2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

inş canım mutlu güzel habelerini bekliyoruz.

Çin takviminde erkek çıktı :) oğluşumda illa erkek olsun istiyor bakalım artık sapa sağlam şu süreci atlatalım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun
Benimde çin takvimi kız çıktı Benim içime birşey doğmuyor ama eşim kız diyor :)) Kısmet artık sağlıklı olsun da hiç farketmezz

Valla aynen benim doktor da bayramdan sonraya gel demisti ama bakiyorum bdt 17 mayista kalp atisini duyan var ben galiba bayramdan once gidicem

İnsallah canim haberlerini ver bize Rabbim kucaklarimizi boş birakmasin..

Valla aynen benim doktor da bayramdan sonraya gel demisti ama bakiyorum bdt 17 mayista kalp atisini duyan var ben galiba bayramdan once gidicem
Canim benim de 16 mayıs bende bi daha gidiyom başka doktora diye dusunuyorum bayrama icimiz rahat gireriz en azından

Çocuk Boğalar
Onun ruhuna giden yol sevgi, şefkat ve güzellikten geçer

Boğa bebekleri genelde her şeyden memnun olan bir yaratılışa sahiptirler. Mutlu ve gülen ifadeleri ile herkese, kendilerini sevdirirler. Bebekliğinden itibaren dikkat çekici derecede kendilerinden emindirler. Bebeklere özgü olmayan sabırları vardır. Bu tutumları çoğu zaman anne-babaların şaşırmasına yol açabilir; çünkü onlar, karınlarının doyurulmasını sessizce bekler ya da gecenin bir vakti ellerinden geldiğince ağlamadan durup büyüklerinin kendileriyle ilgilenmesini beklerler. Beklediği ilgiyi göremezlerse avaz avaz bağırmaya başlarlar. Boğa çocuğu, cömert porsiyonlarla yemek isterler.

Büyümeye başladıklarında sevecen, cana yakın, kucaklanmaktan, sevilip okşanmaktan, öpülmekten çok hoşlanan afacanlar haline gelirler. Çok fazla sevgi ve ilgi beklerler. Eğer istediği ilgi ve sevgiyi buluyorsa ebeveynlerine hiçbir sorun çıkarmazlar. Boğa çocukları tensel temastan çok hoşlanır. Fiziksel dokunuşlarla onu ne kadar çok sevdiğinizi görmeye ihtiyaçları vardır.

İlerleyen çağlarda sahiplenme istekleri su yüzüne çıkmaya başlar. Kendilerine ait olan eşyaların farkına varınca bunları paylaşma güçlüğü çekebilirler. Özellikle kendine ve ailesine ait eşyaları paylaşmaktan hoşlanmayabilirler. Genellikle çalışmaktan, okula gitmekten hoşlanmayan bu çocukları ikna etmek için güzel, renkli resimlerden, objelerden yararlanılabilir. Güzelliklere düşkün olan bu çocuklar yavaş yavaş okumaya ve çalışmaya alışacaklardır. Okula alıştıktan sonra ise birinciliği bırakmazlar. Disiplinli olan Boğalar'a ebeveynlerin "ders çalış" ikazında bulunmasına hiç gerek kalmaz.

Boğa çocukları için para kavramı çabuk gelişir. Verilen harçlığı disiplinli bir şekilde harcamayı daha okula başlamadan kavrayabilir. Paranın kumbarada artması onu rahatlatır ve heyecanlandırır. Biriktirdiği paranın, istediği pahalı oyuncağa kavuşmanın en emin yolu olduğunu bilir. Boğa çocuklarını pahalı ve etkileyici hediyelerle mutlu etmek kolaydır.

Boğa insanları akrabalarına sıkı sıkıya bağlıdırlar. Kız kardeş veya erkek kardeşlerle arası iyidir ama çoğu zaman katı bir tutum sergilerler. Bu durum zaman zaman sorunlar çıkartıp kopukluklarına yol açabilir; aslında söylemek istediğini bir türlü söylemediği için tatsızlıklar olur. Ailenin büyükleriyle de cana yakın tavırlarıyla iyi bir iletişim kurar. Aile kurumunun onun hayatındaki yeri yadsınamayacak kadar önemlidir.

Canim benim de 16 mayıs bende bi daha gidiyom başka doktora diye dusunuyorum bayrama icimiz rahat gireriz en azından
Aynen cok uzak degil ama bende yolculuk yapicam hem bi kontrol gibi olur icim rahat olur diyorum gidenlee buradan hep yazsin ne olur cok merak ediyorum

Biz yinede sorun yaşarız diye düşünüyorum. Tüm ilgiyi üzerinde isteyen kıskanç bir yapısı var. Umarım tahminimden kolay atlatırız bu durumu

Amin canım
öyle çok öğrencimiz vardı o daha zor.. atlatırsın sen canım şimdiden isim koymuş

çok güzel guylu çocuklarımız olacak inş :)

arasin kuzum yeterki ben bu acilari cekerim iste kasilmalar olunca bide uc senelik bi bekleyisin ardindan insan ister istemez dusuo ustune yarin kan degerlerime bakicaklar katlamismi diye ins keseyide kalp atislarinida kucagimizada almayi nasip eder rabbim

Kızlar size bi sey sorucam ben pazartesi gunu doktora gittim karından ultrasonla bakti goremedi sonra kan testi istedi mesai saati doldugu icin sonuncu salı günü goturdum doktora beta hcg 2901 cikmis vajinadan ultrasonla baktı o zaman keseyi gördü haftaya gel gelisimi normalmi bakalım dedi ama o olmuycakmis izinliymis burdaki baska jinokologa gel dedi sizce bi haftada karından gòrünür mü ...

Bide kasigima sag kasigim ozellikle bi agri girdi adet agrisi gibi sizliyo kotu bi sey yoktur demi (

Bence gorulur canim hcg genelde 5000 in uzerine çıktığı zaman karninda gorunmeye baslae 1 haftada 2900 den cok rahat cikar haftaya gorursunuz boyutuna bakar gelişimine bakar o kadar hayirlisi olsun cnm allah kucagina almayo nasip etsin yavrumu kasik agrisi da gayet normal rahim kalinlasip genisliyor bir suru hazirlik var insaat var resmen cok cok normal

Ayy cok sagol cnm ferahladim biraz az oncede bi ates bastı yuzum bile kıpkırmızı oldu insaat devam ediyo galiba )amin cnm seninde hayirli olsun sag salim alalim hepimiz kucagimiza insallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…