- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.501
Aynen arkadasim bende saglikciyim hatta aile hekimlgndeyim bizde daha kotu dogum iznnde yerime biri bakicak maasimida yarim alicam bizde durum daha vahim hem dogru durust izin yok hem maasimiz kesiliyo sorsan bizde devletin memuruyuz napican mecbur bende aynn senn gbi izin biriktriyorum ama benim olursa ikizim olucak nekadra calisabilirim bilemiyorumMalesef sadece izin konusundan öğretmenlere çok imreniyorum, ben sağlık personeliyim dayanabilirsem 37. Haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. Yıllık izin de hiç kullanmadım bebiş gelecek diye artık ne kadar artırabilirsem doğum sonrasına kardır.
Ben girmiştim canım denize neden girmiyorsunSelam güzel anne adayları ne güzel çifte bayram yaşıyoruz ben bebegimle tatildeyim kaştayiz denizin kokusunda şezlongta dinleniyoruz tabiki giremiyoruz
O niyetle mı yapmışlar bilmiyorum canım ama evet beli yüksek kenarları lastikli altıda cok şık hamile pantolonu olarak kullanılır cok rahatKotondan aldigin hamile pantolonu mu canim
Ben girmiştim canım denize neden girmiyorsun
Sağlıkla kucağına alırsın umarım, ikizde 35 e kadar çalışabiliyorsun en fazla napalım artık bebişler için fedakarlık yapmak durumundayızAynen arkadasim bende saglikciyim hatta aile hekimlgndeyim bizde daha kotu dogum iznnde yerime biri bakicak maasimida yarim alicam bizde durum daha vahim hem dogru durust izin yok hem maasimiz kesiliyo sorsan bizde devletin memuruyuz napican mecbur bende aynn senn gbi izin biriktriyorum ama benim olursa ikizim olucak nekadra calisabilirim bilemiyorum
Ben de bakayim bi ara o zaman tesekkur ederim canimO niyetle mı yapmışlar bilmiyorum canım ama evet beli yüksek kenarları lastikli altıda cok şık hamile pantolonu olarak kullanılır cok rahat
Slm kizlar bu sabah midem yaniyordu uyandigimda, bulanti ve ogurme oldu. Ardindan midemdeki aci suyu cikardim. Bogazim ve genzim cok acayip sekilde yandi. Ilk kez bole bulanti ve kusma oldu. Ama dun aksam bi seylere uzulup stres yapmistim. Acaba omdan mi bole oldu? Yoksa sizin bulanti ve kusmada bole mi oluyor?
canim insallah bu saglikla sihhatli dogar, kucagina alirsin. uzulmemek en iyisi, demek ki boylesi dogruymus.Maalesef ki bebegimin kalbi durdu 7 ay once aslinda benimde ilk sayılır diyebilirim Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi insallah
yeni gördüm canım mesajını internete girmem sıkıntıda biraz
inşallah bayramdan sonra kötü bi sürprizle karşılaşmayız hergün biraz daha artıyo tedirginliğim bir yıldır o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki
gerçi kanamam yok çok şükür ama sancım var
sen neden gidemiyosun muayeneye canım yurtdışındasın dimi orda istediğin zaman gidilmiyomu
ay evet canim anliyorum. ben de ayakta durayim hemen birazcik agriyor belim. ama belkide kayinvaliden dusunememistir. onlar da ilesinden ne gordu ki ne bilsinler...Bilmez mi gebe olduğumu biliyo tabi.. hiçbir şey demiyo hatta.. dün kayınvalidemle mutfaktaydık artık eşim dayanamadı, anne zeynebe söyle iş filan yapmasın dedi.. Bak o dayanamıyo sana yardım ediyo sen söyle bari dedi.. Kadın ilk defa yapma kızım sen dedi.. öylekaynana değil mi işte kanamam filan gelmedi arkadaşım ama çok ayakta kaldığım için belim çok ağrıdı.. dinlenince geçti..
canim benim, insallah dunya aleme duyurdugumuz gunler de gelecek. cok degil bir kac hafta daha! saglikla sihhatle buyusunlerde icimizde :)sende ben gibisin 4+3 deyim adet günü testte öğrendim gebeligi umarim rabbim can verir sağlık sıhhat verir bende herkese söylemek istiyom ama kese gorunmeden olmazmis
yok hayatim yaa buyuk ihtimal cimrilikten :)Ultrason ilk zamanlar zararlı diye mi böyle yapıyorlar cnm?
Sagol canim incir yedim biraz düzeldim sukurkuru kayısı yiyemiyorsan eğer potasyum desteği muz yerine şu ara her yerde bulunan morumsu erikler var ya onlardan yiyebilirsin kabızlığı birazcık engeller ve tabi ki bol su :)
Vajinalmi karindanmi goruldu canimkişiden kişiye deişir mutlaka ama fikir vermesi açısından kendi durumumu yazayım ben. Bat'a iki gün kala tesadüfen acilde öğrendim hamile olduğumu beta hcg 110 çıktı. Tam 6 gün sonra yani bat'ı 4 gün geçe de 3mm kese göründü. ondan iki hafta sonra doktor tekrar çağırdı. Bişey demedi ama kalp atışı için çağırmıştır diye umuyorum. Bayramdan sonra gidince göreceğiz bakalım :)
32. hafta mart ayına denk geliyo sanıyorum. Öncesinde heyet falan mı almayı düşünüyorsun?
Bende zararlı diye yapmıyorlar diye düşünmüştüm burda da özel hastanede hamilelik şüphesiyle gidince kan tahlili yerine direkt ultrason dan bakıp a evet hamilesin dediyok hayatim yaa buyuk ihtimal cimrilikten :)
burda devlet karsiliyor butun saglik masraflarini. biz on kurus bile vermiyoruz. ama iste boyle limitli aldigimiz saglik hizmeti. olmeden kimse bakmiyor anlayacagin. ama isin garibi millet de bir saglikli, tas gibi hepsi. doktora ihtiyac da olmuyor.
aslinda normali o. benim esim bangladesli, annesi de babasi da orada doktor. ablam da turkiye de doktor. ucununde sordugu ilk soru kese gorundu mu. ben burda ilk ultrasona 5 kasimda girecegimi soyledigimde gebelik kese gorunmeden kesin denmez dediler. vallahi dedim biz nasipse cinsiyetini ogrencez ilk seferde eheheheh :)Bende zararlı diye yapmıyorlar diye düşünmüştüm burda da özel hastanede hamilelik şüphesiyle gidince kan tahlili yerine direkt ultrason dan bakıp a evet hamilesin dedi
Aynen canım napalım dayanıcazSağlıkla kucağına alırsın umarım, ikizde 35 e kadar çalışabiliyorsun en fazla napalım artık bebişler için fedakarlık yapmak durumundayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?