• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kusura bakma canm arastrmadım bılgım yok.epıdural demk sezeryanın uyanık halı degıl mı yanı belden aşagısını uyusturuyolar degl mı? Epıdurallı normal nasıl oluyır?
yine belden aşağısını uyuşturup ağrı hissini hafifletiyorlar ama doğum yine normal yoldan gerçekleşiyor.

kızlar size bir şey danışacağım bana bir fikir vrin lütfen. en son geçen hafta 34+2 de doktora gittim nst de çekindim. döndüğümde doktor ameliyatta idi çok bekledim en sonunda artık sabırsızlanıp hemşieresine danıştım. nst normal dedi. ne zaman geleyim dediğim de haftaya dedi. ben de şaşırdım daha 34 haftalığım deyince o zaman on beş gün sonra dedi. benim düşüncem ise 20 gün soora 37 haftaya girmiş oluy orum o zaman gidip hem çatı muayene mi olayım hem de çalışamaz raporumu alayım diyorum. sizce geç mi kalmış olurum 34-35-36. haftalarınızda doktor sizi sık sık görmek istemişmiydi. ben bu arada tiroit di kan testleri iddi onlarla da meşgulum ev hastaneye yakın sayılmaz ve hastaneye giitmekten çok sıkıldım. bu arda eğer pazartesi randevu alırsam da on gün geçmediği için yeniden ücret ödemeicem. arayı uzatmayayım bi pazartesi bi de 37. hafta da mı gideyim. eşime gidiyim dediğimde şikayetin mi var da neden gitceksin ki bek le işte diyor. ona göre sizin eşleriniz gibi bir çok şey gereksiz zaen. sizin fikriniz nedir benim yerim de olsanız ne yapardınız.

bu arada son kan sayımında benim trombositlerim de düşmüş. aşırı düşmesi kanın pıhtılaşmasını önleyip kanamayı durdurmayı zorlaştırıyormuş. ama doktor bu değerle normal doğum da sezaryan de yapabilirsin ama 15 gün sonra daha mı fazla düştü kontrol etmek için yine bakalım dedi onun randeusu da başka bi hasttane de 1 mart ta. 2 mart ta 37 ye girmiş olucam kadın doğumcuya mecbur gidicem. durumlar bu şekil.p

Günaydın hatun kişileerrr :KK31::KK31:

Hahha bazı konularda evet, ama kusura bakmasınlar zorluklar yüzünden muzdarip olma konusunda aslan payını biz alırız, ne çektiğimizi biz biliyoruz:KK11:

Sağol tavsiyen için, ben de lansinoh kullanmaya başladım aslında ama bazı günler unutuyorum, ben de hiç yara olmasın diye uğraşyıyorum işte :KK53: kırmızı kantoron da var evde, o da iş görür heralde Allah mecbur bırakmasın :KK51: bu arada lansinohu gerçekten silmeden mi emziriyosun?yoksa icin rahat etmeyip siliyo musun emzirmeden :KK45:
Canim kantaron yagiyla birlikte kullandigim icin temizliyorum..

Günaydın kızlarr. Hayırlı cumalar. Bugün randevumuz var 13.45 te. Çatı muayenisi de tabi. Açılma var mı çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberlerle dönerim ben ve doktora gidecek arkadaşlar. Öpüyorum sizi:KK36:
Canim insallah hayir
Günaydın kızlarr. Hayırlı cumalar. Bugün randevumuz var 13.45 te. Çatı muayenisi de tabi. Açılma var mı çok merak ediyorum. İnşallah güzel haberlerle dönerim ben ve doktora gidecek arkadaşlar. Öpüyorum sizi:KK36:
Insallah hayirli haberlerle donersin canim saglikla gelir kuzularimiz :KK49:

kızlar size bir şey danışacağım bana bir fikir vrin lütfen. en son geçen hafta 34+2 de doktora gittim nst de çekindim. döndüğümde doktor ameliyatta idi çok bekledim en sonunda artık sabırsızlanıp hemşieresine danıştım. nst normal dedi. ne zaman geleyim dediğim de haftaya dedi. ben de şaşırdım daha 34 haftalığım deyince o zaman on beş gün sonra dedi. benim düşüncem ise 20 gün soora 37 haftaya girmiş oluy orum o zaman gidip hem çatı muayene mi olayım hem de çalışamaz raporumu alayım diyorum. sizce geç mi kalmış olurum 34-35-36. haftalarınızda doktor sizi sık sık görmek istemişmiydi. ben bu arada tiroit di kan testleri iddi onlarla da meşgulum ev hastaneye yakın sayılmaz ve hastaneye giitmekten çok sıkıldım. bu arda eğer pazartesi randevu alırsam da on gün geçmediği için yeniden ücret ödemeicem. arayı uzatmayayım bi pazartesi bi de 37. hafta da mı gideyim. eşime gidiyim dediğimde şikayetin mi var da neden gitceksin ki bek le işte diyor. ona göre sizin eşleriniz gibi bir çok şey gereksiz zaen. sizin fikriniz nedir benim yerim de olsanız ne yapardınız.

