• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Her yeni dogum yapan anne gibi hamile annelere bol bol uyuyun demiycem cunku biliyorum uyku depolanan bisey degil ve suan uyku sizin icinde cok zor ama cidden lohusa uykusu diye bisey varmis ve cok fenaymis.49saatte sadece 3 saat uyuyabildim:110:

Kizlar foruma girmis iken yazmak istedim...
Nacizane tavsiyem :
Bebeginizi emzirdiginizde gogus ucunuzda catlak ve yara olusursa;
Gogusleriniz acik kalsin sari kantaron yagi surun az bekletin daha sonrasinda lansinoh adli gogus ucu kremini surun...
Bir iki pansumanla benim goguslerim hemen iyilesti...
Aglayarak emziriyordum hemen gecti sukur ...
Belki sizlerde de ise yarar opuyorum sizleri :)

Günaydın kızlar.cumamiz mübarek olsun.inşallah sevdiklerimizle mutlu sağlıklı bir ömrümüz olur.yavrularimizi saglicakla hayırla bolluk bereketle huzurla gelir.
Şimdi size gece bbasimdan geçenleri anlatayım da gülün öyle okula gideyim :)

Kızlar gece rüya gordum. Ruyamda A101 e bebek eşyaları gelmişti.bende ruyamda eşime ben A101 e gidiyorum bebek eşyaları almam lazım.bana kalmaz diyordum.o sirada da uyku esnasinda kalkmisim bilinçsizce.esimi uyandiriyormusum. Ben gidiyorum diye.nereye diyor A101 bebek eşyaları gelmiş gidip alacam.tabi benim gözler kapaliymis :D neyse yataktan kalkarken zavallı esim beni durdurmuş bizim karı kafayı yedi demiş :D :D :D

Günaydın hatun kişileerrr :KK31::KK31:

Erkekler daha muzdarip sanirip bizler hamileykenn:KK48::rolleyes:
Hahha bazı konularda evet, ama kusura bakmasınlar zorluklar yüzünden muzdarip olma konusunda aslan payını biz alırız, ne çektiğimizi biz biliyoruz:KK11:

Kizlar foruma girmis iken yazmak istedim...
Nacizane tavsiyem :
Bebeginizi emzirdiginizde gogus ucunuzda catlak ve yara olusursa;
Gogusleriniz acik kalsin sari kantaron yagi surun az bekletin daha sonrasinda lansinoh adli gogus ucu kremini surun...
Bir iki pansumanla benim goguslerim hemen iyilesti...
Aglayarak emziriyordum hemen gecti sukur ...
Belki sizlerde de ise yarar opuyorum sizleri :)
Sağol tavsiyen için, ben de lansinoh kullanmaya başladım aslında ama bazı günler unutuyorum, ben de hiç yara olmasın diye uğraşyıyorum işte :KK53: kırmızı kantoron da var evde, o da iş görür heralde Allah mecbur bırakmasın :KK51: bu arada lansinohu gerçekten silmeden mi emziriyosun?yoksa icin rahat etmeyip siliyo musun emzirmeden :KK45:

Günaydın kızlar.cumamiz mübarek olsun.inşallah sevdiklerimizle mutlu sağlıklı bir ömrümüz olur.yavrularimizi saglicakla hayırla bolluk bereketle huzurla gelir.

Kızlar gece rüya gordum. Ruyamda A101 e bebek eşyaları gelmişti.bende ruyamda eşime ben A101 e gidiyorum bebek eşyaları almam lazım.bana kalmaz diyordum.o sirada da uyku esnasinda kalkmisim bilinçsizce.esimi uyandiriyormusum. Ben gidiyorum diye.nereye diyor A101 bebek eşyaları gelmiş gidip alacam.tabi benim gözler kapaliymis :KK70: neyse yataktan kalkarken zavallı esim beni durdurmuş bizim karı kafayı yedi demiş :KK70: :KK70: :KK70:
Öncelikle kocaman amiiinnn Hoppa
Allah tan gecenin köründe a101 kapılarından toplamamışlar seni, gitmeden yakalamış kocan :confused::KK48:

Bence tekrar düşün tatlım:cool: o şekilde geldi o şekilde doğar belkide:KK48:

Ay haftası dolmuşmudu bari arkadaşının ençok ondan korktuk biz ya bişey olursa nasıl anlatırız acilde diye :oops:

:KK48: bende güldüm tekrar okuyunca :confused:arkadaşa yardımcı olayım dedim belki gerçekten işe yarar :KK48::KK48:

Sen dene işe yararsa bende denicem :KK53::KK48:

Kızlar gece rüya gordum. Ruyamda A101 e bebek eşyaları gelmişti.bende ruyamda eşime ben A101 e gidiyorum bebek eşyaları almam lazım.bana kalmaz diyordum.o sirada da uyku esnasinda kalkmisim bilinçsizce.esimi uyandiriyormusum. Ben gidiyorum diye.nereye diyor A101 bebek eşyaları gelmiş gidip alacam.tabi benim gözler kapaliymis :KK70: neyse yataktan kalkarken zavallı esim beni durdurmuş bizim karı kafayı yedi demiş :KK70: :KK70: :KK70:
Öncelikle hayırlı cumalar sabah sabah bizi güldürdün valla allahtan sokaklardan toplamamış eşin seni aslında dikkat etmek lazım

Öncelikle hayırlı cumalar sabah sabah bizi güldürdün valla allahtan sokaklardan toplamamış eşin seni aslında dikkat etmek lazım az kaldı vaktimiz hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Günaydın kızlar heyecan ne alemde ben yaklastikca heyecan yapmış durumdayim daha erken diyorum ama ya gelirse diye de düşünüp duruyorum annelik ne heyecanlıymis son zamanlarda bi o kadar gecmiyo :KK76::KK76:
Kesinlikle. Şu son ana kadar geçti, sanki şimdi zaman durdu :) son zamanlar geçmez diyenler haklıymış :KK48:

Back
X