• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ya bir benmiyim boyle. Kizlar simdiden 2 kilo aldim belki daha fazlasini. Mide bulantisi yok pek fazla. Halsizlik oluyor. Bir sabahları zor yiyorum sonra agzim durmuyor. Napcam ben bole :(

Arkadaslar affiniza siginarak yaziyorum
Bennki riskli gebelik oldugundan cinsellik ve orgazm yasak iliski yok uzun suredir ben asilma oldum ya 1 aya yakin zamandir iliski olmuyor herhalde kendi kendimi baskıladigindan 14 gunde 4 kez belli araliklarda cinsel icerikli ruya gordum ve ruya aninda nasil kasiyorsam asiri sancim oluyor ve hemen uyaniyorm yani ruya baslar baslamaz uyaniyorm uykudan 5 dk sancidan kivraniyorm sonra geciyor ama korkuyorum neden sanci oluyor acaba bu durumda
Bizde de 2 aydr ılıskı yok ama ben hıc oyle olmadım oyle bısey hıc basıma gelmedı bılmem boyle olan varsa yazsın ama sey ruya bu ona engel olamayızkı canım kasılıyosundur uykundan ondan agrı oluyodur kese gorundumu canım senn nekadarlıksın suan tam olarak

aslinda normali o. benim esim bangladesli, annesi de babasi da orada doktor. ablam da turkiye de doktor. ucununde sordugu ilk soru kese gorundu mu. ben burda ilk ultrasona 5 kasimda girecegimi soyledigimde gebelik kese gorunmeden kesin denmez dediler. vallahi dedim biz nasipse cinsiyetini ogrencez ilk seferde eheheheh :)

ama yapicak bisi yok, sokmuyor yani. bekleyecegiz. ben uc gunde bir idrar testi yapiyorum. ikinci cizgi kalinlasiyor daha beliginlesiyor. bende bebegim buyuyor diye kendi kendime seviniyorum. imkanlarim maalesef bu kadar simdilik.
Allah sabır versin ben olsam catlardim meraktan :) belirsizlik çok zor ben ultrasondan baktığı halde kalbinin attığını duymadım belirtilerimde pek yok sürekli merak ediyorum hersey yolunda mi diye

Bizde de 2 aydr ılıskı yok ama ben hıc oyle olmadım oyle bısey hıc basıma gelmedı bılmem boyle olan varsa yazsın ama sey ruya bu ona engel olamayızkı canım kasılıyosundur uykundan ondan agrı oluyodur kese gorundumu canım senn nekadarlıksın suan tam olarak
Evet canim kasilma oluuorki sanci oluyor bebege bisey olacak diye cok korkuuorm bisey olmaz deglmi allah korusun
Pazartesi net ogrencegim canim kac haftalik kese vs gorunecekmi
Sat gore yaptim takvimi

Arkadaşlar bu stres doğum olana kadar devam edecek önce kese görülecek mi diye merak ediyoruz sonra kalp atışı Ondan sonra kalp atışı devam edecek mi diye böyle böyle böyle gidecek gibi...

En iyisi hiç bir şeyi kafaya takmadan iyi şeyler düşünmek Elimizden geldiği kadar sağlıklı beslenmek....

Allah sabır versin ben olsam catlardim meraktan :) belirsizlik çok zor ben ultrasondan baktığı halde kalbinin attığını duymadım belirtilerimde pek yok sürekli merak ediyorum hersey yolunda mi diye
benim catlamadigimi kim soyledi ki ? :) arada kasik sancilarim oluyor. ilk geldiklerinde cok korkmustum ama ablam normal olur dedi. simdi sancim oldukca bebisim sen bana merhaba mi dediiiiin diye seviniyorummm :)

benim catlamadigimi kim soyledi ki ? :) arada kasik sancilarim oluyor. ilk geldiklerinde cok korkmustum ama ablam normal olur dedi. simdi sancim oldukca bebisim sen bana merhaba mi dediiiiin diye seviniyorummm :)
Ablanin doktor olmasi cok iyi..aklına gelenleri sorabiliyorsun bak benim de öyle bir imkanım yok bir de pozitif birine benziyor sun aslında en önemlisi bu. Bende biraz karamsarlık var bu konuda sanslisin

