henuz dr gitmedim ama iliskiden korkuyorum ve iliski olmuyor bisey olacak diye azicuk kasilmada kasigim agriyo cunku normal zamanda agrim yok ama esimle azicik yakinlasinca bile kasik agrim oluyor kasilma agrisi oluyor bu normalmi sizdede oluyormu boyle durumlarda kasik agrisi
Ben ilk hamile oldugumu öğrenince yasaklamisti sonra kalp atışları başladı dediğinde yasak filan demedi ama çevredekiler ilk gebeligim olduğundan yasak, dikkat et diyor

iyi pazarlar hanımlar yarın büyük gün sabah doktor randevum var
randevuyu devlet hastanesinden aldım sonra dayanamadım öğleden sınrası içinde özelden randevu aldım bi kaç doktora gidip doğuma kadar devam edebileceğim iyi bi doktor bulmaya çalışacağım
ama şu kafama takılıyo acaba aynı gün içinde iki ultrason bebeğe zarar verirmi

Ceviz,meyve,yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Bazen bulantım olaydı böyle +kiloyla geçirmeseydim diyorum. Amaaaan bebişler iyi olsun da ben razıyım hepsine.

kesinlikle haklısın, önemli olan bebişlerin sağlığı. onlar iyi olsun da biz bir şekilde dayanırız :KK46:

Arkadaslar affiniza siginarak yaziyorum
Bennki riskli gebelik oldugundan cinsellik ve orgazm yasak iliski yok uzun suredir ben asilma oldum ya 1 aya yakin zamandir iliski olmuyor herhalde kendi kendimi baskıladigindan 14 gunde 4 kez belli araliklarda cinsel icerikli ruya gordum ve ruya aninda nasil kasiyorsam asiri sancim oluyor ve hemen uyaniyorm yani ruya baslar baslamaz uyaniyorm uykudan 5 dk sancidan kivraniyorm sonra geciyor ama korkuyorum neden sanci oluyor acaba bu durumda
Yaa aslinda bu tur seylere inanirmisin bilemen ama ben inanıyorum sübyan diye bisey var erkek cocuklarin düşmesine neden olurmus okutmak lazimmis ben muska tasiyorum benim ilki dusuk olmustu sebebsiz kalbi durdu bende okuttum kendimi

Kizlar catlak oluşmaması icin badem.yagi mi kullanmaliyiz ? Ben aldim aci badem yagi die ama daha kullanmadim

daha önce doğum yapan ve hiç çatlağı olmayan bir arkadaşım bana sadece vazelin kullandığını söyledi. 4-5. aydan sonra her akşam vazelin. İşe yaramış görünüyor ama ekstra bişey almak da gerekir mi onu bilmiyorum..

Degerin kacti canm kese gorindugundr

16 eylül çarşamba kese göründü 3mm, ertesi sabah yani 17 eylül perşembe kan verdim aç karına gideyim diye orda çıkan değer 1990 idi. Yani tahminimce 1500 falan olması lazım, ama kişiden kişiye değişir herhalde, çünkü o değerle anca vajinal görünür diyorlar, bende karından göründü.

Back