Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye erkenden yapmak istiyorsun anlamıyorum.insan zamaninda olsun diye dua ediyor.Allah razi olsun tatlışımBen erkenden yapiyim dogumu mu ole dua et benim icin
![]()
Kaç kilo bebiş şu an tatlım, aynen hiç riske atma belki plesenta dan artık az besin gidiyodur çok normal aslında son haftalardayız, sezeryanla sonlandırdığı Zaman zorunlu sezeryan mı olmuş olucaksın isteğe bağlı sen mi seçmiş olucaksın peki, ay bunun ayrımını yapamıyorum ya ben Bi türlü .. Benimde salı günü belli olucak Nasıl bir yol izlicez bakalım Hakkı'mızda hayırlısı olsun ..ben deneyemem kiii
yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dediçok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse
![]()
Ben 34+0 da gitmistim en son doktorum 2 yada 2 bucuk hafta sonra tekrar gel demisti. OnumuZdeki persembe gidicem tekrar kontrole. Sanirim bu sefer 1 hafta sonra yeniden gormek isterkızlar size bir şey danışacağım bana bir fikir vrin lütfen. en son geçen hafta 34+2 de doktora gittim nst de çekindim. döndüğümde doktor ameliyatta idi çok bekledim en sonunda artık sabırsızlanıp hemşieresine danıştım. nst normal dedi. ne zaman geleyim dediğim de haftaya dedi. ben de şaşırdım daha 34 haftalığım deyince o zaman on beş gün sonra dedi. benim düşüncem ise 20 gün soora 37 haftaya girmiş oluy orum o zaman gidip hem çatı muayene mi olayım hem de çalışamaz raporumu alayım diyorum. sizce geç mi kalmış olurum 34-35-36. haftalarınızda doktor sizi sık sık görmek istemişmiydi. ben bu arada tiroit di kan testleri iddi onlarla da meşgulum ev hastaneye yakın sayılmaz ve hastaneye giitmekten çok sıkıldım. bu arda eğer pazartesi randevu alırsam da on gün geçmediği için yeniden ücret ödemeicem. arayı uzatmayayım bi pazartesi bi de 37. hafta da mı gideyim. eşime gidiyim dediğimde şikayetin mi var da neden gitceksin ki bek le işte diyor. ona göre sizin eşleriniz gibi bir çok şey gereksiz zaen. sizin fikriniz nedir benim yerim de olsanız ne yapardınız.
bu arada son kan sayımında benim trombositlerim de düşmüş. aşırı düşmesi kanın pıhtılaşmasını önleyip kanamayı durdurmayı zorlaştırıyormuş. ama doktor bu değerle normal doğum da sezaryan de yapabilirsin ama 15 gün sonra daha mı fazla düştü kontrol etmek için yine bakalım dedi onun randeusu da başka bi hasttane de 1 mart ta. 2 mart ta 37 ye girmiş olucam kadın doğumcuya mecbur gidicem. durumlar bu şekil.p
Dün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum![]()
Ay cok hrycanliii siradaki ben olsam keskem
hayirlisiyla gerceklessin dogumun canim agrisiz sizisiz sorunsuz sikintisiz alirsin kucagina bebisini ins.
![]()
Oğlum hala 3 kilo, çatı muayenem de henüz açılma yok. Çatım normal doğuma müsait, suanlık normal doğuma engel de yok. İlişki, hurma ve bol yürüyüş önerdi.
Canim epidural normal dogumda uyaniksin evet ama sezeryan degil normaldogum yapiyorsun belden bi kateral takiyolar oradan ilac vererek agriyi kismen azaltiyo.tamamen degil cunku ikinmayi hissetmek gerekiyo.Kusura bakma canm arastrmadım bılgım yok.epıdural demk sezeryanın uyanık halı degıl mı yanı belden aşagısını uyusturuyolar degl mı? Epıdurallı normal nasıl oluyır?
