- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 29 subat dogumluyum!!! Bebisimde isterimKızlar o değil de bizimkiler ya 29 şubatta gelseler .... Valla olur mu olur
Canim ya senin keseni gorduk kan degerlerin yuksek bak daha ben dojtora bike gitmedim. Ayrica bende de hala hic belirti yok gogusler ayni aci da yok zaten kucuklerdi...bende sadece bir iki gundur siskinlik var o da kabizliktan. Ben senden bir hafta onde gidiyorum bende de ayni renkte geldi ama hic kafaya takmadim cunku oglumda da ole olmustu ilk haftalar yerlesme geliyor ama devami gelmez sen merak etme ....bak hamilelgin tadini cikar...oyle gunleri sayma biraz daha sabirli ol cunku cocuklarimiz simdiden bize sabirin provasini ogretiyor ilerde cok isine yarayacak bu20 sinde çağırdı cnm 6+3 olucam o zaman inş kalp atışlarını duyarız ya ben birazcık paranoyak oldum.dün birazçık kahverengi akintim geldi benide saçma sapan düşünceler sardı acaba boş kese o yüzden vücut atmaya mi çalışıyor diyorum.sonra hiç mide bulantım yok.memislerim çok az bir süre acıdı yanlarına bastırınca simdı geçti hamilelik belirtileri de gidiyormuş boş gebelik te ya kafam çok karışık 20 sine kadar nasıl sabredicem ya hiç bilemiyorum
sabir guzelim gözukur insAllahBenim daha yolk gozukmedi sadece küçük bir kese
Gayet guzwl 5. hafta benim 3600 duKIZLAR 5+0 HAFTALIK OLDUM DÜN VE BETA HCG 2145 ÇIKTI. SİZCE NASIL?
Vajinadan koy yan etkisi yok cnmCanım banada verdi kistin var dedi bide ilişki sonrası lekelenmen olmuş her ihtinale karşı veriyorum dedi ama daha öncedenyazdım içemiyorum hastaneyi arıyorum geri döncez diyolar döndükleri yok
gayet guzel iki hafta sonra git dra kalb atisibi bile gorursunMerhaba kızlar ben aranıza yeni geldim adet tarihim yarındı ama dayanamadım test pozitif çıkınca dün kan testi yaptırdım 26.25 poz yazıyo kağıtta geç aldığım için doktorada soramadım kağdı veren kişi pozitif dedi ikilemde kaldım sizce nasıl değer
Yoo gayet iyi keseyi gormussun canim sabir birazMerhabalar, birkaç gündür biraz lekelenmem vardı. Akşam iş çıkışı doktora gittim. Kese var ama bebek görünmüyor dedi. 1 hafta sonra yine gel dedi, progestan vurdu. Moralim bozuldu tabi ama herşey allahtan. İnşallah boş gebelik değildir
duduk tehliken yoksa birsey olmaz canimHanımlar hamileliğin 4 haftası 12 saatlik otobüs yolculuğu tehlikeli midir ?
Hanımlar hamileliğin 4 haftası 12 saatlik otobüs yolculuğu tehlikeli midir ?
hadi inşallah bize güzel haberler verirsin tatlımArkadaşlar bugün 28. günüm. Birazdan idrar testi yapacağım. Bebiş varsa inşallah kendini gösterir ve bende resmen aranıza katılmış olurum artık.
ayy ne güzel yarın kalp atışlarınımı duyacaksınız ?Günaydın kızlar, hayırlı cumalar
aayy yarın cumartesiiiiii
aynı heyecan içindeyim aynı saatlerde randevumuz inşaALLAH çok güzel haberlerle dönüceğizGünaydın kızlar, hayırlı cumalar
yarın sen kaç haftalık oluyorsun senin bebiş büyük beniminden sanırımGünaydın kızlar, hayırlı cumalar
inşallah canım henüz keseyi de görmedik biz. ikisi de çıkar aradan inşallaahhhayy ne güzel yarın kalp atışlarınımı duyacaksınız ?
aynı heyecan içindeyim aynı saatlerde randevumuz inşaALLAH çok güzel haberlerle dönüceğiz
evet inşallah canım randevu saatlerimiz de aynıydı. ben yarın 6+4 olucam canım benim hesaplamamla ama tabi doktor kaç görecek bilmiyorum. inşallah kalp atışını da duyarızyarın sen kaç haftalık oluyorsun senin bebiş büyük beniminden sanırım
hadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize kızlar çok heyecanlı bende ayın 23 de gidecem daha var bana sizden güzel haberler lınca moralim düzeliyorinşallah canım henüz keseyi de görmedik biz. ikisi de çıkar aradan inşallaahhh
evet inşallah canım randevu saatlerimiz de aynıydı. ben yarın 6+4 olucam canım benim hesaplamamla ama tabi doktor kaç görecek bilmiyorum. inşallah kalp atışını da duyarız
inşallah canım hemen yazarım sizlere çıkınca, çok heyecanlıyım rabbim yüzümüzü güldürsün.hadi inşallah güzel haberler verirsiniz bize kızlar çok heyecanlı bende ayın 23 de gidecem daha var bana sizden güzel haberler lınca moralim düzeliyor