• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size bir şey danışacağım bana bir fikir vrin lütfen. en son geçen hafta 34+2 de doktora gittim nst de çekindim. döndüğümde doktor ameliyatta idi çok bekledim en sonunda artık sabırsızlanıp hemşieresine danıştım. nst normal dedi. ne zaman geleyim dediğim de haftaya dedi. ben de şaşırdım daha 34 haftalığım deyince o zaman on beş gün sonra dedi. benim düşüncem ise 20 gün soora 37 haftaya girmiş oluy orum o zaman gidip hem çatı muayene mi olayım hem de çalışamaz raporumu alayım diyorum. sizce geç mi kalmış olurum 34-35-36. haftalarınızda doktor sizi sık sık görmek istemişmiydi. ben bu arada tiroit di kan testleri iddi onlarla da meşgulum ev hastaneye yakın sayılmaz ve hastaneye giitmekten çok sıkıldım. bu arda eğer pazartesi randevu alırsam da on gün geçmediği için yeniden ücret ödemeicem. arayı uzatmayayım bi pazartesi bi de 37. hafta da mı gideyim. eşime gidiyim dediğimde şikayetin mi var da neden gitceksin ki bek le işte diyor. ona göre sizin eşleriniz gibi bir çok şey gereksiz zaen. sizin fikriniz nedir benim yerim de olsanız ne yapardınız.

bu arada son kan sayımında benim trombositlerim de düşmüş. aşırı düşmesi kanın pıhtılaşmasını önleyip kanamayı durdurmayı zorlaştırıyormuş. ama doktor bu değerle normal doğum da sezaryan de yapabilirsin ama 15 gün sonra daha mı fazla düştü kontrol etmek için yine bakalım dedi onun randeusu da başka bi hasttane de 1 mart ta. 2 mart ta 37 ye girmiş olucam kadın doğumcuya mecbur gidicem. durumlar bu şekil.p
Ben 34+5 te dun gittim ve beni haftaya yine cagirdi Nst ye hic girmedim biseyde soylemedi ama bundan sonra her hafta gidicem sanirim Rutin kontroller icin Bence imkanin varsa git bu haftalardan sonra nolur nolmaz Ama kendini iyi hissediyosan 37 yi de bekleyebilirsin

Yorgunluktan ziyade bu düşüncesiz tavırlar beni üzüyor. Bilmem ben düşünürüm yani biz gidiyoruz bu kızın hali Nasıl. Karnı burnunda zaten. Allah ıslah etsin ne diyim. Zaten kaynanama Hakkı'mı helal etmiyorum
Anlıyorum seni canım, gayet de haklısın zaten, ne biliyim biri bana dese, yarın x kişiye oturmaya gidicez diye o x kişi hamileyse, ne saçmalıyosunuz kız bizle mi uğraşacak bide saçmalamayın oturun oturduğunuz yerde der gitmem de göndermem de ..

Kızlar merhaba benimde bu gün doktor muayenem var şuan nst deyim çok uzun sürdü benle giren çıktı başkası geldi o da çıkıyor ayy benim neden uzun sürdü anlamadım birde gelenler 39.haftada felaket tellalı resmen sancım yok doğmazsa bebek kakasını yermiş yok bizim tanıdığın bebeği yemiş birininde çok durmaktan şu olmuş bu olmuş içim şiştiii iyiki sancı odaları tek kişilik şu nst de bile psikolojimi bozdular :110:
Boşver hiç duyma öylelerini, hatta tersleyebilirsin bile uzatmasınlar daha fazla, öyleleri var işte hasta ziyaretine gittiklerinde de hastaya moral vereceklerine ayyy şu da böyle olmustu da öldü bu da böyle olmustu da şmdi yatalak bilmem ne, cehalet izansızlık kötü şey vesselam, duyma sen, kız hatta "konuyu değiştirin ayol kötü şeylerden konuşmak sizi germiyo mu aaaaa" de :))

czideğişikbur bskusost: 45243146 .!.:
Ben de tam tersi zaman dursun istiyorum cok cabuk geciyor Korkudan boyleyim sanirim
Seninki de degisik bir bakiş açısı :) korku var ama bu boşlukta kalma hali daha kotu sanki.

