• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaslar sizi takip ediyorum ama yazamamistim.benim ikinci hamileligim.bir oglum var suan ise 5+5 oldum 4+4 keseyi gorduk..5+2 den beridir midem cok fena kusmadim ama bulanti cok yogun..hos 1.sine gore buna sukur ediyrum ama buda cok erken basladi ..neyse cok yemeyin kilolar cok zor gider dogumda zorlasir.sebzs meyve beslenmeye calisin.herkese rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin..

canım aynı benı tarif etmişşin. napcaz biz bu iştahla
Dubaya donucez:KK11:
Allah sonunuzu hayir eylesin:kk77::kk77:
Esim zaten ye tosunum yarasin deyip duruyor. Cok aliniyorum:KK12: aslinda beni o kadar yemek yerken ilk defa gördüğü icin oda saskin saskin bakiyor:KK47::KK47::KK45::KK45:

Ben de sizdenim kızlar. Sürekli bir acıkma hali var üstümde. Bulantı-tiksinme de yok. Ye ye ye modundayım.

acaba çok başlarda olduğumuz için mi böyle, yani bulantım yok çok şükür. O nedenle de ağzım durmuyor hiç, yemek yiyorum hoop bir iki saat sonra mutfakta dolanmaya başlıyorum acıktım diye.. ilk dönemde 1,5-2 kilo normal diyorlar ama sanırım ben de biraz fazlasını alıcam galiba :KK43:

Ay keske onlari yesem. 3 gundur 1 tencere dolma yedim. Ekmek yemezsem midem kazınıyor. Hep kilo yapicak seyleri yiyorum ya. Millet ilk baslarda kilo veriyor ben aliyorum :)
Ya aslında canım dolma sarma çekiyor ama yapacak takatim yok bende ne bulsam yiyorum ama ekmek konusunda aynı senin gibiyim yemezsem doymuyorum bu gidişle çok fena sisecegiz biz :(

acaba çok başlarda olduğumuz için mi böyle, yani bulantım yok çok şükür. O nedenle de ağzım durmuyor hiç, yemek yiyorum hoop bir iki saat sonra mutfakta dolanmaya başlıyorum acıktım diye.. ilk dönemde 1,5-2 kilo normal diyorlar ama sanırım ben de biraz fazlasını alıcam galiba :KK43:
Ceviz,meyve,yoğurtla geçirmeye çalışıyorum. Bazen bulantım olaydı böyle +kiloyla geçirmeseydim diyorum. Amaaaan bebişler iyi olsun da ben razıyım hepsine.

Bu arada 23 mayis olcak dogum bi aksilik olmazsa.ikizler burcu olcak sanirim.cok sansli zeki sempatik bir burc .oncesi dogarsada boga oluyor oda cok caliskan ve basarili ni burc.mayis iyi bi ay kisacasi:oops:

Bu arada 23 mayis olcak dogum bi aksilik olmazsa.ikizler burcu olcak sanirim.cok sansli zeki sempatik bir burc .oncesi dogarsada boga oluyor oda cok caliskan ve basarili ni burc.mayis iyi bi ay kisacasi:oops:
Canim bende ikizlerim gerçekten zor biraz ama çok eğlenirsin onunla

İkizler görünüyor benimki de ama gönlümden boğa geçiyor. İkizlerle pek anlaşamıyorum çünkü.

Ben de sizdenim kızlar. Sürekli bir acıkma hali var üstümde. Bulantı-tiksinme de yok. Ye ye ye modundayım.
Bulanti bendede yok dakat bazen tiksinti oluyor.birseyi canim cok cekerken,yedikten sonra tiksiniyorum. Ben sık idrara çıkmaktan şikayetçiyim.sürekli tuvalete taşınıyorum.birde geceleri karnım agrıyor.karın ağrısı neden olur ki hergece

3 ekimde kalp atisi dinleme randevum var.aslinda 3.gebelik benim kizlar.gecen yil 7.haftada dr kalp atisi cok zayif gelisimi geriden geliyor buyuk ihtimal dusuk olacak dedi ve kaybettim malesef..simdi knd mi hic yormuyor yuruyusler yapmiyor (simdilik) saglikli besleniyorum.insallah bi sikinti yasamadan kucagima alirim kuzumu.

Kızlar bende de tam tersı normalde cok iştahlıyımdır hamıle kaldığından beri hıc iştahım yok canım çektmiyor hıc bırsey daha mıde bulantılarım olmadı ama baya iştahsızım o kadar cıkolata yerken en cok da onu çektmiyor canım tartıldım gecen 400 gr almışım

Hayatım burda aile Dr sistemi var. Aile Dr una göründüm ama onun ultrasonu falan yok. Sadece kan testi yapıyor. Onun bile sonuçları 2 hafta da geliyor!!
8. Haftada kadın doğumcuya gidebilmem için izin kağıdı vereceğini söyledi. 11. Hafta içinde ikili test için gün aldı bana. Ama öyle yani başka yok..
Ben de kendi sistemlerimle hcg çıkıyor mu ona bakıyorum. Üç gün arayla gebelik testi yapıp çizgi kalinlasmis mi diye baktım. Şimdilik içim rahatladı. Sana da yap dicem ama pzrt zaten pazartesi dr seni ultrasona sokar. :) en iyisi kendini hic uzme. belki de hersey yolundadir :) benim de ara ara periyod sancisi gibi kasiklarim agriyor. ama olunca benim hosuma gidiyor. sanki bebegim bana burdayim anneeee diyor :KK70:[/QU
orda işler baya uğraştırıcıymış canım yaa Allah yardımcın olsun ama en azından kendini rahatlatacak bişey bulmuşsun o güZel

Ben ilk gebeligimde aci badem yagi ve vazelin kullanmistim 4.aydan itibaren catlagim hic olmadi...3
ikisini karıştırdın mı? Yoksa arka arkaya mı sürdün? ben de kakao yağı,hindistan cevizi yağı ve shea butter kullanıyorum. Bebe yağı da kullanıyorum normal vücut nemlendirmeye.

Ya aslında canım dolma sarma çekiyor ama yapacak takatim yok bende ne bulsam yiyorum ama ekmek konusunda aynı senin gibiyim yemezsem doymuyorum bu gidişle çok fena sisecegiz biz :KK43:
Bayram dolayisiyla her evde vardi burda ordan yeterince depoladim ben :D

Back