bu arada son kan sayımında benim trombositlerim de düşmüş. aşırı düşmesi kanın pıhtılaşmasını önleyip kanamayı durdurmayı zorlaştırıyormuş. ama doktor bu değerle normal doğum da sezaryan de yapabilirsin ama 15 gün sonra daha mı fazla düştü kontrol etmek için yine bakalım dedi onun randeusu da başka bi hasttane de 1 mart ta. 2 mart ta 37 ye girmiş olucam kadın doğumcuya mecbur gidicem. durumlar bu şekil.p
Ben en son 32+ 6 da gittim canim şimdi nasipse 37+ 0 da gidecegim banada geç gibi geldi

Ben en son 32+ 6 da gittim cnm nasipse simdi 37+0 da gidecegim banada geç geldi biraz ama sikayet olmadigi surece sıkıntı yok bence sende raporunu alacagin zaman gidebilirsin ama yine bi dra danis istersen

Günaydın kızlar heyecan ne alemde ben yaklastikca heyecan yapmış durumdayim daha erken diyorum ama ya gelirse diye de düşünüp duruyorum annelik ne heyecanlıymis son zamanlarda bi o kadar gecmiyo :KK76::KK76:

Çok fazlaaaa :) sanki banada daha erkenmiş gibi geliyor keşke biraz daha mı kalsa acaba, hiç hazır değilim diyip duruyorum ama işte Bi yandan da doğumu düşünüyorum, doğduktan sonra Nasıl bakıcam Nasıl beslicem hep bana muhtaç olan ve hep hayatımda olan biri gelicek, bu kadar rahat olamicam artık :) bazen benimseyebilicekmiyim acaba diye düşünüyorum, tamam şimdiden bir bağ var aramızda doğduktan sonra da eminim daha da kuvvetli bir bağ olucak ama ya olmazsa ? Ya alışamazsam vs vs
Böyle saçma saçma şeyler düşünüp bunalıma giriyorum bazen :)
Sonra da herşeyin çok güzel olucağını düşünmeye çalışıyorum ..

Ay inşallah az da olsa açılman yumuşaman vardır yaa benim gibi hayal kırıklığıyla dönmezsin inşallah canım, güzel haberlerini bekliyoruz ..

Günaydın kızlar. Her seferinde bir isyanla yazıyorum. Napim size döküyorum içimi. Ben misafirden bıktım. Diyeceksiniz ki aaa ne kadar ayıp insan evine gelene Böyle mi der. Ya karnım burnumda Bi de iki gün öncesinden haber veriyorlar ki hazırlık yapayım. Üstüne üstlük benim cadı kaynana gelenlere Ekttra Bi kac kisi daha eklemeye çalışıyor. En son patladım hamileyim farkındasın değil mi diye. Kendi akrabalarım dan da var böyleleri. Aaa Can'ım İzne mi çıktın deyip geliyorlar. Sanki tatile çıktım ben. Bunaldım vallahi. Zaten bebişimin kilosu az. Bi de böyle yoruluyorum. Yüzsüzlük edip gelmeyin de diyemiyorum. Ya insan düşünmez mi kızın karnı burnunda. Bi de hizmet bekliyorlar.

Beni 34teki muayeneden sonra 10 gunde bir cagiriyo, ama bu o günkü nst sonucum yüzünden de olabilir çünkü sonrasında da tahim ağzında yumuşama çıkmıştı, bence en iyisi dr.unu ara sor, o gün çıkışta göremedim sizi ben tekrar ne zaman geleyim de, yok ulaşamazsan da kontrol sürenin son günü ücretsiz olacak ya o gün bi git bence, bi de her dr.un yolu yordamı da başka, bilmiyoruz ki dr.unun huyusu suyu ne :))

Canim kantaron yagiyla birlikte kullandigim icin temizliyorum..
Hımmm anladım canım doğru :)

