- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
- Konu Sahibi CadiKazani
- #2.141
kızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
Beklenen adet gunumden 1 gun once 67 tam adet gunumde 136 adet gunum 2gun gecikince de 405ti bu 405 olan cuma gunuydu 2 gun sonra pazartesi gunu de keseyi gordum benkızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
teşekkür ederim, bana idrar testlerimden sanki hcg çok yüksek değilmiş gibi geldi silik çıktı, sonucu yarın alıcam bugün kan verdim. iki günlük bi gecikmem var bakalım değer kaç çıkacakBen gecikmenin 10 günü gittim sonuç buydu karından kese gorunmedi alttan gorundu muayenede 11 günde oldum 4+4 günlük 0.65 cm yazio galiba 6.5 mm olması lazım
aa erken görmüşsün ne güzel kesen kaç mm idiBeklenen adet gunumden 1 gun once 67 tam adet gunumde 136 adet gunum 2gun gecikince de 405ti bu 405 olan cuma gunuydu 2 gun sonra pazartesi gunu de keseyi gordum ben
teşekkür ederim, bana idrar testlerimden sanki hcg çok yüksek değilmiş gibi geldi silik çıktı, sonucu yarın alıcam bugün kan verdim. iki günlük bi gecikmem var bakalım değer kaç çıkacak
4.4 muydu neydi. Su anda hatirladigim kadariyla soyluyorum ya da 5.5 miydi oyle iki ayni rakamdan olusan biseydi:)aa erken görmüşsün ne güzel kesen kaç mm idi
Benim bir gün gecikti 591,70 di canımkızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
Canim ben adetimden 4 gun once hassas dijital test aldim sabah ilk idrarimla yaptim yes+ cikti bundan onceki gun yapmistim ucuz testlerden ayni boyle cok asiri silik hatta fotografta cekip atamamistim arkadasima gozle goruluyordu fotografta cikmiyordu bile :))fgnsml canım bişey sorucam da adetten bir gün önce test yaptıysan fotosu varsa atar mısın ya da silik miydi belli miydi ya da buna benzer miydi ?
Canım selam seninle aynı sat benim bende ilk gittigim 6 hafta olmam gerekirken 4 +4 çıktı doktorun yanından aglaya aglaya çıktım 3 tane düşüğüm olduğu için çok üzüldüm sonra tekrar gittim biraz büyümüş ben ilk ğünden iğne ve bebe aspirini progestan da kullanıyorm Bakalım cmrtsi tekrar randevum var inşallah kalp atışlarını alırız allahın izniyle herşey allahtan naipten öte köy yok canım herşeyin hayırlısı sende sıkma canını oyüzdenMerhaba kızlar benimde bir sorunum var .22 temmuz sat tarihimde (ama benim adet düzensizliğim var normalde )olmayınca 24 kan testi 156 çıktı. 8 eylül de doktora gittiğimde sadece keseyi görebildik. ama adete göre 6+6 olması gerekiyordu ama doktor 5+4 dedi. 29 eylül de tekrar çağırdı.Ama 14 aylül de hafif kahveengi lekelenmem olsuğu için kontrole gittim progestoron verdi ultrosanla (karından) baktı ve bi sıkıntı yok dedi ama bebek hala gözükmüyor. Kızlar sizce boş gebelik mi doktor herhangi bir sıkıntı var demedi ama benim içim içimi yiyor nasıl sabredicem ben bayramdan sonraya ?
Cnm bilemem ki o kisiden kisiye degisir hcg degeri rakam olarak takma ama bi 3 sefer git ilk once 2 gunde bir git iki katina cikmasi lazim doktorunada soylersin artisi daha kolay olur sana haftasini da soyler :)) ama silik bile olsa su anda hamilesin bence onemli olan kimyasal olmasin dis gebelik olmasin allah korusun yarabbimYani sence benim ki kaç haftalıktır tahminen ya da değerim kaç çıkar sence
Amin insallah canim beni de haberdar et bide eger mumkunnolursa senin icin de hafta sonu bide hassas test al yap orada da cikma ihtimali cok yuksek bize de haber ver ama hadi insallahhhÂmin canım Pazartesi kan vericem Allahım hayırlısını versin
Canim ben adetin geçildikten 4 gün sonra yaptim 179 çıktı On gün sonra da 2055 çıktı kesemi gördüm iştekızlar merak ediyorum herkesin hcg değeri birbirine yakın mı acaba? beklenen adetin geçtiği kaçıncı günde hcg değeriniz kaç çıktı?
Canim benimki de öyleydi 3 kere tekrarladim hatta atım fotoğrafıÂmin canım Pazartesi kan vericem Allahım hayırlısını versin
Tatlm cıktı snuc 2367 sukurler olsun. :)ayse 8 naptın canım test yaptınmı gittin mi doktora meraktan çatlıcam