2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı


Allah tamamina erdirsin insaAllah bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
 
Kadının ekşi şeyler arzulaması kanın sulanmaya ihtiyaç duymasındandır. Kan sulanacak ki plasentadan bebeğe kanın geçişi kolay olsun. Aksi takdirde plasenta dolayısıyla bebek beslenemeyecek.

Anne adayı bazen de tatlı ister. Çünkü hamilelikte şeker düzeyi değişkendir. Düşüklüğüne karşı annede tatlı yeme isteği doğar.

Bazen de toksin maddeler vücutta birikir. Ya da vücut yüklenmek istemez. Bu seferde bulantı hisseder ve bu yiyecek ve içeceklere tepki gösterir. Kendini bu şekilde savunmaya alır.

Hamilelerde koku frekansı yüksektir. Koku frekansının yüksek olması da vücutta yoğunlaşan östrojen hormonuna bağlı gelişmektedir.

Anlayacağınız her yeme isteğinin veya her tepkinin bir sebebi var…

Ve biz üzerimizde gerçekleşen bu mucizelerin farkında değiliz.
Alıntıdır
 
Selam kızlar
Ikili test konuşulmuş ,daha neler vardır konuşulan kim bilir ama okuyamıyorum hepsini malesef.
Ikili testi ilk hamileliğimde yaptırmıştım.
Şimdi de yaptıracağım.
Sonuç ne çıkarsa çıksın önemli değil benim için herşey ALLAH tan gelir.
Yanlız sonuç olumsuz olursa hazırlıklı olmak gerek herşeye.
Işte sırf bu Yüzden yaptıracağım.

Çok duydum eğer trizonomi problemi çıkarsa aldırırm diyen insanlar.ben bakarım ama bana birşey olursa kim bakar?düşüncesinde olanlar.
Tamam da sağlıklı evladının başına birşey gelmeyeceğinin garantisi var mı ki?
Eskiden böyle teknoloji yoktu.teknolojiden faydalanmak ama dini yönden mantıklı karar vermek gerek diye düşünüyorum.
 
Kv konusuna da gelince ,benimki kadar herşeyi yorumu olan bir Kv yoktur herhalde.
Ilk hamileliğimde her gördüğünde aman şunu yapma bebek böyle olur,aman bunu yapma sende şu olur. Gibi kendince tavsiyeler ama bir hamilenin Can'ını sıkan Cümleler.
Cevap da vermem.baktım ki değişmiyor o konuştukça moralim bozuluyor.kapattım kulaklarımı,duymadım,dinlemedim.he he dedim geçtim.belki yanlış Yaptım ama öyle geçmezdi hamilelik.
Demem o ki kendinize bir Uğraş bulun hamile iken.kafa dağıtmak için hobi edinin.
 

Ay canım yok ne yeni binası, eski bina olduğu gibi duruyo kullanılıyo arka tarafta çalışmalar var sadece .. Hangi doktora aldın randevu belki benim gittiğim doktor böyleydi bilmiyorum ama devletlerin hepsi bebeği ultrasonu göstermiyomuş yani bu da bana bişey demedi baktı baktı evet tamam dedi kaldırdı ve dediğim gibi garip bi ultrason kağıdı verdi töbe töbe .. Ama aynen aslında bir nevi bende onun için gittim giriş olsun diye .. Giyinişime bile yani doktor garip garip baktı, çok çok alt seviye de şu an orası, abartısız en az 3 4 tane suriyeli kadın gördüm bekleyen falan, devletin hastanesi bizler için yapılan hastane ve bizlerinde gitmesi gerekirken korktum ya bildiğim mikrop falan kapatım diye bilmiyorum kaçarak çıktım. Yanına dediğim gbi bol peçete ıslak mendil al vermiyorlar o jeli sürdükten sonra vermedi yani resmen ..
 
ben normalde çikolata dondurma delisiyim ama hiç canım çekmiyor dönüp baakmıyorum. ben turşu istiyorum ama tuzu yeme dedi doktor

O zaman ekşi-tatlı teorisi var bide :) ekşi-kız tatlı-erkek bakalım tutucakmı bu da :) bende sevmem valla normalde çikolata falan bakmam yani almam ama şimdi çok istiyo canım hep tatlı şeyler yemek istiyorum ekşi acı çok severdim yiyemiyorum hiç istemiyo canım
 
ben de ingilizce öğretmeniyimm :) okulların açılmasını ben de bekliyorum artık çok sıkıldım
 
Günaydın hanimlar
Herkes KV, görumceden şikayetçi. Bende kendi ailemden bide söyle düşünün kan bağı olmayan yabancı kişilerin böyle davranması normal. Ama kendi canından kanından olan anne babanın dusuncesizligi insanı daha çok yıpratıyor.
 
Anladm canm.tesekkurler benim de son adet 27 hazirandı.bir ay sonra öğrenebilirim belki.Rabbim cümlemize saglikla kucagimizi almayı da nasip etsin.
 
Gunaydin kizlar ne guzel meslek sahibisiniz bense ikinci universitesinden yeni mezun olmus ev hanimi o kadar sene oku sen tam ise baslayacakken hoop hamile oldugunu ogren simdi okuduktan sonra evde oturmak o kadar skici ki anlatamam birde sonrasi var yasim geciyor dogum yaptigimda 26 olucam kim beni nerede ise alacak resmen o kadar egitum birikim caba cop oldu. En iyisi diyorum ikinci dili gelistirmek icin bu surede kursa gidiyim bi sansimdaha olabilir
 
Ahh keşke bende öğretmen olsaydm da tatilden sıkılsaydım.Hergün 8 5 mesai bıktrdı resmen. Hele hamilelikte hiç çekilmiyor malesef. Bugünlerinizin kıymetini bilin
belki başlayınca ararım bu günlerimi ama evde de depresyona girdim,hiç kimsem yok burda. o kadar sıkıldım ki... günler geçmek bilmiyor. çalışınca günler geçer en azından diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin sana da canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…