- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.461
Siteye bak bir canim anca oyle ogrenebilirsin.34 vardır mı ki acepBenimde basen var gerçi 36 da olabilir
Şimdilik sadece folik asit alıyorum canim doktor randevum bayramdan sonra o zan soyluycem bu mide bulantilarini ..miyi yapmışsin sen erken başlamaklapeki vitamin kullaniyor musun? benim doktorum bana burda vitamin kompleksi verdi. balik yagiyla birlikte gunde bir tane aliyorum. gerci ben uc ay onceden kullanmaya basladim ama doktor ilk uc ay da devam etmelisin dedi
Evet hayatım gerçekten çok iyi oldu başlamam. Ama ben kendi başıma dusunemezdim bunu. Ablam hem doktor hem anne. saolsun o söyledi.Şimdilik sadece folik asit alıyorum canim doktor randevum bayramdan sonra o zan soyluycem bu mide bulantilarini ..miyi yapmışsin sen erken başlamakla
yeni gördüm canım mesajını internete girmem sıkıntıda birazAy kuşum birşey olmaz inşallah hayırlısıyla gidersin doktora. Bayram bitince ikinci bayram olur size. Keseyi görürsünüz :))
Ben napiyim burda. İlk ultrasona 11. Hafta da gireceğim! adamlar resmen diyor ki düşük riskini atlat öyle gel. Ben de bazen o kadar merak ediyorum ki benimle mi acaba hala diye, ucuz gebelik testlerinden doldurdum evi. Gizlice arada yapıyorum hihihi. Eşim duysa delirdigimi düşünür :))
Malesef sadece izin konusundan öğretmenlere çok imreniyorum, ben sağlık personeliyim dayanabilirsem 37. Haftaya kadar devam etmeyi düşünüyorum. Yıllık izin de hiç kullanmadım bebiş gelecek diye artık ne kadar artırabilirsem doğum sonrasına kardır.Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula
Maalesef ki bebegimin kalbi durdu 7 ay once aslinda benimde ilk sayılır diyebilirim Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi insallahay ikinci hamileligin mi ne guzel.. kizin mi var oglun mu? acaba bu hamileligin farkli olacak mi..
benim daha ilk. hersey o kadar heyeacnli ki! dunyaya bagirmak istiyorum bebegim icimde diye ama zor tutuyorum vallahi. cok yakin iki arkadasima soyledim, bir de ailelerimize o kadar :)
Dinlendim canım inşallah..Olmaz insallah bebeğine bi şey canım sen yeter ki çok yorma kendini agrin olunca da dinlen bol bol
Bilmez mi gebe olduğumu biliyo tabi.. hiçbir şey demiyo hatta.. dün kayınvalidemle mutfaktaydık artık eşim dayanamadı, anne zeynebe söyle iş filan yapmasın dedi.. Bak o dayanamıyo sana yardım ediyo sen söyle bari dedi.. Kadın ilk defa yapma kızım sen dedi.. öylekayinvalidenize soylemediniz mi hayatim? gebe oldugunu bilince onun sana yardim etmesi gerekmez mi? valla ben de dun is yerinde bir oraya bir buraya kosturdum cok ayakta kaldim, hemen bir damla kan geldi. ama artik yok. bebegim herseyden degerli!
sende ben gibisin 4+3 deyim adet günü testte öğrendim gebeligi umarim rabbim can verir sağlık sıhhat verir bende herkese söylemek istiyom ama kese gorunmeden olmazmisay ikinci hamileligin mi ne guzel.. kizin mi var oglun mu? acaba bu hamileligin farkli olacak mi..
benim daha ilk. hersey o kadar heyeacnli ki! dunyaya bagirmak istiyorum bebegim icimde diye ama zor tutuyorum vallahi. cok yakin iki arkadasima soyledim, bir de ailelerimize o kadar :)
Yoo ben alt bedeni de kotondan aldım beli lastikli cok sık pantolonları varÜst kıyafette bende öyle düşünüyorum canım normal mağazalardan büyük beden alıcam ama pantolon hamile pantolonu olması lazım şuan bile pantolonlarımın beli rahatsız ediyor
Kotondan aldigin hamile pantolonu mu canimYoo ben alt bedeni de kotondan aldım beli lastikli cok sık pantolonları var
Ultrason ilk zamanlar zararlı diye mi böyle yapıyorlar cnm?Ay kuşum birşey olmaz inşallah hayırlısıyla gidersin doktora. Bayram bitince ikinci bayram olur size. Keseyi görürsünüz :))
Ben napiyim burda. İlk ultrasona 11. Hafta da gireceğim! adamlar resmen diyor ki düşük riskini atlat öyle gel. Ben de bazen o kadar merak ediyorum ki benimle mi acaba hala diye, ucuz gebelik testlerinden doldurdum evi. Gizlice arada yapıyorum hihihi. Eşim duysa delirdigimi düşünür :))
Allah kolaylık versin cnm ben de okulda midem bulanır diye çok korkuyorum çok şükür şimdiye kadar iyi gidiyor bazen kahvaltıyi geciktirince fena oluyorum bende uyanır uyanmaz tuzlu cubuk kraker atistiriyorum bulantıyi anında kesiyor etraftaki deneyimliler söyledi gerçekten ise yarıyorkizlar ben hamileligimi 4+4 te ogrendim.o zamandan beri artarak devam eden bir mide bulantim var.sabah yataktan kalkamiyorum gozumu lavaboda açıyorum.ve gun icindd muthis bas agrim var.sanki bulantilar beynimden kaynar sular inerek geliyor. ikinci hamileligim.ilkinde 7 .haftadan sonra baslamisti 14 te bitmisti.gun sayıyorum resmen sabah uyaninca 1 gun daha bitti diye seviniyorum.cok erken başladı bulantilarim.ve ne zaman biter bilmiyorum. pazartesi okul var.ne yaparim okulda bilmem.
Bende b12 vitamin iğnesi yaptiriyorum daha etkili oluyor doktora gösterdim devam et iyi olur dediŞimdilik sadece folik asit alıyorum canim doktor randevum bayramdan sonra o zan soyluycem bu mide bulantilarini ..miyi yapmışsin sen erken başlamakla
32. hafta mart ayına denk geliyo sanıyorum. Öncesinde heyet falan mı almayı düşünüyorsun?Çalışan arkadaşlar doğum iznine ne zmn çıkacaksınız ben mümkün olursa 2.dönem hiç gitmeyi dusunmuyorum okula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?