Adet tarihin yarın ve değerin 673 mü maşallah canım, 1000 olunca kese gözüküyor diye biliyorum ama 2 günde bir ikiye katlandığını varsayarsak bu hafta sanırım görürsün keseyi diye düşünüyorum.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar dra gittim bugün.kan tahlili idrar tahlili verdim.beta hcg sonucuma şimdi baktım 673 çıkmış.adet tarihim yarın.acaba keseyi bu hafta görürmüyümkiii.bi görsem biraz rahatlıcam
canm benım ılk gebelıgım 54 kıloyum boy 1.60Bende akşam yemeklerinden sonra içim bulanıyor . Bu arada kaç kiloyuz annişler :)))) 2. doğum yapacak anneler kaç kilo almışlardı ilk gebeliklerinde
hayırlı olsun gozunuz oydın ... pozıtıf dusnun ınsallah bısey olmazSelam taze anneler. Kısmet olursa bende 2016 mart annedi olacagim .bir oglum var 2011 dogumlu ondan sonra 2 dusuğum oldu insallah saglıklı bi sekilde geciririz hamileliklerimizi dusuklerimin sonucu tıbbi genetik testi sonucunda anlasildi kandaki pıhtilasmaymis . Dün dr a gittim ve keseyi gõrdūk kalp atimi icin bayramdan sonraya cagirdi ve bir poset ilacla geri dõndük ewe . En kõtüsüde dogum yapana kadar hergün oksapar 6000 kan sulandırıcı igne yapicam kendime hem üzüldüm hem sewindim dün .umarim bu bebegim benimle kalir birakmaz beni
mrbb gozunuz aydın bızde 5+2 gunlıguz bugun kesemızı gorduk haftayada kalp atısıMerhaba KIZLAR sabah randevum vardı 5+4 günlük oldu bizim mercimek 9mm olmuş :) geçen hafta 5.7 mm di
ve ufaktan kalp atışı duyduk, çok derinden geldi biraz ses doktorum bayram sonrasına randevu verdi, herşey yolunda çok sevinçliyimmmmm
evet canım yarın.çok sağol inşallah görebilirim.bazı arkadaşlar ikiz olabilir dediler bilemiyorum tabi hayırlısı olsun inşallah.sen gördün mü keseyiAdet tarihin yarın ve değerin 673 mü maşallah canım, 1000 olunca kese gözüküyor diye biliyorum ama 2 günde bir ikiye katlandığını varsayarsak bu hafta sanırım görürsün keseyi diye düşünüyorum.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza canımAdet tarihin yarın ve değerin 673 mü maşallah canım, 1000 olunca kese gözüküyor diye biliyorum ama 2 günde bir ikiye katlandığını varsayarsak bu hafta sanırım görürsün keseyi diye düşünüyorum.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yok görmedim benim adetim 3 gün geçti değerim 317, biraz yavaş belkide Allahım yardım etsin çok tedirginim ben haftaya anca görürüm sanırım. Senin değerin çok güzel ama tebrik ederim.evet canım yarın.çok sağol inşallah görebilirim.bazı arkadaşlar ikiz olabilir dediler bilemiyorum tabi hayırlısı olsun inşallah.sen gördün mü keseyi
yooo canım değerin gayet iyi bence.benimki yüksek seninki normal yani.iki katına çıkıyorsa problem yokki.benim ilk 76 ydı.adete beş gün vardı ama.birde benim 2 kattan fazla artıyo hep o yüzden yüksek.bende buna tedirgin oluyorum aslında.bence boşa tedirgin olup meleklerimizi etkilemeyelim.emin ol etkileniyorlar.Yok görmedim benim adetim 3 gün geçti değerim 317, biraz yavaş belkide Allahım yardım etsin çok tedirginim ben haftaya anca görürüm sanırım. Senin değerin çok güzel ama tebrik ederim.
Aminnn inşallahhhhhhh canımAynen cnm bende hep öğrenmek bebeğim için en iyisini yapmak istiyorum inş birbirimizden aldığımız bilgilerle bebislerimiz sapasağlam olucak lar :)
Bende 14 kg almistim :)Bende akşam yemeklerinden sonra içim bulanıyor . Bu arada kaç kiloyuz annişler :)))) 2. doğum yapacak anneler kaç kilo almışlardı ilk gebeliklerinde
Canım maşallah e sen yarılamışsın hamileliği görünür bence hatta cuma falan gitsen bile görünür bu değerle...arkadaşlar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ben de bugün öğrendim Allah nasip ederse sizin gibi Mart anneliğine aday olduğumu sat 9 hazirandı betahcg 1031 çıktı nasıl sizce kese haftaya görünür mü acaba ?
Amin inşallahayy ne güzel çok sevindim canım darısı bizlere inşallah
Cok sukur cnm maşallah bende gördüm bayamız da yavaş yavaş görüyoruz darısı kalp atışlarına inş :)slmguzl anneler ben bugun keseyi gordum cok sukur hersey yolunda haftaya kalp atisi icin cagirdi dr..... insallah sizlerde gprursunuz keseleri
Ikiz gebelik bekleyen bir anne kalp atisini duymustu birini duymus digeri daha ustte oldugu icin onu sonra bakacakti onu biliyorum adi da aklimda ama cikaramadimİlk sırada sen varsın gibi:) Kim duyarsa haber versin kendimikini duymuş gibi sevinirim
Canım çok sevindim rabbim hepimize nasip etsin ins vallahi çok kuruntu yapıyoruz inşallah hepimiz sırayla kalp atışlarını duycaz sonrada kendimize kizi caz niye bu kadar kendimizi üzmüşüz diye :)Merhaba KIZLAR sabah randevum vardı 5+4 günlük oldu bizim mercimek 9mm olmuş :) geçen hafta 5.7 mm di
ve ufaktan kalp atışı duyduk, çok derinden geldi biraz ses doktorum bayram sonrasına randevu verdi, herşey yolunda çok sevinçliyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?