Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sezenorhan post: 41724359 .!.:Cnm ben bu gebeliğimden önce 3 kez kimyasal gebelik yaşadım .ve ada olsa geçen haftada lekelenmem vardı bu yüzden kullanıyorum keşke hiç böyle ihtimaller olmasada bizde senin gibi hap içmesek
4.aydan sonra izin vermiyoruz dedi.Bebek susuz kalıyo.Şimdi çok küçük olduğu için bişey olmaz dedi.Tskler
Cnm benim sat 13 hazirandi aramizda iki gün var yrnda adet günüm,,sen ögrenmissin tebrik ederim masallah,,bende bekliyorum gecikmesini insallah bende hamileyimdir11 HAZİRAN CANIM.
Kızlar ben burayı baya meşgul edecek gibiyim. İlk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. Aile hekimine gidip durumu bildirmemiz gerekiyormu acaba?Yoksa kadın doğum uzmanının verdiği tarihlerde kontrole gitmek yeterlimi?
Ben 4 mart dogum gozukuyor geriye gidecegimi sanmiyorum cunku dogumlarim son adet tarihinden 4 - 5 gun sonra oluyor sat 29 mayis zaten subat olsa farketmez zaten ben de 29 subat dogunluyumEvt canım bencede:)
Simdi anladim canim.tedbir amaçli birazda.ilaci neden icemiyorsun canim dr görüş direk olarak istersen
Aynen cnm biz üzerimize düşeni yapalım da gerisi rabbimin takdiriÜzülme bitanem cok şükür ki tip ilerledi herşeyi baştan görüp ona göre çözüm çare buluyolar.
3 gun varmis bebislerimizin arasinda tez vakitte tik tik seslerinide duyariz insallahKızlar ben de bugün gittim doktora 4+2 deymişim kese gözüktü şükür ama yolk kesesi için erkenmiş henüz zaten keseyi vajinal ultrasonla gördük bayram sonrasına randevu verdi nasıl geçicek bu zaman bilmiyorum
heyecanla kalp atışını duymayı bekliyoruz
İnşAllah canım seninki 3 gün büyük mü artık hep tatlı beyleyişlerle geçicek 9 ay Rabbim hepimize sorunsuz geçirmeyi nasip etsin3 gun varmis bebislerimizin arasinda tez vakitte tik tik seslerinide duyariz insallah
Tabiki erken de keseyi gorur muyum kalp atisini duyar miyim derken cok meraktayim yarin ilk muayenem 4+5 olarak gidicem baska seylere kaydirayim aklimi dedim. Hoop sonraki asamaya gectim :)) Bebek battaniyesi fikri guzelmis bir de ilgili kitaplar faydali olabilir hem de kafa dagitmAK icinDaha erken die düşünüyorum ben.Ama ilerde faydali ne surmek lazim onuda bilmiyorum.kako yagi iyi diye söyleyenler oldu ama ne kadar dogru bilemiyorum
Tabiki erken de keseyi gorur muyum kalp atisini duyar miyim derken cok meraktayim yarin ilk muayenem 4+5 olarak gidicem baska seylere kaydirayim aklimi dedim. Hoop sonraki asamaya gectim :)) Bebek battaniyesi fikri guzelmis bir de ilgili kitaplar faydali olabilir hem de kafa dagitmAK icin
Evet canim 3 gun buyuk senin miniktenİnşAllah canım seninki 3 gün büyük mü artık hep tatlı beyleyişlerle geçicek 9 ay Rabbim hepimize sorunsuz geçirmeyi nasip etsin