2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Zaman zaman çok hafif mide yanması dışında belirtim yok. Aşermem de yok. Burda benden daha geride gebelerde bile daha çok belirti var.
Herkesin gebeliği birbirinden farklı biliyorum ama tedirgin oldum nedense. Off

Bende senin gibiyim canım. Merak ediyorum acaba bişi mi var diye ama işte herkeste çok farklı cidden. Umarım her şey yolunda gider..

Hiç sorma canım ya internetten bakıyorum orda da çok pahalı Ay ne giycezz bizz

Hazır bayram tatilindeyken eşimin eşofmanlarını giyiyorum şimdiden başladım kendi kıyafetlerime girememeye bikaç aya kadar işyerinde giymelik bişeyler almalı..

Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula

Ben dayanabildiğim kadar gitmeyi planlıyorum işe, doğum sonrası bebeğe bakacak kimse yok bizim o nedenle izinlerimi mümkün olduğu kadar bebeğe ayırmayı planlıyorum. son aylara doğru nasıl olurum orasını bilemiyorum tabi şimdiden..

Bende senin gibiyim canım. Merak ediyorum acaba bişi mi var diye ama işte herkeste çok farklı cidden. Umarım her şey yolunda gider..
Ben kalp atışı görsem rahatlayacağım biliyorum. Belirtiyi falan kafama takmayacağım. Haftaya cumartesiye kadar dayanabilirsem kalp atışı için süper olacak.

Sen gördün mü kalp atışı?

Benim de bir kızım var ve henüz 8,5 aylık.. İkinciye hamile olduğumu öğrendim, sanırım 25 mayıs gibi olcak doğumum.. Çok heycanlıyım bazıları çok zor olur diyo ama ben çok mutluyum hayırlısı olsun.. Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin inş. Beni de listeye eklerseniz sevinirimm..

Kizlar gunaydinnn bisey sorucam size benim hamile olmadan once kistim oldugunu öğrenmistim doktordan ama iyi huylu 5 mm capinda ve pesinede hamile oldum sizce bu kist kaybolurmu bazen kasik agrilarin oluyor acaban bundanmi bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi

Canım doktora gittin mi gebe kaldıktan sonra? Bazı kadınlarda o kist yok olurmuş gebelik süresince, bazılarında aynı kalırmış ama benim bir arkadaşımda aksi şekilde gebelik ilerledikçe büyümeye başlamıştı. Takip edilmesi gerekiyordu.

Evet canim gittim ama bisey yok deniliyor ama buyursede kotu olur tabi arkadasin dogum yaptimi

Ben kalp atışı görsem rahatlayacağım biliyorum. Belirtiyi falan kafama takmayacağım. Haftaya cumartesiye kadar dayanabilirsem kalp atışı için süper olacak.

Sen gördün mü kalp atışı?
sizin kan degerleri kacta su anda yani kalp atisi ne zaman belli olur ill muayeneye ne zaman gittiniz benim gecikmede 3. günüm bugün dun sonuc 688 di 1000 lerde mi kese görülüyor

sizin kan degerleri kacta su anda yani kalp atisi ne zaman belli olur ill muayeneye ne zaman gittiniz benim gecikmede 3. günüm bugün dun sonuc 688 di 1000 lerde mi kese görülüyor

1500 gibi vajinal ultrasondan görünüyor, 4000-5000 gibi karından.
Ben daha doktora gitmedim, bebek görünecek büyüklüğe gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum.

Cuma gibi kese görünür sanırım senin.

Zaman zaman çok hafif mide yanması dışında belirtim yok. Aşermem de yok. Burda benden daha geride gebelerde bile daha çok belirti var.
Herkesin gebeliği birbirinden farklı biliyorum ama tedirgin oldum nedense. Off
Aynı durumdayız canım bende de aserme bulantı yok .. bende tedirginim haftaya doktora gideceğim bakalım hersey yolundaysa inş şanslı gruptaniz demek ki

ben keseyi gördüğüm günün ertesinde kan vermiştim ve değerim 1990 çıktı, yani o değerin altındayken karından bakıldı ve 3 mm olarak kese göründü.

Selam güzel anne adayları ne güzel çifte bayram yaşıyoruz ben bebegimle tatildeyim kaştayiz denizin kokusunda şezlongta dinleniyoruz tabiki giremiyoruz

[QUObulamadım sayfayispel, post: 42758262, member: 587895"]Kızlar Allah nasip ederse bende mayıs annesi olacağım
Dün kalp atışını duyduk Allah'a çok şükür
Fbbk 2016 mayıs anneleri sayfasına bekliyorum[/QUOTE]
Ben bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…