• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

baby23 baby23
Yok yok merak etme yemedin,ya da bilmiyorum komple yemiş olabiliriz :KK54: ben de konuşuyorum böyle yorumlar yapıyorum sık sık kendimce:KK45:

Kizlar kontrolden geldim bebek hala capraz ve ters 1 mart ta sezeryan olcam tabi bebek beklerse dedi dr.bu arada 37+2 deyiz 3 kg olmusuz.haftaya tekrar gidecem nst ye bakacakmis ve acilman var mi diye de bakariz dedi de sezeryan icin acilmaya bakmasina gerek var mi kizlar onu anlamadim

Kizlar kontrolden geldim bebek hala capraz ve ters 1 mart ta sezeryan olcam tabi bebek beklerse dedi dr.bu arada 37+2 deyiz 3 kg olmusuz.haftaya tekrar gidecem nst ye bakacakmis ve acilman var mi diye de bakariz dedi de sezeryan icin acilmaya bakmasina gerek var mi kizlar onu anlamadim
Acilma sanci varsa ona gore gununu beklemeden sezeryana alir diye bakacaktir belki. Benimde 2. Sezeryanim olacak ama benim doktorum birsey demedi bakar mi bakmaz mi bilmiyorum

merhaba herkese :)
bizimde bugun kontrlumuz vardı hersey yolunda bebısım normal dogum pozısyonunda bugun 35+1 iz kgmuz 2500boyumuzda 45 cm sankı bıraz mınnak kalmısız .. Doktor muhtemelen 3300 e ulasır dedı saglıkla gelsın ınsallah :) artık her hafta nst ıcın hastaneye gıdıcez :) zaman azaldıkca cogalıyo sankı

[QUOTşişmiş situnfailun, post: 45258602, member: 706175"]bana da diyorlar çok şişmişsin diye.ben de 1.52 boy 47 kiloydum,şimdi 59 oldum.aslında 12 kilo çok değil ama milletin gözüne batıyor işte :KK70: veririz bence de:KK45:[/QUOTE]
Sana sismisin diyenler beni gorsün. Ben 58 le hamile kaldim boy 1.50 :) :) morbit obez oldum :)

merhaba herkese :)
bizimde bugun kontrlumuz vardı hersey yolunda bebısım normal dogum pozısyonunda bugun 35+1 iz kgmuz 2500boyumuzda 45 cm sankı bıraz mınnak kalmısız .. Doktor muhtemelen 3300 e ulasır dedı saglıkla gelsın ınsallah :) artık her hafta nst ıcın hastaneye gıdıcez :) zaman azaldıkca cogalıyo sankı
Bnm de 33 te 42 cm 2150 grdı kilosu. Ben de miniklerdenim. Bu hafta salı kontrol var. Max senin verdiğin ölçülerde olur benmki de sanırım. Aynı hafta çünkü. Dr minik falan dedi mi?

Arkadaslar diger topicte de sordum burda da sorayim. Kontrolleri muayenehanede yapilan arkadaslar dogumunuz nasil olacak. Doktora ayri hastaneye ayri ucretmi veriliyor eger oyleyse sizlerin ucretleri nasil. Benim doktorum yeni ayrildi hastaneden ama kendi doktorumla ayni hastanede dogumum olacak fiyatini sormadim degismis midir bilmiyorum.
sizlerin ki nasil acaba ?

IMG_20160220_162548.webp

Kizlarrr ben de resim koyayim dedim.ayyy çok kiloluyum de mi ?

Bnm de 33 te 42 cm 2150 grdı kilosu. Ben de miniklerdenim. Bu hafta salı kontrol var. Max senin verdiğin ölçülerde olur benmki de sanırım. Aynı hafta çünkü. Dr minik falan dedi mi?
hayır haftasına uyumlu dedı suyu vs normal dedı hersey yolunda dedı bana burda okuduklarıma gore mınık geldı

:))) cok tesekkur ederım güzel dileklerin için sende cok tatlısın maşallah :) ayrıca kıloluda degılsın hem oyle olsa bıle dogumdan sonra gıder Allahın ıznıyle
Ayyy çok güzel bir annesin maşallah canım.cooookkk tatlısın.inşallah bahtin da ailenle sevdiklerinle birlikte tatlı olur insallaaahhhh.valla coooooookkk içten dua ettim.dua kapısı açık galiba :)

Back
X