- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #3.341
Oo e supermis ozaman bayramdan sonra gidiim bu dr a bakalim ne olucakTatlım hatta kalp atışını bile duymuştum
ben iki ayri doktora gittim. ilk doktor bebek gayet iyi gözüküyor dedi.yalniz kesenin etrafinda yogun kanama bolgesi var, bu kanamanin disariya cikmamasi icin progestan vericem dedi.evde yatacaksin oturma dahi yok dedi.sonra guvenemedim başka doktora gittim.o da bana o kadar ciddi boyutta kanamam olmadigini progestani sadece 1hafta kullanip birakmami söyledi. ayrica doktorun sana soylemedi mi bebek 1hafta geride adet tarihine gore dedi.8+2de gitmistim.bebek 7+2 gözüküyor dedi.gec döllenme de olmus olabilir dedi.3 hafta sonra tekrar gidicem bakalim .suan 9 hafta 1 günlük.ama ikinci gittigim doktora göre 8+1 deyiz.kafam iyice karisti.kalp atislarini 3 hafta once duyduk.kucuk olsa duymazdik.acaba sonradan bi yavaslama mi oldu.offf 3 hafta nasil gecerCANIM Ben de bugun gittim bebek 1 hafta geriden dedi Dr sen kalp atışı duydun mu Dr olumsuz konuştu mu
Bol bol dua et canim bence bi 3.dr a git bakalim o ne dicek hangisini desteklicek ve de bolbol dinlen yat uzan is yapma Allah yardmcin olsnben iki ayri doktora gittim. ilk doktor bebek gayet iyi gözüküyor dedi.yalniz kesenin etrafinda yogun kanama bolgesi var, bu kanamanin disariya cikmamasi icin progestan vericem dedi.evde yatacaksin oturma dahi yok dedi.sonra guvenemedim başka doktora gittim.o da bana o kadar ciddi boyutta kanamam olmadigini progestani sadece 1hafta kullanip birakmami söyledi. ayrica doktorun sana soylemedi mi bebek 1hafta geride adet tarihine gore dedi.8+2de gitmistim.bebek 7+2 gözüküyor dedi.gec döllenme de olmus olabilir dedi.3 hafta sonra tekrar gidicem bakalim .suan 9 hafta 1 günlük.ama ikinci gittigim doktora göre 8+1 deyiz.kafam iyice karisti.kalp atislarini 3 hafta once duyduk.kucuk olsa duymazdik.acaba sonradan bi yavaslama mi oldu.offf 3 hafta nasil gecer
Canım benimde beklenen doğum 9 mayıstı doğum kanalına girmeyince sezeryan oldum cinsiyeti 13. haftada öğrenen oldu ama çoğununkide değişti yanılma payı çok yüksek en sağlıklısı 16. hafta ben o zaman öğrendimMerhabalar oncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun yavruna saglikli uzun omurler versin darisi basimiza insallah seni bulmusken bir kac soru sormak istedim beklenen dogum tarihinde mi dogum yaptin ne kadar oynayabiliyor tarih benim bdt9 mayis ama nisana kadar sarkar mi tabi erken dogumlar filan onlar ayri oyle bisey olmazsa eger? Sizin erkekmis gerci erken ogrenmissinizdir ama cinsiyetini ne zaman ogrenebilicez siz ne zaman ogrendiniz kac haftalikken birde son sorum su ne olur kusura bakmayin illa ki gecen sene de takip ederken belki denk gelmissinizdir bebek biraz asagiya tutundugunda normal tarihlerinde mi dogum yaptilar erken mi dogum yaptilar o arkadaslar simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin :))
Oo e supermis ozaman bayramdan sonra gidiim bu dr a bakalim ne git canm görürsün küt küt kalp atışlarını