Günaydın kızlar. Her seferinde bir isyanla yazıyorum. Napim size döküyorum içimi. Ben misafirden bıktım. Diyeceksiniz ki aaa ne kadar ayıp insan evine gelene Böyle mi der. Ya karnım burnumda Bi de iki gün öncesinden haber veriyorlar ki hazırlık yapayım. Üstüne üstlük benim cadı kaynana gelenlere Ekttra Bi kac kisi daha eklemeye çalışıyor. En son patladım hamileyim farkındasın değil mi diye. Kendi akrabalarım dan da var böyleleri. Aaa Can'ım İzne mi çıktın deyip geliyorlar. Sanki tatile çıktım ben. Bunaldım vallahi. Zaten bebişimin kilosu az. Bi de böyle yoruluyorum. Yüzsüzlük edip gelmeyin de diyemiyorum. Ya insan düşünmez mi kızın karnı burnunda. Bi de hizmet bekliyorlar.
Geldiklerinde otur yerinden kalkma, hiçbir hazırlık da yapma, fazla ayakta durunca sancılanıyorum zaten dr. da yorma kendini dedi o yüzden hazırlık da yapamadım kusura bakmayın artık dersin, belki anlar utanırlar, en fazla bi çay koyarsın o kaa, bu işin bu zamanın ayıbı olmaz merak etme, hatta en başta aradıkların da bile söyleyebilirsin buyrun gelin tabiki hoşgeldiniz ama bi hazırlık yapamam o kadar ayakta duramıyorum haberiniz olsun şimdiden kusura bakmayın bi çay demlerim size buyrun gelin dersin belki anlarlar..
Yani yapacak bisey yok böylelerine malesef..

Son düzenleme:
gullllac123 gullllac123 ayyy anlayışsız gereksiz insanlar .. Can'ım hiç sıkma canını sadece bebeğine odaklan, valla ben 1-2 aydır eve misafir falan almıyorum he kimse de gelmiyo çok şükür anlayışlı etraftakiler, açık açık söyle kv ve annene gelecek olanlara da söyle telefonda, Can'ım kusura bakma müsait değilim rahatsızım yatıyorum bu ara de nolucak ya ayıp değil ki, 1 dersin 2 dersin 3.ye kimse aramaz merak etme :) bana da kimse gelmiyo ama çağırıyolar sürekli gel bilmem ne, Nasıl gelicem yani şaka gibiler, taksiyle falan gidiyorum yakın mesafelere zaten 15-20 dk mesafelere ama artık kalabalık görmek istemiyorum midem bulanıyor bide 2-3 gündür koku hassasiyeti başladı dr normal Dedi, o yüzden evdeyim yalnızım kafam rahat .. He o çağıranlara diyorum ben valla çok isterdim gelmek ama belim ağrıyo, başım ağrıyo, oram ağrıyo :)
Ay kusura bakmasın kimse, zaten yalan söylemiyorum hep ağrıyo heryerim :)))))
Sende söyle, belim çok ağrıyo bu ara artık hiçbişey yapamıyorum yatıyorum sürekli dr yat Dedi de, bebeğine odaklan boşver millete hizmet mi ediceksin bide

gullllac123 gullllac123 ayyy anlayışsız gereksiz insanlar .. Can'ım hiç sıkma canını sadece bebeğine odaklan, valla ben 1-2 aydır eve misafir falan almıyorum he kimse de gelmiyo çok şükür anlayışlı etraftakiler, açık açık söyle kv ve annene gelecek olanlara da söyle telefonda, Can'ım kusura bakma müsait değilim rahatsızım yatıyorum bu ara de nolucak ya ayıp değil ki, 1 dersin 2 dersin 3.ye kimse aramaz merak etme :) bana da kimse gelmiyo ama çağırıyolar sürekli gel bilmem ne, Nasıl gelicem yani şaka gibiler, taksiyle falan gidiyorum yakın mesafelere zaten 15-20 dk mesafelere ama artık kalabalık görmek istemiyorum midem bulanıyor bide 2-3 gündür koku hassasiyeti başladı dr normal Dedi, o yüzden evdeyim yalnızım kafam rahat .. He o çağıranlara diyorum ben valla çok isterdim gelmek ama belim ağrıyo, başım ağrıyo, oram ağrıyo :)
Ay kusura bakmasın kimse, zaten yalan söylemiyorum hep ağrıyo heryerim :)))))
Sende söyle, belim çok ağrıyo bu ara artık hiçbişey yapamıyorum yatıyorum sürekli dr yat Dedi de, bebeğine odaklan boşver millete hizmet mi ediceksin bide
Beni zaten kayın validenin hareketleri çileden çıkarıyor. Kendine geleni misafiri de bende ağırlamak istiyor ya insan el olsa acır. Kendi yiğeni de hamile idi. Aman kızım bol bol yat dinlen Bi yere de uzanma diyor.
Benim hamileliğimin basından beri de aman esirgeme kendini. Yap bişey olmaz diyordu. İnsan gelir derki kızım Bi ihtiyacın var mı Bi işin ucundan da ben tutayım. Yok Bi çekirdek alıp kaldırdığı yok. Eşim aradı teyzeleri gelirken bu kız hamile bilmiyor mu bunlar diye. Bişey olmaz oğlum diyor. Sinirimi oynatıyor resmen bu ara

gullllac123 gullllac123 illa gelirlerse de, bakkaldan hazır bisküvi kraker al, Bi çay demle yanına koy önlerine, kusura bakmayın rahatsızlandım ayakta da çok duramıyorum zaten bişey yapamadım de, kimse gelmez artık anlarlar anca öyle canım
Zaten iki gün öncesinden haber verme nedenleri hazırlık yapsın hazırlansın. Vallahi ben Hakkı'm ı helal etmiyorum sırtım Nasıl ağrıyor

