• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Merhabalar oncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun yavruna saglikli uzun omurler versin darisi basimiza insallah seni bulmusken bir kac soru sormak istedim beklenen dogum tarihinde mi dogum yaptin ne kadar oynayabiliyor tarih benim bdt9 mayis ama nisana kadar sarkar mi tabi erken dogumlar filan onlar ayri oyle bisey olmazsa eger? Sizin erkekmis gerci erken ogrenmissinizdir ama cinsiyetini ne zaman ogrenebilicez siz ne zaman ogrendiniz kac haftalikken birde son sorum su ne olur kusura bakmayin illa ki gecen sene de takip ederken belki denk gelmissinizdir bebek biraz asagiya tutundugunda normal tarihlerinde mi dogum yaptilar erken mi dogum yaptilar o arkadaslar simdiden cok tesekkur ederim cevaplariniz icin :))
benim kızım ilk aylarda hep asagidaydi.5-6.aylarda yukariya yerlesti cok şükür.erken dogum da olmadi.icinizi ferah tutun.

Sorularını görünce benim cevaplayasım geldi bende 2013 kasım doğumlu bir Demir Ege'nin annesiyim öncelikle cinsiyeti ultrason cihazı çok iyiydi ve Dr erken görüşü sayesinde 12 haftalıkken 2 li test için gittiğimizde öğrendik. Bdt tamamen regl Gününe göre hesaplanıyor. Kader kısmet şans işi yani bebişin kısmeti ne zamanda o zaman geliyor . Benim oğlum 13 Kasım'da geliceksrn 6 Kasım'da sezaryenle geldi. Amma velakin bazı arkadaşlar bdt geçti 2 hafta daha bekledi. Sen Yüreğini ferah tut sağlıkla gelsin su topun
Demir ege benimde oglan olursa dusundugum isim

Monurol Şase kullandım ben tek kullanımlık ihmal etme sakin canim
doktoruma söyleyeyim canm sen hamileyken kullandın dimi bunu
birde sen günlük ped kullanıyomusun ben devamlı kullanıyorum sık sık enfeksiyon oluyo acaba zararlımı günlük pedler geçen bi arkadaş sakın kullanmayın yazmış

Günaydın hanımlar hergün olduğu gibi yine bulantılı bir gün beni bekliyor.bulantısı olanlar nasıl besleniyorsunuz ya da beslenebiliyormusunuz?ben de beslenme sıfır az bi çorba içibilrsem o gün karnım doymuş oluyor.haftaya okul açılcak asıl ozaman ne yapcam bilmiyorum

Günaydın hanımlar
Arada kötü haberler aldım çok üzüldüm tabi bu olanlar hepimizin başına gelebilir ne yazık ki. kriitik dönemlerdeyiz. Bebekler sağlıklı değillermiş demek ki vücut onları dışarı atmış. Allah kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin arkadaşlar.

doktoruma söyleyeyim canm sen hamileyken kullandın dimi bunu
birde sen günlük ped kullanıyomusun ben devamlı kullanıyorum sık sık enfeksiyon oluyo acaba zararlımı günlük pedler geçen bi arkadaş sakın kullanmayın yazmış
Doktorum bana kullanma onun yerine çamaşır degistir dedi. Enfeksiyon olabilirsin dedi.

Günaydın hanımlar hergün olduğu gibi yine bulantılı bir gün beni bekliyor.bulantısı olanlar nasıl besleniyorsunuz ya da beslenebiliyormusunuz?ben de beslenme sıfır az bi çorba içibilrsem o gün karnım doymuş oluyor.haftaya okul açılcak asıl ozaman ne yapcam bilmiyorum
Benim de cok midem bulaniyor. Az az yiyorum. Muz tutuyor beni. Sade makarna yada haslama patates. Yemekten sonra cok bulandigimda limon yiyorum. Dun semizotunu yaglayip limonlayip tuz döküp yedim. O da iyi geldi. Eksi mandalina da iyi geliyor. Ama hic bir seyi isteyerek canim cekerek yemiyorum. Zorunluluktan yiyorum. Doktorum gunde 10 kere kusarsan ilac veririm dedi.
Yemekleri kendim hazirlamiyorum. Sagolsun esim herseyi hazirliyor mutfaga yemek yemeye dahi girmiyorum.
Bi de halsizlik var bende. Hicbir sey yapmadigim halde cok yorgun hissediyorum. Yediklerimi midemde tutmak icin caba sarfediyorum. Sanirim o da yoruyor beni.
Haftaya bulantim devam ederse rapor almayi planliyorum.

gunaydin arkadaslar bende az once bebisimin kalp atisini duydum :KK68: duymayan arkadaslar ins en kisa zamanda sizde duyarsiniz. ins hepimiz saglicakla bebislerimizi kucagimiza aliriz :nazar::anneadayı:

günaydın canım aramızda bir gün varmış. beni bayram sonrasına çağırdı doktor sen ne güzel duymuşsun. Karından mı duydunuz canım? birde bulantın falan var mı?

Günaydın hanımlar
Arada kötü haberler aldım çok üzüldüm tabi bu olanlar hepimizin başına gelebilir ne yazık ki. kriitik dönemlerdeyiz. Bebekler sağlıklı değillermiş demek ki vücut onları dışarı atmış. Allah kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin arkadaşlar.
Canim sana bisey soracagim kasiklarim dun gece cok agridi sonra geçti kanamam falan olmadi sukur sadece biraz stres yaptim galiba ondan asil sormak istedegim ben cok korkuyorum bisey olacak diye kasiklarimda şişlik yok suan senin varmi acba bi terslikmi var diye soruyorum

Bnm de cewaplayasım geldi canım 2014 mayıs annnesiyim ben de. Kısmetse 2016da da olucam.
Peki senin hamileliğin nasıl geçiyo canım ilkiyle aynı mı yoksa farklı mı ?
Aynı geçiyor tatlım maaşallah yine ne bulantı ne bişey var hamile olduğumu bilmesem Değilim gibi bir tek çok uyuyorum oğlumun uyku saatlerinde ilimizde uyuyoruz ✌️Senin nasıl aynı mı farklı mı?

Merhaba arkadaşlar dün gece kasıktan vajinaya vuran felaket bi ağrı yaşadım kanama yok ama çok şiddetli bi agriydi zor nefes aldım ve yarım saat kadar sürdü böyle bi ağrı yaşayan varmı aranızda :(

Aynı geçiyor tatlım maaşallah yine ne bulantı ne bişey var hamile olduğumu bilmesem Değilim gibi bir tek çok uyuyorum oğlumun uyku saatlerinde ilimizde uyuyoruz ✌️Senin nasıl aynı mı farklı mı?
Bnm de aynı canım oğlumda 12.haftaya kdr sürmüştü bulantı bu da aynı ama çok yoğun değil çok şükür tiksinti var yine. Ben de yatıyorum o uyuyunca. Ama ilk hamileliğim kdr rahat değilim oğlumdan dolayı yoruluyorum çok

Back