2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kizlar bana yardimci olabilecek varmi tüp bebekle iki gun once hamile oödugum hem idrar hem de kanda cikti sükürler olsun yanliz son iki gundur cok sik kasik karin agrisi ve alt tarafta kasilmalar hissediyorim agrilar degilde bu kasilmalar beni cok korkutuyo uc sene bekledim ben bu bebisi ve dun adet görmem gereken tarihti herkes bieyler söylüyor ama icim hic rahat deil benim gibi bu agri ve kasilmalari yasayanlar nolur bana morel verin

Kasık ağrısı notmal canım. Hiç merak etme. Gözün aydın. Sağlıkla kucagınada alırsın inşallah.

hem adaşım hem hamiledaşım hoşgeldinn aramıza. bebişin hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.. Hiç dert etmee.. Benim adetime 1 hafta kala başlamıştı kasılmalar sol kasığımda sürekli bir ağrı sabitlenmişti. Her zamankinden farklı bir arıydı şüphelendim. Adetim 4 gün geçmişti hem idrarda hem kanda test yaptım pozitif çıktı.. Ara ara olcak bu ağrılar kasılmalar sıkıntı yok bebek yerleşiyor yer arıyor kendine annesi :)

Bem sat 4.08.2015 bdt 10.05.2016 senin nasil 15.05 oluyor? Bi yanlislik mi var?
doktor öyle hesapladı canım ya ben 2sinde regl oldum diye belirttim ama kendisi bi hesaplar yaptı senin sat 8-9 dedi bana geç döllenme mi acaba o an anlamadım ama hamile olduğum için içim içime sığmadıysa demek anlamaya da çalışmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…