• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
valla bizim bütün ailenin içine kız doğuyor ama nedense bana ikiz olacakmış gibi geliyor cinsiyetini bilemiyorum :KK70::KK70:

Ben de ilk beta oranlarımdan ikiz olabileceği ihtimalini düşünmüştüm. sizin oranlarınız nedir.. ikiz gebeliklerde 3.5 aya kadar anlaşılamayabiliyomuş..

valla gün aşırı değer iki katına çıkıyormuş.. benim 4+3 te 7700 dü bir hafta sonra 15000 di ama doktor normal dedi :)) hala içimde ikiz ihtimali var niyeyse :KK19:

bizde de aynı durum var, bizde üç kızkardeşiz, üçümüzünde çocukları erkek, bana sanki bu defa kızım olacakmış gibi geliyor ama hayırlısı, sağlıklı olsunlarda.

Çin takviminde erkek çıktı :) oğluşumda illa erkek olsun istiyor bakalım artık sapa sağlam şu süreci atlatalım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun

benim ilk betam 898 acaba ikizmi ikiz ise değer kaç oluyormuş

ben baktım değerlere ama onunla pek ilgili gibi de değilmiş bilmiyorum yine de tam olarak benim değerlerim normal değerlerdeydi adete iki kala 175 çıkmıştı sanırım ama hep ikiz düşüncesi var içimde eşim aman allahım diyo ama yinede gözleri ışıldıyo ikizi duyunca :KK70::KK70:

ben baktım değerlere ama onunla pek ilgili gibi de değilmiş bilmiyorum yine de tam olarak benim değerlerim normal değerlerdeydi adete iki kala 175 çıkmıştı sanırım ama hep ikiz düşüncesi var içimde eşim aman allahım diyo ama yinede gözleri ışıldıyo ikizi duyunca :KK70::KK70:
bende ikiz olursa Aman Allahım diyebilirim :D 1 tanesine nasıl bakcagımı kara kara düşünürken ikiz düşüncesi korkutuyor :)

Çin takviminde erkek çıktı :) oğluşumda illa erkek olsun istiyor bakalım artık sapa sağlam şu süreci atlatalım yeter ki sağlıklı bebişlerimiz olsun
Oğlum henüz bilmiyor ama kardesın olsa kızmı olsa erkekmi diye sorduğumda erkek diyor. Adınıda emir koyacakmış :KK57:

Ben de ikiz bebek isterim ikisi bir büyüyüp giderler ne güzel :KK19: ama doktor hic oyle biseyden bahsetmedi herhalde ihtimal olsa söylerdi

Back