2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
peki vitamin kullaniyor musun? benim doktorum bana burda vitamin kompleksi verdi. balik yagiyla birlikte gunde bir tane aliyorum. gerci ben uc ay onceden kullanmaya basladim ama doktor ilk uc ay da devam etmelisin dedi
Şimdilik sadece folik asit alıyorum canim doktor randevum bayramdan sonra o zan soyluycem bu mide bulantilarini ..miyi yapmışsin sen erken başlamakla

Şimdilik sadece folik asit alıyorum canim doktor randevum bayramdan sonra o zan soyluycem bu mide bulantilarini ..miyi yapmışsin sen erken başlamakla
Evet hayatım gerçekten çok iyi oldu başlamam. Ama ben kendi başıma dusunemezdim bunu. Ablam hem doktor hem anne. saolsun o söyledi.

Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula

yeni gördüm canım mesajını internete girmem sıkıntıda biraz
inşallah bayramdan sonra kötü bi sürprizle karşılaşmayız hergün biraz daha artıyo tedirginliğim bir yıldır o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki
gerçi kanamam yok çok şükür ama sancım var
sen neden gidemiyosun muayeneye canım yurtdışındasın dimi orda istediğin zaman gidilmiyomu

Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula
Malesef sadece izin konusundan öğretmenlere çok imreniyorum, ben sağlık personeliyim dayanabilirsem 37. Haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. Yıllık izin de hiç kullanmadım bebiş gelecek diye artık ne kadar artırabilirsem doğum sonrasına kardır.

Maalesef ki bebegimin kalbi durdu 7 ay once aslinda benimde ilk sayılır diyebilirim Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi insallah

Olmaz insallah bebeğine bi şey canım sen yeter ki çok yorma kendini agrin olunca da dinlen bol bol
Dinlendim canım inşallah..
Salı günü doktor randevum var.. bakalım neler diyecek?? Çok merak ediyorum..

kayinvalidenize soylemediniz mi hayatim? gebe oldugunu bilince onun sana yardim etmesi gerekmez mi? valla ben de dun is yerinde bir oraya bir buraya kosturdum cok ayakta kaldim, hemen bir damla kan geldi. ama artik yok. bebegim herseyden degerli!
Bilmez mi gebe olduğumu biliyo tabi.. hiçbir şey demiyo hatta.. dün kayınvalidemle mutfaktaydık artık eşim dayanamadı, anne zeynebe söyle iş filan yapmasın dedi.. Bak o dayanamıyo sana yardım ediyo sen söyle bari dedi.. Kadın ilk defa yapma kızım sen dedi.. öyle kaynana değil mi işte kanamam filan gelmedi arkadaşım ama çok ayakta kaldığım için belim çok ağrıdı.. dinlenince geçti..

sende ben gibisin 4+3 deyim adet günü testte öğrendim gebeligi umarim rabbim can verir sağlık sıhhat verir bende herkese söylemek istiyom ama kese gorunmeden olmazmis

kizlar ben hamileligimi 4+4 te ogrendim.o zamandan beri artarak devam eden bir mide bulantim var.sabah yataktan kalkamiyorum gozumu lavaboda açıyorum.ve gun icindd muthis bas agrim var.sanki bulantilar beynimden kaynar sular inerek geliyor. ikinci hamileligim.ilkinde 7 .haftadan sonra baslamisti 14 te bitmisti.gun sayıyorum resmen sabah uyaninca 1 gun daha bitti diye seviniyorum.cok erken başladı bulantilarim.ve ne zaman biter bilmiyorum. pazartesi okul var.ne yaparim okulda bilmem.

Ultrason ilk zamanlar zararlı diye mi böyle yapıyorlar cnm?

Allah kolaylık versin cnm ben de okulda midem bulanır diye çok korkuyorum çok şükür şimdiye kadar iyi gidiyor bazen kahvaltıyi geciktirince fena oluyorum bende uyanır uyanmaz tuzlu cubuk kraker atistiriyorum bulantıyi anında kesiyor etraftaki deneyimliler söyledi gerçekten ise yarıyor

Zaman zaman çok hafif mide yanması dışında belirtim yok. Aşermem de yok. Burda benden daha geride gebelerde bile daha çok belirti var.
Herkesin gebeliği birbirinden farklı biliyorum ama tedirgin oldum nedense. Off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…