2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
CANIM Ben de bugun gittim bebek 1 hafta geriden dedi Dr sen kalp atışı duydun mu Dr olumsuz konuştu mu
ben iki ayri doktora gittim. ilk doktor bebek gayet iyi gözüküyor dedi.yalniz kesenin etrafinda yogun kanama bolgesi var, bu kanamanin disariya cikmamasi icin progestan vericem dedi.evde yatacaksin oturma dahi yok dedi.sonra guvenemedim başka doktora gittim.o da bana o kadar ciddi boyutta kanamam olmadigini progestani sadece 1hafta kullanip birakmami söyledi. ayrica doktorun sana soylemedi mi bebek 1hafta geride adet tarihine gore dedi.8+2de gitmistim.bebek 7+2 gözüküyor dedi.gec döllenme de olmus olabilir dedi.3 hafta sonra tekrar gidicem bakalim .suan 9 hafta 1 günlük.ama ikinci gittigim doktora göre 8+1 deyiz.kafam iyice karisti.kalp atislarini 3 hafta once duyduk.kucuk olsa duymazdik.acaba sonradan bi yavaslama mi oldu.offf 3 hafta nasil gecer

Bol bol dua et canim bence bi 3.dr a git bakalim o ne dicek hangisini desteklicek ve de bolbol dinlen yat uzan is yapma Allah yardmcin olsn

Canım benimde beklenen doğum 9 mayıstı doğum kanalına girmeyince sezeryan oldum cinsiyeti 13. haftada öğrenen oldu ama çoğununkide değişti yanılma payı çok yüksek en sağlıklısı 16. hafta ben o zaman öğrendim
bebeğin aşağıda tutunması doğum tarihini etkilemez şimdi aşağıdadır sma büyük ihtimalle rahim büyüdükçe toparlar ve olması gereken yerde olur
ilk 4 ay önemlidir kendinizi koruyun yüksek yerlere doğrulmayın ağır taşımayın minikler tutunmaya çalışıyor
4. ayın sonunda artık doğuma gideceğiniz doktorunuzu bulmalısınız dr çok önemli ona güvenmelisiniz
doğum yapacağınız hastaneyi araştırmayı 7 ayda bitirin derim
pek çoğunuz bebeğin hareketlerini merak eder suya atılan taş gibi titremedir ilk başlarda gaz hareketiyle karıştırılır 18 haftadada başlayabilir ben 22.haftada hissettim
7.ayda elini ayağını ittirdiği poposunu koyduğu yerleri jissedersiniz elinizle müthiş bir duygudur
bebekle ilgili alışverişlerinizde eminönü havuzlu handan toplu olarak yspabilirsiniz çeşit çoktur
hastane için gecelik vs de var
bu dönemde folic asit alımına başlamış olmanız lazım ben elevit kullanmıştım ve halada devam ediyorum
çoğunluk bebek alışverişini sona bırak der ama çıkta sona bırakmayın ağırlaşıyorsunuz çünkü 6. ay çok ideal
hamile kıyafeti ebru giyim /lord/h&m/lcw /c&a da bulabilirsiniz
bakla yemeyin düşüğü tetikler diye biliyorum
karnınıza çatlak kremini ve nemlendiriciyi ihmsl etmeyin doğumdan sonrada sürün ben hamileyken hep kullandım doğumda bıraktım sürmeyi doğumdan 3 hafta sonra birden çatladı karnım
bol yürüyüş yapın
su olmazsa olmazınız olsun bol su tüketin
son iki ayda deli gibi kilo alınıyor bu hakkınızı başlarda doldurmayın
yatarken sol yanınıza yatın çünkü vucudun ortadında sağa yakın bir damar var sola yaymanız öneriliyor
aklıma gelfikçe yazarım sorunuz olursada elimden geldiğince yanıtlarım bizde sizin geçyiğiniz yollardan aynı soruları tartışarak geçtik

Hersey yolundayda benm pazartesi 10000 civari olmasi lazim iki gunde 2kati ilerliuosa yani karindan gorunur insallah canm
Benim ikinci bebiş tecrübeliyim canm benm bak gidince görcn ilk benm işte insan çok tedirgin oluyo içime kız olck gibi dogdu

Canın benimde 7+3 olmasi gerekirken 6+2 dedi doktor..kese normal yolk saç var bebek mercimek kadar dedi kalp atışı da vardı ama istediğim gibi değil dedi. .benim tüp bebek yine de geç döllenme olabilir mi?? Bayram sebebiyle başka doktora da gidemedim umarım sağlıkla gelisirler

İnsallah hersey yolundadir canim belki daha erkendir doktorlar en kotuye hazirlar zaten insanlari allaha sigin su mubarek gunde rabbim bebegini bebeklerimizi korisun insallah saglikla dogsunlar
Sağol canım çok dua ediyorum. .Dr lar bizim ruh halimizden anlamıyor malesef. .umitsizlestirip 1 hafta sonra gel diyorlar üzüntüden gözümü acamadim bugün. .umarım hersey düzelir dua edin sizde

Bol bol dua et canim bence bi 3.dr a git bakalim o ne dicek hangisini desteklicek ve de bolbol dinlen yat uzan is yapma Allah yardmcin olsn
Sağol canım. .bol bol dua ediyorum. Allah saglikli sıhhatli bi bebek versin diye.oyle olacak galiba..3.doktora da gidecegim.Bakalim o ne diyecek..

tüp bebekle ilgili cok bilgim yok gec döllenme olup olmayacagini bilmiyorum ama bi yerde okumustum.gebeligin ilk zamanlarinda böyle tarih uyusmazliklari olabiliyormus..Doktorun buna gore dogum tarihini yeniden duzenlemesi gerekiyormus.Bekleyelim bakalim.Suan bebeklerimiz kötü durumda olsa illa ki bir sinyal verirler.kanama ya da yogun sanci seklinde.gerci benim kizimda yogun kanamam olmustu.ona rağmen tutundu ve cok sukur şimdi 4 buçuk yaşında. Allah ömür verecekse eğer ne olursa olsun yaşıyor bebek.Sagliksiz ise de ne yaparsan yap olmuyor. Bol bol dua edelim.Allah bu zamanda ettigimiz dualari geri cevirmez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…