- 19 Eylül 2015
- 540
- 337
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnm saglikla kavusuruz ins bebeklerimize tansiyonun kaclarda benim 16/8 15/8 araliginda hepAllah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende preeklepsiden dolayı takipdeyim sabah akşam tansiyon ölçüyorum allah yardımcımız olsun hepimizin
Ins cnm zamaninda gelsin sizin bebisler ins 40 haftayi doldursunlar gelissinler insHadi sağ sağlim al kucağına inşallah Şafak 2 desene darısı başımıza
Tskler cnm insallah@MELEK1902 K Kubis45001
Pazartesi günü sağlıkla alın bebişleri kucağınıza :)
@Aydeli Can'ım yat dinlen, güzel beslen bol bol su iç belki işe yarar inşallah
failatunfailun son Zaman'lar heyecan artıyo, hazırlıklar tamamlanmış oluyo, geriye sadece beklemek kaldığı için Zaman geçmiyor galiba :))
14/8 civarlarında benimki sabah akşam ölçüyorum 15 ve üstü çıkarsa hemen gel dedi doktor hayırlısı hepimiz içinAmin cnm saglikla kavusuruz ins bebeklerimize tansiyonun kaclarda benim 16/8 15/8 araliginda hep
Acilma sanci varsa ona gore gununu beklemeden sezeryana alir diye bakacaktir belki. Benimde 2. Sezeryanim olacak ama benim doktorum birsey demedi bakar mi bakmaz mi bilmiyorumKizlar kontrolden geldim bebek hala capraz ve ters 1 mart ta sezeryan olcam tabi bebek beklerse dedi dr.bu arada 37+2 deyiz 3 kg olmusuz.haftaya tekrar gidecem nst ye bakacakmis ve acilman var mi diye de bakariz dedi de sezeryan icin acilmaya bakmasina gerek var mi kizlar onu anlamadim
Bnm de 33 te 42 cm 2150 grdı kilosu. Ben de miniklerdenim. Bu hafta salı kontrol var. Max senin verdiğin ölçülerde olur benmki de sanırım. Aynı hafta çünkü. Dr minik falan dedi mi?merhaba herkese :)
bizimde bugun kontrlumuz vardı hersey yolunda bebısım normal dogum pozısyonunda bugun 35+1 iz kgmuz 2500boyumuzda 45 cm sankı bıraz mınnak kalmısız .. Doktor muhtemelen 3300 e ulasır dedı saglıkla gelsın ınsallah :) artık her hafta nst ıcın hastaneye gıdıcez :) zaman azaldıkca cogalıyo sankı
hayır haftasına uyumlu dedı suyu vs normal dedı hersey yolunda dedı bana burda okuduklarıma gore mınık geldıBnm de 33 te 42 cm 2150 grdı kilosu. Ben de miniklerdenim. Bu hafta salı kontrol var. Max senin verdiğin ölçülerde olur benmki de sanırım. Aynı hafta çünkü. Dr minik falan dedi mi?
Ayyy çok güzel bir annesin maşallah canım.cooookkk tatlısın.inşallah bahtin da ailenle sevdiklerinle birlikte tatlı olur insallaaahhhh.valla coooooookkk içten dua ettim.dua kapısı açık galiba :)Buda kızımla ben![]()
Evet bana da buradaki beneklere göre küçük geliyo senin gibi. Dr normal diyo haftasıyla uyumlu diyo aynen.hayır haftasına uyumlu dedı suyu vs normal dedı hersey yolunda dedı bana burda okuduklarıma gore mınık geldı
Ayyy çok güzel bir annesin maşallah canım.cooookkk tatlısın.inşallah bahtin da ailenle sevdiklerinle birlikte tatlı olur insallaaahhhh.valla coooooookkk içten dua ettim.dua kapısı açık galiba :)
Bence gayet güzel görünüyorsun annecik
Masaalhh sana da güzel anneBuda kızımla ben![]()