Kızlar merhaba benimde bu gün doktor muayenem var şuan nst deyim çok uzun sürdü benle giren çıktı başkası geldi o da çıkıyor ayy benim neden uzun sürdü anlamadım birde gelenler 39.haftada felaket tellalı resmen sancım yok doğmazsa bebek kakasını yermiş yok bizim tanıdığın bebeği yemiş birininde çok durmaktan şu olmuş bu olmuş içim şiştiii iyiki sancı odaları tek kişilik şu nst de bile psikolojimi bozdular :110:
Hiç moralini bozma kötüyü aklına getirme cahil olmak en iyi nimettir:))) Can'ım senin bebişim kilosu ne kadar çıktı aynı günlerde sayılırız da..

Günaydın kızlar. Her seferinde bir isyanla yazıyorum. Napim size döküyorum içimi. Ben misafirden bıktım. Diyeceksiniz ki aaa ne kadar ayıp insan evine gelene Böyle mi der. Ya karnım burnumda Bi de iki gün öncesinden haber veriyorlar ki hazırlık yapayım. Üstüne üstlük benim cadı kaynana gelenlere Ekttra Bi kac kisi daha eklemeye çalışıyor. En son patladım hamileyim farkındasın değil mi diye. Kendi akrabalarım dan da var böyleleri. Aaa Can'ım İzne mi çıktın deyip geliyorlar. Sanki tatile çıktım ben. Bunaldım vallahi. Zaten bebişimin kilosu az. Bi de böyle yoruluyorum. Yüzsüzlük edip gelmeyin de diyemiyorum. Ya insan düşünmez mi kızın karnı burnunda. Bi de hizmet bekliyorlar.
Seninle aynı durumdayım canım kp vefat ettikten sonra kv yanıma tasındı beraber yaşıyoruz misafirden fenalık geldi ya haldır haldır gezmek istiyo yada birileri gelsin istiyor en son sinirlendim yollardanı doğurayım dedim onamı gitsek bunamı gitsek omu gelse oturmaya hep böyle. dedim doğumhane yerine tmaraneye götürün beni dedim Milletin yanında oturamıyosun rahat edemiyosun artık çıldırma noktasındayım

Benim doğumuma 10 gün kalmış kv nin akrabası pazar günü mevlüt okutucakmış oraya gidilicek diyor giderkende kp in mezarlığa uğrayıp öyle gidilecekmiş napayım ben haldır haldır yollarda mezarlıklarda mevlütlerde nasıl gezeyim. Her gören yok öyle yap böyle yap normal doğur ben böyleydim sende öyle yap aklımı oynatacam en son napıcam bilmiyorum

Seninle aynı durumdayım canım kp vefat ettikten sonra kv yanıma tasındı beraber yaşıyoruz misafirden fenalık geldi ya haldır haldır gezmek istiyo yada birileri gelsin istiyor en son sinirlendim yollardanı doğurayım dedim onamı gitsek bunamı gitsek omu gelse oturmaya hep böyle. dedim doğumhane yerine tmaraneye götürün beni dedim Milletin yanında oturamıyosun rahat edemiyosun artık çıldırma noktasındayım
Bi de durumumuz aynı zaten bebekler geriden geliyor kilo alması sıkıntılı. Allahım yardımcımız olsun

Benim doğumuma 10 gün kalmış kv nin akrabası pazar günü mevlüt okutucakmış oraya gidilicek diyor giderkende kp in mezarlığa uğrayıp öyle gidilecekmiş napayım ben haldır haldır yollarda mezarlıklarda mevlütlerde nasıl gezeyim. Her gören yok öyle yap böyle yap normal doğur ben böyleydim sende öyle yap aklımı oynatacam en son napıcam bilmiyorum
Aaa Bi de o var. Aman normal doğur sezaryene heves etme diyorlar. Ben manyağım ya Can'ım sıkılıp hadi Bi sezaryene gireyim diyeceğim. Cahillik sanırım böyle bişey.

