- 17 Eylül 2015
- 413
- 330
- 18
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #2.541
Arkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Canim doktor benden istemedi daha galiba kalp atışını duyduktan sonra istiyorlar
Canim bende devlet hastanesine gidiyorum benimde içim rahat değil senin gibi testlerde geç kalmaktan korkuyorum bayramdan sonra kalp atışlarını için gidicem bakalım gene istemezse yeni bi doktor buldum özel ona gidicem sen duydun mu kalp atışlarını canimbendende henüz istemedi ben devlet hastanesine gidiyorum ama içim rahat değil açıkçası sizce özele mi gitmeliyim
Evet canım bir sürü test istemişti geçen kontrolde 10 gün sonra geldiğinde getir demişti. Gittiğim hastanede 730 lira istedilerArkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Değil miCok fazla da ultrasyon Iyi degil canim benim doktorum da tavsiye etmiyor mecburi olmadikca 1 ay sonrasi cok normal,,,
hayır canım duymadım bende pco var o yüzden geç döllenme diye düşünüyorum sadece kanda çıktı bayramdan sonra gel dedi ama beslenmeyle ilgili filan hiçbişey söylemedi bana zaten doktor o kadar yoğunki bende özelde bi doktor buldum ama hamilelik boyunca özele gidersem bana çok pahalıya malolur diye düşünüyorumCanim bende devlet hastanesine gidiyorum benimde içim rahat değil senin gibi testlerde geç kalmaktan korkuyorum bayramdan sonra kalp atışlarını için gidicem bakalım gene istemezse yeni bi doktor buldum özel ona gidicem sen duydun mu kalp atışlarını canim
peki devlet hastanesinde yaptırdığın testi özeldeki doktor kabul ediyomu canımEvet canım bir sürü test istemişti geçen kontrolde 10 gün sonra geldiğinde getir demişti. Gittiğim hastanede 730 lira istedilerDevlet hastanesinde yaptırdım ben, devlette de randevu almak sıkıntı biz bir tanıdık bulduk ta öyle yaptırabildik
Benimde ilk çocuğum kuzum benim gibi dusunenlerinin olduğunu bilmek güzel gerçekten bende o kadar parayı vermek istemiyorum ama endisede duyuyo insan ister istemez muayeneyi özelde yapip testleri devlet hastanesinde yapılıyormuş benim bulduğum doktor pahalı değil aslinda 40 lira ben de işten çıktım o yüzden yüklenmek istemiyorum eşime dehayır canım duymadım bende pco var o yüzden geç döllenme diye düşünüyorum sadece kanda çıktı bayramdan sonra gel dedi ama beslenmeyle ilgili filan hiçbişey söylemedi bana zaten doktor o kadar yoğunki bende özelde bi doktor buldum ama hamilelik boyunca özele gidersem bana çok pahalıya malolur diye düşünüyorum
sonuçta ilk bebeğim herşeyini en güZelinden almak istiyorum beşiğini kıyafetlerini...
o yüzden devlet hastanesine gideyim paramızı bebeğimiz için harcayalım dedim ama içim rahat değil işte
aynen canım bende çalışmıyorum şuan muayene sorun değil gerçekten benim bulduğumda 50 tl ama testler pahalı işteBenimde ilk çocuğum kuzum benim gibi dusunenlerinin olduğunu bilmek güzel gerçekten bende o kadar parayı vermek istemiyorum ama endisede duyuyo insan ister istemez muayeneyi özelde yapip testleri devlet hastanesinde yapılıyormuş benim bulduğum doktor pahalı değil aslinda 40 lira ben de işten çıktım o yüzden yüklenmek istemiyorum eşime de
maşallah canım tebrik ederimSelam kızlar biz de bgn kalp atışını duyduk ve bebeğimizi gördük çok şükür. 147 atıyomuş kalbiDarısı duymayanların başına. Yolculuk serbest uçağa bile binebilirsin dedi.
Bu arada oğlum sezaryen olduğu için bu da öyle olucak 30nisan yada 1 mayıs gibi alabiliriz dedi bi aksilik olmazsa. Ucundan nisan annesi de olabilirim yani :))
Canim gecen hafta ben yaptirdim bazi testleri kan ve idrar isimlerini bilmiyorum malesef.ama baya bir sey vardi. Devletde yaptirdim ben fiyat konusunda bilgim yok malesefArkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Kabul ediyolar canim artık benim bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyo heralde en iyisi oyle yapmak bizde kredi oduyoruz bi de testlere yetişemeyizaynen canım bende çalışmıyorum şuan muayene sorun değil gerçekten benim bulduğumda 50 tl ama testler pahalı işte
peki testleri devlette yaptırsam özelde ki kabul eder mi eğer öyle oluyosa süper olur valla
bebişlerimiz rızıklarıyla gelir inşallahta herşeyi kolaylıkla hallederiz canımKabul ediyolar canim artık benim bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyo heralde en iyisi oyle yapmak bizde kredi oduyoruz bi de testlere yetişemeyiz
Tabiki hatta kendisi söyledi istediğin yerden yaptırabilirsin diye.. Burda birçok kişi öyle yaptı zatenpeki devlet hastanesinde yaptırdığın testi özeldeki doktor kabul ediyomu canım
kızlar bende yeni katıldım aranıza dün aldım müjdeli haberi
yaş 25 boy 1.65 kilo 65 şehir dbakır sat 06.08.2015 bdt 12.05.2016 ilk çocuğum
Canım benim testlerim yapildi. İlk keseyi görmeye gittigimizde yapildi. Ben dogum paketi aldim özel muayenehanesi olan bir dra gidiyorum hepsi onun icinde o yuzden ne ne kadar tuttu cok bilmiyorum.Arkadaşlar dr sizden de hamilelikte yapılması gereken testlerden istedi mi? Yaptıran var mı? Kaç para ödediniz?
Canim doğum paketinde herşey dahil mi pekiCanım benim testlerim yapildi. İlk keseyi görmeye gittigimizde yapildi. Ben dogum paketi aldim özel muayenehanesi olan bir dra gidiyorum hepsi onun icinde o yuzden ne ne kadar tuttu cok bilmiyorum.
Amin canim benim insallah baksana arkadaşların çoğu yaptırmış testleri bende aldım randevu bayramdan sonraya olmadı özelebebişlerimiz rızıklarıyla gelir inşallahta herşeyi kolaylıkla hallederiz canım
ben bayramdan sonra bi daha giderim devlete baktım çok ilgilenmiyo özele gider testleri devlette yaptırırım artık
Benim de ayni sekilde agrlarim oluyor canim hatta suan da bile sag kasığımda bir ağrı var. Gece yattigimda zaman da oluyor cok hafif sekilde.Ben de tedirgin oluyorum ama doktor normaldir dedi.Kızlar bırsey sorucam benim kasık ağrılarım belli belirsiz ama nadırde olsa bazen oyle bir kramp giriyor ki kasığıma Olduğum yere eğilmek zorunda kalıyorum normal mı acaba bu birden de geçiyor ağrım hıc bırsey olmamış gibi sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?