2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
bi tanıdığımında ikizlerinin arasında bir hafta varmış doktor öyle söylemiş ama tam ayrıntısını bilmiyorum canım hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canim sectigin hastaneye gore degisiyor paket. Ben fiyati digerlerinden biraz yuksek olan memorial ankarayi sectim. Odalari genis ferah, hemsireleri cok ilgili, dogum fotografcisini begeniyorum ve esim doguma girebilcek. Her hastane kabul etmiyor esi. Fiyati 7400 tl. Benim doktorum ayrica cok ilgili gecede olsa cepten arayabiliyorum. Onemli bisey olursa evime dahi gelir. En önemlisi bana cok güven veriyor.

Gecmis olsun cnm. Üzümü ilk defa duydum. Buradan bisey daha ögrendim.

Hic karisik olma hayirlisini dile. Keske benim de ikizim olsa:)

Kızlar sürekli acıkıp, ne yesem diye düşünüyor musunuz sizde benim gibi insanın canı birşey de istemiyo kilo almiyim bari bebeğe faydalı şeyleri yiyeyim diyorum ceviz fındık yoğurt yiyeyim diyorum onlarda pek tok tutmuyor

Canım çok geçmiş olsun wc dışında ayağa kalkma.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. benim doktorum da üzüm çok yeme, fazla şeker var demişti ama düşük yaptırıyor demedi ilginç gerçekten
Aynen cnm cok sagol bende duyunc cok sasirdim ole yapiorum yemegi bike eim yapio zaten dun cok dinlendiydim sabah kanamayi gorunce sok oldum uzum yapmis kan sulandiriyomus mor uzum benimki cok sekerliydi cok sekerli seyler iyi deildi iste bu doktor oturdu bana herseyi anlatti doktorda cok onemli gercekten bakalim ilk ignemizi olduk kanamam devam ediyo hemen kesilmiyomus zaten stres yapmamaya calisiyorum hayirlisi bakalım ...

Aynen stres yapma elini karnına koy dua et miniğine.. O seni dinler emin ol Güzelce uyu sabaha kanama falan olmayacak inşallah

Sağol tatlım kese takibi tahmini nekadar aralıkla yapılıyor gün olarak bide kalp atışı kese gözüktükten bir hafta sonra oluyormu
Soyle soyliyim canim,benim.kese gozuktukten sonra doktor kan testi daha istemedi.artik keseye gore gebeligi takip edicez demisti 10 gun sonra kalp atisi icin gidince kese gelismemis haftana uyumlu degil dedi o zaman gerekli gordugu icin kan testi istedi ve gebeligim 6 haftada kalmis deger olarak ve kese olarak yani gelismemis ondan sonra.genelde 7.haftadan sonra doktorlar kalp atisi icin cagiriyor.benim 8+4 te kese hala 6 haftalikti kalp atisida duyulmadi 9+3 dede kurtaj oldum.sende bende insaallah sagliklica atlatiriz bu 8 ayi :)

Canim gecmis olsun saglikli bir hamilelil olsum insaallah stres etme. doktorum bana demisti ki ignelerden cok senin yatip uzanarak.dinlenmen bebege faydali demisti.kalcana yastik koyup ayaklar kalp hizasinda olacak sekilde demisti.sende eger calismiyorsan bu sekilde uzanmaya calis.Allahim.izniyle biseyin kalmaz.onlemi bizden.takdiri Allahtan

geçmiş olsun canım dikkat et benimde pazartesi olmuştu kanamam şuan birşey yok sürekli dinlenir halde ol üzümün düşüğe Sebep Olması Şaşırttı beni.

Canım bende ilk gittiğimde tek kese görünmüştü ama kan değerim yüksek olduğundan ben anlamıştım ikiz olduğunu ikinci bebişmde bu hafta göründü

gecmis olsun canım ya. Iste bu yuzden bende guvenemiyorum doktorlara.. Üzümü de ilk defa duydum ya Allah korusun bende hergün aciktikca üzüm yiyordum dikkat edeyim bundan sonra

Ben de ayni dert içerisindeyim canım hele de simdi calismiyorum evdeyim o yuzden sürekli biseyler yiyip iciyorum iki dakika boş kalmıyor bogazim

Benimki su mor kan yapan uzumler varya ondandi hani kurusuda satiliyo baya sekerli kan sulandirsigi ve sekerli oldugu icin cok zararlıymıs dikkat edin kizlar ..

Çok saol canım ilgilenip cevap yazdığın için ne güzel doktorun ilgili olması çok önemli gerçekten

Canım bende ilk gittiğimde tek kese görünmüştü ama kan değerim yüksek olduğundan ben anlamıştım ikiz olduğunu ikinci bebişmde bu hafta göründü
Ya aslind bende suphelenmiyor değilim benim adetime üç gunm vardi 217 cikti ikinci testtede tam adet gunumde 537 oldu acaba benimde ikizmidirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…