2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Mide bulantısı olmayanlar çok şanslısınız 1 haftadır ölüyorum resmen korkudan duşa giremiyorum fenalaşcam diye eşim yardımcı oluyo sağolsun
benim de aynı ya tansiyonum da oynuyo herlde ayakta durmak istemiyorum duşa da dediğin gibi eşim yardımcı oldu hayırlısıyla geçse bulantılar

Canım benim toxo negatif çıktı çocukluğumdan beri kedilerle içli dışlıyımdır doktorum bana kedi ve köpeklerden uzak dur dedi test sonucuna göre
Yani bağışıklığın oluşmamış mı demek oluyo bu onları da okudum bağışıklığın oluşmaması da kötüymüş heran geçirilebilir diyo hamileliğin bir aşamasında peki bu testler hemen aynı gun cıktı mı canım yoksa bir kac gün Sürüyor mu toxo sonucu hemen gidip yaptırmak istiyorum cok korktum

Canım internetten araştırdığım kadarıyla Rubella nın pozitif, Toxo nun negatif çıkması iyi olanmış.. Doktorumun açıklamasını da ekledim ) Hemen çıkmıyor bu testler 10 günü buldu çıkması

Merhabalar bende mayis 2016 annesi olacagim insallah
Suan dusuk tehdidimiz var ignemi vurundum ilacimi icip yatiyorum insallah bebegim bizi birakmaz hayirlisiyla ku agimiza gelir..
Hepimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin rabbim

Hayırlı akşamlar kızlar benim haftam 6+1 oldu hala yok mide bulantım.çok nadir tansiyonum düşüyo o kadar.Birde dün sol kasığımda acıma hissettim gün boyu inş normaldir.

aynen canim ya bende beli lastikli pantolonlara ve tayta gectim

Birde buna canım sıkıldı ya hastanelerde Yarından itibaren tatıldeymıs ben yarın kalp atışı ıcın gidecektim özellerde yarın tatil mı biliyor musunuz

Beta 4800 19 agustos son adtm karından bktı doktr dıs gebelik suphelendi keseyi kucuk ve asagıda buldu yardm edn kizlar fikir wern
KESKE ALTAN BAKTIRSAYDIN EN AZINDAN KAFAN RAHAT EDER MORALIN DUZELIRDI BOYLE DUSUNMEK COK ZOR GERCEKTEN ZATEN DR COK DIKKATLI VE FAZLA IÇERI SOKMUYORLAR NE ZAMAN GIDECEKSIN TEKRARDAN

Merhabalar bende mayis 2016 annesi olacagim insallah
Suan dusuk tehdidimiz var ignemi vurundum ilacimi icip yatiyorum insallah bebegim bizi birakmaz hayirlisiyla ku agimiza gelir..
Hepimize saglikli hamilelikler ve dogumlar nasip etsin rabbim
hoşgeldin canm hayırlı olsun hamileliğin inşallah geçer düşük riskin
şunu sormak istiyorum doktor neye göre düşük riskin var dedi kanamanmı var yoksa ultrasonda mı öyle çıktı

hoşgeldin canm hayırlı olsun hamileliğin inşallah geçer düşük riskin
şunu sormak istiyorum doktor neye göre düşük riskin var dedi kanamanmı var yoksa ultrasonda mı öyle çıktı

Sagol canim Bikac gundur kahverengi akinti vardi onemsemedim dun kanama basladi oyle gittik acile
Dun progestan verdi dr. Bugun kanama artinca tekrar gittik ilaci destekleyen igne yapildi.

Sagol canim Bikac gundur kahverengi akinti vardi onemsemedim dun kanama basladi oyle gittik acile
Dun progestan verdi dr. Bugun kanama artinca tekrar gittik ilaci destekleyen igne yapildi.
çok geçmiş olsun canm ben doktora bayramdan sonra gideceğimde düşük tehlikesi ultrasondan anlaşılan bişeyse ilaç yada iğne için geç kalmış olurum diye sordum sağol cevap verdiğin için hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah meleğini

Insallah canim allah razi olsun cumlemize saglikli dogumlar ve bebekler olsun insallah
Kanama kahverengi bile olsa lekede mutlaka dr.a danis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…