Canım bizimki hep zayıftı bu gün 2557 gr 48 cm çıktı günüyle uyumlu dedi doktor 2hafta önce 2047 di bu kadar olmasına da sevindiö 510 gr almış senin kaç ölçümleriHiç moralini bozma kötüyü aklına getirme cahil olmak en iyi nimettir:))) Can'ım senin bebişim kilosu ne kadar çıktı aynı günlerde sayılırız da..
maşallah inşallah vaktinde gelir minişlerKızlar 2. Nst de hareket ettirdik bizim kızı bir ara hemşire gelip karnımı salladı ayy ne tuhaf kızım var şuan durmuyor o zaman hep uyudu 2 kez nst de iğrençti 1 saat orda kalmak çok sıktı beni ama daha kötüsü böyle yaptığı için artık daha sık takip etmek gerekiyor dedi doktorum pazartesi tekrar nst için çağırdı hareketleri mi azalıyor acaba diye takip etcekmiş banada artık çok sıkı takip et azalırsa en ufak kan lekesi falan gelirse mutlaka gel dedi aslında hiç sorun yokmuş açılma fln ama bizim kız yine panikletti herkesi:)) neyse miniş kızım 2557 gr 48 cm olmuş hep miniş miniş gidiyoruz gerçi annem duyunca çok sevindi yengemin çocukları 2400-2500 doğduğu için ayy onların doğmuş halinden bile büyük diye nasıl mutlu oldu anlatamam :)) anne abartma kk da en zayıflardan biri benimki dedim ama yok inanmadı çok sevindi :)
Şuan ne kadar ki kilosu canım zaten zamanı doldurmak üzere bebişin küvöz sorunu kalmadığına göre sen onu besler büyütürsün bizimde ayrıntılı ultrasondan beri hep gelişmeme korkusu vardı damardaki dirençten dolayı hep burdakilerden geri gitti ama korktuğum gibi olmadı tamamen gelişim durabilir demişlerdi 22den beri korkuyordum şimdi 2.5 ları bulunca içim rahatladı sağlıklı olsunlarda doğunca şişko olurlar :)ben deneyemem kiii
yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dediçok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse
![]()
Aynı durum bugün bende de oldu. 3.kez bağlandık hala doktorun istediği gibi olmadı. Pazartesi sabahı çağırdı beni de tekrardan. Bakalım o zaman ne yol izleyeceğiz.Kızlar 2. Nst de hareket ettirdik bizim kızı bir ara hemşire gelip karnımı salladı ayy ne tuhaf kızım var şuan durmuyor o zaman hep uyudu 2 kez nst de iğrençti 1 saat orda kalmak çok sıktı beni ama daha kötüsü böyle yaptığı için artık daha sık takip etmek gerekiyor dedi doktorum pazartesi tekrar nst için çağırdı hareketleri mi azalıyor acaba diye takip etcekmiş banada artık çok sıkı takip et azalırsa en ufak kan lekesi falan gelirse mutlaka gel dedi aslında hiç sorun yokmuş açılma fln ama bizim kız yine panikletti herkesi:)) neyse miniş kızım 2557 gr 48 cm olmuş hep miniş miniş gidiyoruz gerçi annem duyunca çok sevindi yengemin çocukları 2400-2500 doğduğu için ayy onların doğmuş halinden bile büyük diye nasıl mutlu oldu anlatamam :)) anne abartma kk da en zayıflardan biri benimki dedim ama yok inanmadı çok sevindi :)
Kader arkadaşım 3. De oldu mu bende aynı durumdan 2 kez bağlandım benimde çıkarınca çıldrıyordu doktorada gösterdim hatta ama işte illa orda görcekBiraz sonra 3. Nst ye bağlanışım olacak. Bebeğimin Hareketleri, doktorumun istediği gibi çıkmıyor. Ultrasonda sorun yok, nst bantlarını cıkardığımız da hareketleniyor. İnat etti oğluşum. Şimdi cafeye indik birşeyler atıştırıyorum. İnşallah bu sefer hareketlenir. Sıkıldım yat yat.
Burada daha önce sorulmuştu,yaşayanlar kasılma demiştiKizlar merhaba benim karnim ani sertlesio kizim toparlaniyo gibi oluo bu kasilmami yoksa normal mi agri sizi bisi yok aralikli bole oluo iste yavastan korkmaya basladim
Olsun canım biz senle bu haftayıda atlatınca sıkıntı kalmıyormuş doktorum aylardır 36 yı bitirelim sonra gelmek isterse gelsin diyordu az kaldı 1 haftacık 37 ye girince küvöz sorunu çok nadir oluyor birde her türlü 2 yi geçtiler yeter büyürler yanımızda :)maşallah inşallah vaktinde gelir minişlerbenimkini söyle canım en minyon çocuk benimki olacak heralde
2,177 44 cm
![]()
Benide pazartesi çağırdı öğleden sonra gidicem bende cAnım inşallah bir aksilik yoktur çıkınc haber verirsinAynı durum bugün bende de oldu. 3.kez bağlandık hala doktorun istediği gibi olmadı. Pazartesi sabahı çağırdı beni de tekrardan. Bakalım o zaman ne yol izleyeceğiz.