Hayırlı cumalar kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bir haftadır iyi değilim çok sancım ve ağrılarım var. Haftaya cuma yine göreyim dedi doktorum 4 martta alalım bebeği diyor.nst de sancılarım çok sık görünüyormuş böyle daha fazla bekletemeyiz dedi. Ama kilosu çok az halen 2500 gr doğmak için küçük değil mi moralim bozuldu.

Hayırlı cumalar kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bir haftadır iyi değilim çok sancım ve ağrılarım var. Haftaya cuma yine göreyim dedi doktorum 4 martta alalım bebeği diyor.nst de sancılarım çok sık görünüyormuş böyle daha fazla bekletemeyiz dedi. Ama kilosu çok az halen 2500 gr doğmak için küçük değil mi moralim bozuldu.
Icinizi ferah tutmaya calisin kilo onemli degil dogdugunda da alir kilo onemli olan saglikli.olmasi 4 marta kadar da 3 kilo olur diye dusunuyorum bebeginiz icin sikinti olmasa doktorunuz alalim.demez iyi dusunun iyi.olsn ins su mubarek cuma gunu hepimiz saglikli alalim bebislerimizi kucagimiza

Ben en son 32+ 6 da gittim canim şimdi nasipse 37+ 0 da gidecegim banada geç gibi geldi

Ben en son 32+ 6 da gittim cnm nasipse simdi 37+0 da gidecegim banada geç geldi biraz ama sikayet olmadigi surece sıkıntı yok bence sende raporunu alacagin zaman gidebilirsin ama yine bi dra danis istersen

Beni 34teki muayeneden sonra 10 gunde bir cagiriyo, ama bu o günkü nst sonucum yüzünden de olabilir çünkü sonrasında da tahim ağzında yumuşama çıkmıştı, bence en iyisi dr.unu ara sor, o gün çıkışta göremedim sizi ben tekrar ne zaman geleyim de, yok ulaşamazsan da kontrol sürenin son günü ücretsiz olacak ya o gün bi git bence, bi de her dr.un yolu yordamı da başka, bilmiyoruz ki dr.unun huyusu suyu ne :))

Hımmm anladım canım doğru :)

Geldiklerinde otur yerinden kalkma, hiçbir hazırlık da yapma, fazla ayakta durunca sancılanıyorum zaten dr. da yorma kendini dedi o yüzden hazırlık da yapamadım kusura bakmayın artık dersin, belki anlar utanırlar, en fazla bi çay koyarsın o kaa, bu işin bu zamanın ayıbı olmaz merak etme, hatta en başta aradıkların da bile söyleyebilirsin buyrun gelin tabiki hoşgeldiniz ama bi hazırlık yapamam o kadar ayakta duramıyorum haberiniz olsun şimdiden kusura bakmayın bi çay demlerim size buyrun gelin dersin belki anlarlar..
Yani yapacak bisey yok böylelerine malesef..

Ben 34+5 te dun gittim ve beni haftaya yine cagirdi Nst ye hic girmedim biseyde soylemedi ama bundan sonra her hafta gidicem sanirim Rutin kontroller icin Bence imkanin varsa git bu haftalardan sonra nolur nolmaz Ama kendini iyi hissediyosan 37 yi de bekleyebilirsin
kızlar çok teşekkür ederim ne olur ne olmaz randevu aldım gitmezsem iptal ederim diye. Gebelikle ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama tiroit ile ilgili kafam çok karıştı bu son tahlilim de onu gösterip danışayım bi de sonraki kontrol 37 ye kadar uzayacak dayanamayıp erken gitsem 37 de bi daha gitcem o yüzden telefonla aramak yerine uzak ama geze geze gidip danışayım bari içim rahat etsin en azından.

Kızlar tek tek alıntı yapamadım tekrar nst deyim :( 24 saat uyumayan kızım nst de uyumuş doktor yeniden istedi :(( ben örtü arkasındaydım 2 kadın aynı yerdeydi onlar konuşurken duydum müdahale etmedim perde arkasından ama yarım saat kötü şeyler konuştular komik de geldi bir insan anca bu kadar kurabilir yoksa ben stres olmadım eğer doğum zamanı olsaydı baya stres olurdum da şimdi rahatım şükür :)

