Sen izmirden dimi canım hangi Dr a gidiyorsun hastaneye. Acabaa diyorum bayramdan önce başka Dr da gitsemmi
Yok ben istanbuldayim canim daha bir kez siradan bir devlet hastanesine gittim o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen izmirden dimi canım hangi Dr a gidiyorsun hastaneye. Acabaa diyorum bayramdan önce başka Dr da gitsemmi
günaydın.ben gidicem canım dün tahlil istemişti onları göstercem sonra kese için gün vercek sanırım.aslında baksa görür gibi geliyor bana yaa.neyse beklicez napalımkızlar herkese günaydınnnn. varmı bu gün dr gidecek olan :)
Canım senmissin izmirden karıştırdım sen hangi hastaneye gidiyor sunCanım benim gebeliğim de tüp bebek. Doktor zaten kan sulandırıcı iğne verdi. Sen de aspirin falan içiyorsan bence daha da araştırarak ye bazı şeyleri.
gec dollenme olmus sende herhalde canim haziran 4-9 arasi yumurtalarin catladigi donem bu arada tuttuysa cuma gorursun normal ultrasondan sen icinin rahat etmesini istiyosan pazartesi tekrar git hic canini sikmaMerhaba kızlar şimdi Dr dan geliyorum çok şükür kesem gözüktü ama çok küçük. Dr karindan göremedi vajinal baktı kalp atışı için bayramdan sonra dedi simdi benim kafam karıştı benim sat 24 Mayıs benden daha sonra hamile kalan
arkadaşla rkeseyi çok rahat görüp kalp atışlarında duydular acaba bi sıkıntı warmi diye kendimi yiyorum şu an. Dr hersey yolunda dedi ama bayramdan sonra ya çok war. Warmi benim gibi karindan değilde vajinal görünen
canım sat aynı olsa bile hepimiz aynı gün hamile kalmadık sonuçta ayrıca geç döllenme de olabilir. doktorun bir sorun yok dediyse hiç endişelenip kendini üzme bence sevinmene bak tadını çıkar hamileliğinin hem kesen de görünmüş ne güzelMerhaba kızlar şimdi Dr dan geliyorum çok şükür kesem gözüktü ama çok küçük. Dr karindan göremedi vajinal baktı kalp atışı için bayramdan sonra dedi simdi benim kafam karıştı benim sat 24 Mayıs benden daha sonra hamile kalan arkadaşla rkeseyi çok rahat görüp kalp atışlarında duydular acaba bi sıkıntı warmi diye kendimi yiyorum şu an. Dr hersey yolunda dedi ama bayramdan sonra ya çok war. Warmi benim gibi karindan değilde vajinal görünen
Öncelikle hayırlı olsun, kendimizi yıpratmayalım benim anladığım kadarıyla süreç herkeste farklı ilerliyor. Bede sonra öğrenip çok daha önce değeri yükselmiş kesesini görmüş arkadaşlarla tanıştım burada. Dr normal dediyse endişe etme kendine dikkat et yorulma,bende bu felsefeyle ilerlemeye çalışıyorum. Sağlıkla kucağına alma temennisi ile sevgiler...Merhaba kızlar şimdi Dr dan geliyorum çok şükür kesem gözüktü ama çok küçük. Dr karindan göremedi vajinal baktı kalp atışı için bayramdan sonra dedi simdi benim kafam karıştı benim sat 24 Mayıs benden daha sonra hamile kalan arkadaşla rkeseyi çok rahat görüp kalp atışlarında duydular acaba bi sıkıntı warmi diye kendimi yiyorum şu an. Dr hersey yolunda dedi ama bayramdan sonra ya çok war. Warmi benim gibi karindan değilde vajinal görünen
Ben dilek aslana gidiyorum. Aynı zamanda kent hastanesinde de çalışıyor. Sen direk alsancakda muayenehanesi var istersen oraya gidebilirsin. Doktorum çok pozitif önerebilirim sana da.Canım senmissin izmirden karıştırdım sen hangi hastaneye gidiyor sun
Canim bosyere sikinti yapiyosun bebekte haftaya olusmaya baslayacak simdi kendine yer hazirliyo bizde minigi daha goremedik bayramdan sonra anca dedi doktor dun sadece kesemizi gordukŞimdi sonuç için tekrar gorustum Dr ile bu gördüğü sadece keseymis bebek henüz yokmuş. Korkuyorum ya Dr olumlu konusuyor ama kesin neticeyi bayramdan sonra diyo. Şimdi kızlar siz keselerinizde bebisleride gordunuzmu
Bizde kesemizi gorduk geldik cok sukur hersey yolunda
canım telaş etme yerleşme kanaması yaşıyorsun galiba.mrb acil durum tecu
rubeli arkadaslar tuvalete gittigmde peceteye akinti gibi kan geldi tam kirmizi degildi sadece peceteye geldi korktum nedir bilen yasayan warmi
Merhabalarrrrr
Dün kan testimi yaptırdım arkadaşlar Betam 333,6 çıktı.Bende Mart annesiyim inşaallah.
Benim Sat 11 Haziran.Ben adetten 1 gün önce test yaptırdım.Betam 333,6 Çıktı.hayırlı olsun, saglikla kucagina al insallah. Sat kacti, adetin kacıncı gunu bu deger?