• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?

kızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?

Ben gecikmenin 10 günü gittim sonuç buydu karından kese gorunmedi alttan gorundu muayenede 11 günde oldum 4+4 günlük 0.65 cm yazio galiba 6.5 mm olması lazım

Eklentiler

• 20150914_175706.jpg
    20150914_175706.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 20150915_124233.jpg
    20150915_124233.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 72
Benim cocuk olursa eger çok sinirli olacak bence cunku hamileligim cok sinirli geciyo kizlar benim eve gelince hicbirseyim cok mutlu huzurlu sevgi pitircigi ama is yerinde insanlar ne yapsa bi oynuyo beynim sanki daha once hic yasamadigim seyler! hergun ayni seyler ama benim tepkilerim farkilasti ne cok kizar oldum ben insanlara bazen tutamıyorum kendimi de cogu zaman tutmaya calisiyorum bi yandan da kendime kizarken gun geciyo sinir kupu şeklinde rahatlatamiyorum kendimi

Beklenen adet gunumden 1 gun once 67 tam adet gunumde 136 adet gunum 2gun gecikince de 405ti bu 405 olan cuma gunuydu 2 gun sonra pazartesi gunu de keseyi gordum ben ;)

Ben gecikmenin 10 günü gittim sonuç buydu karından kese gorunmedi alttan gorundu muayenede 11 günde oldum 4+4 günlük 0.65 cm yazio galiba 6.5 mm olması lazım
teşekkür ederim, bana idrar testlerimden sanki hcg çok yüksek değilmiş gibi geldi silik çıktı, sonucu yarın alıcam bugün kan verdim. iki günlük bi gecikmem var bakalım değer kaç çıkacak

teşekkür ederim, bana idrar testlerimden sanki hcg çok yüksek değilmiş gibi geldi silik çıktı, sonucu yarın alıcam bugün kan verdim. iki günlük bi gecikmem var bakalım değer kaç çıkacak

Valla ben test koyulasana kadar bekledim ole gittim bak bunlarda testlerim ilkini tam adet gunumde yaptim cok silikti sonrasini 10 gune kadar 1 gün 2 gün arayla yaptım kotulasincada direk doktordan randevu aldim gittim

Eklentiler

• 20150911_194412-1.jpg
    20150911_194412-1.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 75
fgnsml fgnsml canım bişey sorucam da adetten bir gün önce test yaptıysan fotosu varsa atar mısın ya da silik miydi belli miydi ya da buna benzer miydi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    80,5 KB · Görüntüleme: 71
fgnsml fgnsml canım bişey sorucam da adetten bir gün önce test yaptıysan fotosu varsa atar mısın ya da silik miydi belli miydi ya da buna benzer miydi ?
Canim ben adetimden 4 gun once hassas dijital test aldim sabah ilk idrarimla yaptim yes+ cikti bundan onceki gun yapmistim ucuz testlerden ayni boyle cok asiri silik hatta fotografta cekip atamamistim arkadasima gozle goruluyordu fotografta cikmiyordu bile :))

Merhaba kızlar benimde bir sorunum var .22 temmuz sat tarihimde (ama benim adet düzensizliğim var normalde )olmayınca 24 kan testi 156 çıktı. 8 eylül de doktora gittiğimde sadece keseyi görebildik. ama adete göre 6+6 olması gerekiyordu ama doktor 5+4 dedi. 29 eylül de tekrar çağırdı.Ama 14 aylül de hafif kahveengi lekelenmem olsuğu için kontrole gittim progestoron verdi ultrosanla (karından) baktı ve bi sıkıntı yok dedi ama bebek hala gözükmüyor. Kızlar sizce boş gebelik mi doktor herhangi bir sıkıntı var demedi ama benim içim içimi yiyor nasıl sabredicem ben bayramdan sonraya :KK43:?
Canım selam seninle aynı sat benim bende ilk gittigim 6 hafta olmam gerekirken 4 +4 çıktı doktorun yanından aglaya aglaya çıktım 3 tane düşüğüm olduğu için çok üzüldüm sonra tekrar gittim biraz büyümüş ben ilk ğünden iğne ve bebe aspirini progestan da kullanıyorm Bakalım cmrtsi tekrar randevum var inşallah kalp atışlarını alırız allahın izniyle herşey allahtan naipten öte köy yok canım herşeyin hayırlısı sende sıkma canını oyüzden

Yani sence benim ki kaç haftalıktır tahminen ya da değerim kaç çıkar sence
Cnm bilemem ki o kisiden kisiye degisir hcg degeri rakam olarak takma ama bi 3 sefer git ilk once 2 gunde bir git iki katina cikmasi lazim doktorunada soylersin artisi daha kolay olur sana haftasini da soyler :)) ama silik bile olsa su anda hamilesin bence ;) onemli olan kimyasal olmasin dis gebelik olmasin allah korusun yarabbim

Canim ben adetin geçildikten 4 gün sonra yaptim 179 çıktı On gün sonra da 2055 çıktı kesemi gördüm işte

Back