Günaydın kızlar. Her seferinde bir isyanla yazıyorum. Napim size döküyorum içimi. Ben misafirden bıktım. Diyeceksiniz ki aaa ne kadar ayıp insan evine gelene Böyle mi der. Ya karnım burnumda Bi de iki gün öncesinden haber veriyorlar ki hazırlık yapayım. Üstüne üstlük benim cadı kaynana gelenlere Ekttra Bi kac kisi daha eklemeye çalışıyor. En son patladım hamileyim farkındasın değil mi diye. Kendi akrabalarım dan da var böyleleri. Aaa Can'ım İzne mi çıktın deyip geliyorlar. Sanki tatile çıktım ben. Bunaldım vallahi. Zaten bebişimin kilosu az. Bi de böyle yoruluyorum. Yüzsüzlük edip gelmeyin de diyemiyorum. Ya insan düşünmez mi kızın karnı burnunda. Bi de hizmet bekliyorlar.
Canım seni o kadar iyi anliyorum ki..benim KV gebeligim suresince beni hiç aramadi.gelmedi.sonra geçenlerde kocası oğlunu arıyor.size baya gelmedik yakında gelecez diyor.ya bi dusunsene ben zor hareket ediyorum.sancim var.k.cmi kaldiramiyorim.yaptıklarına bak.e bide gelince yemek yap ver çay yap ver kaldır inan kaç gundur stres yaptım.zoruma gidiyor ya..düğünde bir lira bile takmadilar bana.istemiyorum ne yapayım.hiç gelin olarak simartilmiuorim degerim yok.karşı komsu m yasli Teyze sanki KV o.gibi benle bebekle ilgilenir.birşeyler alır.benim KV robot yaa..sinirlerim bozuldu yine

Aaa Bi de o var. Aman normal doğur sezaryene heves etme diyorlar. Ben manyağım ya Can'ım sıkılıp hadi Bi sezaryene gireyim diyeceğim. Cahillik sanırım böyle bişey.
Aynen arkadasım millet akıl veriyo kendi aklımız yokmuş gibi özelde yapma devlete git diyenler içim şişti milletin doğum hikayesinden 20-30 sene önce doğum yapmışlar anlata anlata bi hal oluyolar hele kv dem esim karnında nasıl oynamış yok karnındayken kollarını tutuyomuş falan saçma sapan seyler

bettunaz bettunaz Ay haftası dolmuşmudu bari arkadaşının ençok ondan korktuk biz ya bişey olursa nasıl anlatırız acilde diye

kırk haftadan önceydi onun sanırım 39 gibiydi

Son düzenleme:
Canım seni o kadar iyi anliyorum ki..benim KV gebeligim suresince beni hiç aramadi.gelmedi.sonra geçenlerde kocası oğlunu arıyor.size baya gelmedik yakında gelecez diyor.ya bi dusunsene ben zor hareket ediyorum.sancim var.k.cmi kaldiramiyorim.yaptıklarına bak.e bide gelince yemek yap ver çay yap ver kaldır inan kaç gundur stres yaptım.zoruma gidiyor ya..düğünde bir lira bile takmadilar bana.istemiyorum ne yapayım.hiç gelin olarak simartilmiuorim degerim yok.karşı komsu m yasli Teyze sanki KV o.gibi benle bebekle ilgilenir.birşeyler alır.benim KV robot yaa..sinirlerim bozuldu yine
Ah Can'ım sen haline şükret. Senin ki Bi lira takmamış. Ben geldim Bi de borçlarını ödüyorum. Hala cadılık peşinde. Büyüktür diyorum sesimi çıkarmıyorum ama en son patlayacağım

Benim de bebeğim 2,5 gibi doğacak.sağlıklı olsunlar da toparlar onlar inşallah canım.ben de 2,250 doğmuşum:anneadayı:

drygs drygs ben 34.haftamda gitmiştim bir dahakini 36da gel ondan sonra haftada bir geleceksin dedi. Ayrıca 36da nst gircem ilk defa.. Zaten hastane 10 gün içinde tekrar gelirsen ücret almıyor.. Bir muayene ücretli bir değil şeklinde olacak.. Bzm böyle diğer arkadaşlar da yorum yazmış kendine nasıl uyuyorsa öyle yaparsın :KK66:

Back
X