Kızlar merhaba benimde bu gün doktor muayenem var şuan nst deyim çok uzun sürdü benle giren çıktı başkası geldi o da çıkıyor ayy benim neden uzun sürdü anlamadım birde gelenler 39.haftada felaket tellalı resmen sancım yok doğmazsa bebek kakasını yermiş yok bizim tanıdığın bebeği yemiş birininde çok durmaktan şu olmuş bu olmuş içim şiştiii iyiki sancı odaları tek kişilik şu nst de bile psikolojimi bozdular :110:

Zaten iki gün öncesinden haber verme nedenleri hazırlık yapsın hazırlansın. Vallahi ben Hakkı'm ı helal etmiyorum sırtım Nasıl ağrıyor

Açma kapıyı canım ya yat dinlen bak keyfine, o nedir ya hangi çağdayız bunlar ne sanıyo kendini acaba, Allah'a havale et boşver bu mübarek günde ..
Senin başına bişey gelse Allah korusun, kapını açmazlar umurlarında olmazsın merak etme, onlar hayatlarına devam eder, o yüzden hiiççç kasma kendini, mesafeni koy her zaman, temizleme evi de boşver gelen görsün ne kadar pis olduğunu, evi bile temizleyemiyorum bu aralar kötüyüm dersin :))))
Valla bende Bi ara bunalımlara giriyodum ama saldım artık umrumda değil, ev pismiş temizmiş, yok şurası böyleymiş, umrumda değil, şu an tek odaklandığım şey bebeğim, sağlıkla gelsin yeterki kavuşayım ona başka bişey istemiyorum

Kızlar merhaba benimde bu gün doktor muayenem var şuan nst deyim çok uzun sürdü benle giren çıktı başkası geldi o da çıkıyor ayy benim neden uzun sürdü anlamadım birde gelenler 39.haftada felaket tellalı resmen sancım yok doğmazsa bebek kakasını yermiş yok bizim tanıdığın bebeği yemiş birininde çok durmaktan şu olmuş bu olmuş içim şiştiii iyiki sancı odaları tek kişilik şu nst de bile psikolojimi bozdular :110:

Ay töbe töbe o ne yaa :) 42.haftaya kadar bekliyo bazı bebekler kaka yeme olayı, suyunda azalma bitme olayı, herşeyi Allah bilir, o kadar da pinpirikli olmaya gerek yok sen hiç dinleme onları canım duyma, bende 25 dk kalıyorum hep nst de

Günaydın kızlar heyecan ne alemde ben yaklastikca heyecan yapmış durumdayim daha erken diyorum ama ya gelirse diye de düşünüp duruyorum annelik ne heyecanlıymis son zamanlarda bi o kadar gecmiyo :KK76::KK76:
Evet canim sanki zaman gecmiyo belkide evde oldugum icin boye hissediyorum. Resmen zaman durdu ilerlemiyo sanki

Açma kapıyı canım ya yat dinlen bak keyfine, o nedir ya hangi çağdayız bunlar ne sanıyo kendini acaba, Allah'a havale et boşver bu mübarek günde ..
Senin başına bişey gelse Allah korusun, kapını açmazlar umurlarında olmazsın merak etme, onlar hayatlarına devam eder, o yüzden hiiççç kasma kendini, mesafeni koy her zaman, temizleme evi de boşver gelen görsün ne kadar pis olduğunu, evi bile temizleyemiyorum bu aralar kötüyüm dersin :))))
Valla bende Bi ara bunalımlara giriyodum ama saldım artık umrumda değil, ev pismiş temizmiş, yok şurası böyleymiş, umrumda değil, şu an tek odaklandığım şey bebeğim, sağlıkla gelsin yeterki kavuşayım ona başka bişey istemiyorum
Yorgunluktan ziyade bu düşüncesiz tavırlar beni üzüyor. Bilmem ben düşünürüm yani biz gidiyoruz bu kızın hali Nasıl. Karnı burnunda zaten. Allah ıslah etsin ne diyim. Zaten kaynanama Hakkı'mı helal etmiyorum

Back
X