Benim ikinci bebiş tecrübeliyim canm benm bak gidince görcn ilk benm işte insan çok tedirgin oluyo içime kız olck gibi dogduHersey yolundayda benm pazartesi 10000 civari olmasi lazim iki gunde 2kati ilerliuosa yani karindan gorunur insallah canm
Canın benimde 7+3 olmasi gerekirken 6+2 dedi doktor..kese normal yolk saç var bebek mercimek kadar dedi kalp atışı da vardı ama istediğim gibi değil dedi. .benim tüp bebek yine de geç döllenme olabilir mi?? Bayram sebebiyle başka doktora da gidemedim umarım sağlıkla gelisirlerben iki ayri doktora gittim. ilk doktor bebek gayet iyi gözüküyor dedi.yalniz kesenin etrafinda yogun kanama bolgesi var, bu kanamanin disariya cikmamasi icin progestan vericem dedi.evde yatacaksin oturma dahi yok dedi.sonra guvenemedim başka doktora gittim.o da bana o kadar ciddi boyutta kanamam olmadigini progestani sadece 1hafta kullanip birakmami söyledi. ayrica doktorun sana soylemedi mi bebek 1hafta geride adet tarihine gore dedi.8+2de gitmistim.bebek 7+2 gözüküyor dedi.gec döllenme de olmus olabilir dedi.3 hafta sonra tekrar gidicem bakalim .suan 9 hafta 1 günlük.ama ikinci gittigim doktora göre 8+1 deyiz.kafam iyice karisti.kalp atislarini 3 hafta once duyduk.kucuk olsa duymazdik.acaba sonradan bi yavaslama mi oldu.offf 3 hafta nasil gecer
Sağol canım çok dua ediyorum. .Dr lar bizim ruh halimizden anlamıyor malesef. .umitsizlestirip 1 hafta sonra gel diyorlar üzüntüden gözümü acamadim bugün. .umarım hersey düzelir dua edin sizdeİnsallah hersey yolundadir canim belki daha erkendir doktorlar en kotuye hazirlar zaten insanlari allaha sigin su mubarek gunde rabbim bebegini bebeklerimizi korisun insallah saglikla dogsunlar
Sağol canım. .bol bol dua ediyorum. Allah saglikli sıhhatli bi bebek versin diye.oyle olacak galiba..3.doktora da gidecegim.Bakalim o ne diyecek..Bol bol dua et canim bence bi 3.dr a git bakalim o ne dicek hangisini desteklicek ve de bolbol dinlen yat uzan is yapma Allah yardmcin olsn
tüp bebekle ilgili cok bilgim yok gec döllenme olup olmayacagini bilmiyorum ama bi yerde okumustum.gebeligin ilk zamanlarinda böyle tarih uyusmazliklari olabiliyormus..Doktorun buna gore dogum tarihini yeniden duzenlemesi gerekiyormus.Bekleyelim bakalim.Suan bebeklerimiz kötü durumda olsa illa ki bir sinyal verirler.kanama ya da yogun sanci seklinde.gerci benim kizimda yogun kanamam olmustu.ona rağmen tutundu ve cok sukur şimdi 4 buçuk yaşında. Allah ömür verecekse eğer ne olursa olsun yaşıyor bebek.Sagliksiz ise de ne yaparsan yap olmuyor. Bol bol dua edelim.Allah bu zamanda ettigimiz dualari geri cevirmez inşallahCanın benimde 7+3 olmasi gerekirken 6+2 dedi doktor..kese normal yolk saç var bebek mercimek kadar dedi kalp atışı da vardı ama istediğim gibi değil dedi. .benim tüp bebek yine de geç döllenme olabilir mi?? Bayram sebebiyle başka doktora da gidemedim umarım sağlıkla gelisirler
Ins bir sorun cikmaz canim bayram sekerin olur seninkizlarr iyi bayramlar benim icin dua edermisiniz bugun ilk randevum bakalim kese görülcekmi bebegimi görebilcekmiyim cok korkuyorm duslariniza ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?