Ablanin doktor olmasi cok iyi..aklına gelenleri sorabiliyorsun bak benim de öyle bir imkanım yok bir de pozitif birine benziyor sun aslında en önemlisi bu. Bende biraz karamsarlık var bu konuda sanslisin
evet yaa.. insanin ablasinin olmasi acayip buyuk bir sans. ben de iki tane var. hem de biri doktor! ayrica buyuk ablam 12, kucuk ablam da 8 yas buyuk benden. hayatim boyunca ne derdim varsa kapilarinda buldum kendimi. aslinda ikisininde ilk cocugu benim :)

iste hayat bir yerden alirken bir yerden veriyor. ablamlar cok uzak aslinda bana ama internetten, telefon, teknoloji sayesinde her gun defalarca konusabiliyoruz. o yuzden hayatin aldiklarina degil, verdiklerine odaklaniyorum.

once sukran sonra dua. insani mutlu eden o aslinda..

Hamilelikte ilk değişen Sindirim sistemimiz ve genellikle Gebelerde mide kapaklarında gevşeme oluyormuş Gebelerde görünen mide bulantısı kusmanın temelde sebebi bu mide özsuyunun gece uyurken boğaza doğru çıkması grip belirtileri gibi belirtiler vermekte

Doktorum bana yüksek yastıkta sırtüstü uyumamı önerdi aynı belirtiler bende de vardı
Teşekkür ediyorum canim

Ya bir benmiyim boyle. Kizlar simdiden 2 kilo aldim belki daha fazlasini. Mide bulantisi yok pek fazla. Halsizlik oluyor. Bir sabahları zor yiyorum sonra agzim durmuyor. Napcam ben bole :KK43:
Ben de öyleyim tıka basa yiyorum iki saat sonra mide yine bomboş içim eziliyor açlıktan önceden ben böyle bir kız değildim yani boğazıma düşkün değilim bir gün yemesem aklıma bile gelmezdi şimdi acım hiç doymuyorum kendimden korkuyorum artık :kk77:

Ben de öyleyim tıka basa yiyorum iki saat sonra mide yine bomboş içim eziliyor açlıktan önceden ben böyle bir kız değildim yani boğazıma düşkün değilim bir gün yemesem aklıma bile gelmezdi şimdi acım hiç doymuyorum kendimden korkuyorum artık :kk77:
Aynen ya gunde 2 kez oda zorla yerdim. Cok şişko olcaz sonunda ya. Cok fazla kilo almakdan korkuyorum :(

Ya bir benmiyim boyle. Kizlar simdiden 2 kilo aldim belki daha fazlasini. Mide bulantisi yok pek fazla. Halsizlik oluyor. Bir sabahları zor yiyorum sonra agzim durmuyor. Napcam ben bole :KK43:
Bende oyleyim sabah pek yiyesim yok ama sonra durmuyorum bir ceviz kırıp yiyorum bi salatalık domates incir... bayram diye baba evine geldim hiç ağzım durmuyor kimbilir kaç kilo oldum

Off off bende yiyip yiyip acıkıyorum hemde öle böle değil elim ayağım kesiliyor bişeyler hazırlicak halim olmuyo :(( Eşim yardımcı Oluyor Allahtan

Bende oyleyim sabah pek yiyesim yok ama sonra durmuyorum bir ceviz kırıp yiyorum bi salatalık domates incir... bayram diye baba evine geldim hiç ağzım durmuyor kimbilir kaç kilo oldum
Ay keske onlari yesem. 3 gundur 1 tencere dolma yedim. Ekmek yemezsem midem kazınıyor. Hep kilo yapicak seyleri yiyorum ya. Millet ilk baslarda kilo veriyor ben aliyorum :)

Ben de sizdenim kızlar. Sürekli bir acıkma hali var üstümde. Bulantı-tiksinme de yok. Ye ye ye modundayım.
7.haftada olur diyorlar canim senin daha 1 haftan var. Ben 8e girdim sanirim boyle gidocem. Kokulardan ve kiymali seylerden tiksindim ben mesela o kadar:)

Ben kalp atışı görsem rahatlayacağım biliyorum. Belirtiyi falan kafama takmayacağım. Haftaya cumartesiye kadar dayanabilirsem kalp atışı için süper olacak.

Sen gördün mü kalp atışı?

Yok canım. Bende ptesi gideceğim. Aynen öyle kalp atışını bi duyayim belirti hiç sorun değil :)

Back