- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Cnm o duygusallik bende hamile oldugumu ogrenmeden basladi.Herseye aglar oldumMerhaba kızlar bugün ben pek iyi değilim uyuyamadim başım ağrıyor. Duygusallik var mı sizde ...Bnde başladı. Dün akşam film izlerken gözlerimden yaşlar döküldü engelliyemiyorum ...ilk gebelik de de böyle oluyordu.....kizlarrrr cinsiyet konusunda tahminleriniz var mı? ? Düşündüğünüz isimler yada
Bende arefe gunune randevu bulamadim.14 temmuza randevu aldim.İns kalp atisini duyarizBenim anladığım kadarıyla burası 5+1den itibaren 6 gösteriyor. Yani gün hassasiyeti yok. O yüzden sen de bayramdan hemen sonra gitsen duyarsın muhtemelen. Ben bayramda içim içimi yer diye arefe gününe aldım randevuyu.
İnşallah bayramdan önce duyarsın da bayram hediyesi olur sana canımP.tesi hcg baktiracam tekrar ona gore gidecem...ama bayramdan once gitmeyi dusunuyorum insallah. Herhalukarda
Bende arefe gunune randevu bulamadim.14 temmuza randevu aldim.İns kalp atisini duyariz
Ben kız hissediyorum cnm ismi de hazır ztn Elisa Su olucak allah izin verirse :)Merhaba kızlar bugün ben pek iyi değilim uyuyamadim başım ağrıyor. Duygusallik var mı sizde ...Bnde başladı. Dün akşam film izlerken gözlerimden yaşlar döküldü engelliyemiyorum ...ilk gebelik de de böyle oluyordu.....kizlarrrr cinsiyet konusunda tahminleriniz var mı? ? Düşündüğünüz isimler yada
Bende az önce 16 temmuz à randevu aldım 5+4 olucam o zaman acaba kalp atışı duyulurmu ya gerçi doktorum pazartesi günü duyulup duyulmayacagini söyler herhalde bayramdan sonraya gel derse rabdevuyu iptal ederim ama değer 5000 nin üzerinde olunca duyuluyormus bnmde o zamana çoktan geçmiş olucak diyerekten aldım ama artık hayırlısı ya şu keseleri görsek ve kalp atışlarını duysak biraz daha rahatlarizbenimde 14 temmuz randevum ıkımızde duyarız kalp atısını ınsallah ogün
Bende arefe gunune randevu bulamadim.14 temmuza randevu aldim.İns kalp atisini duyariz
benimde 14 temmuz randevum ıkımızde duyarız kalp atısını ınsallah ogün
bende 11 temmuza aldim kizlar o zaman degerim 20-25 bin arasi olur diye hesapladim 7.haftanin sonlarinda olcam insallah hem keseyi goruruz hem kalp atisini duyarizBende az önce 16 temmuz à randevu aldım 5+4 olucam o zaman acaba kalp atışı duyulurmu ya gerçi doktorum pazartesi günü duyulup duyulmayacagini söyler herhalde bayramdan sonraya gel derse rabdevuyu iptal ederim ama değer 5000 nin üzerinde olunca duyuluyormus bnmde o zamana çoktan geçmiş olucak diyerekten aldım ama artık hayırlısı ya şu keseleri görsek ve kalp atışlarını duysak biraz daha rahatlariz
Oo kesin duyarsın ve görürsün cnm sende benim kalp atışını duyma ihtimalim varmı 5+ 4 ken ? Bu arada şimdi hesapladım cnm o zaman degerim 104.448 lerde olucakbende 11 temmuza aldim kizlar o zaman degerim 20-25 bin arasi olur diye hesapladim 7.haftanin sonlarinda olcam insallah hem keseyi goruruz hem kalp atisini duyariz
Canım nasıl sabrettin bu zamana kadar :)Pazartesi gidiyorum kızlar doktora inşallah kalbisinide kesesinide duyar görürüz hayırlısıyla inş.. 7+2 olcaz o zaman yanlışım yoksa
Bende az önce 16 temmuz à randevu aldım 5+4 olucam o zaman acaba kalp atışı duyulurmu ya gerçi doktorum pazartesi günü duyulup duyulmayacagini söyler herhalde bayramdan sonraya gel derse rabdevuyu iptal ederim ama değer 5000 nin üzerinde olunca duyuluyormus bnmde o zamana çoktan geçmiş olucak diyerekten aldım ama artık hayırlısı ya şu keseleri görsek ve kalp atışlarını duysak biraz daha rahatlariz
bende 11 temmuza aldim kizlar o zaman degerim 20-25 bin arasi olur diye hesapladim 7.haftanin sonlarinda olcam insallah hem keseyi goruruz hem kalp atisini duyariz
Elisa ve su bu iki kizin olursa mi yoksa elisa su tek biri icin mi canim...guzel isimmisBen kız hissediyorum cnm ismi de hazır ztn Elisa Su olucak allah izin verirse :)
bende kalp atışı ıcın sabırsızlanıyorum bız kimseye soylemedık bayramdan once kalp atışını duynca soylemeyı dusunuyorum
- sanirum kalp atislarini dinlemek bayramdan sonraya kalacak...kalp atisini duymak her anneyi rahatlatacak bayramdan sonrayi bejlemek coj zor...burdan kalp atusini duyan anneler yazarsa bizide cesaretlendirir...umarik herkes duyar
bıldıgım kadaryla 7. haftada falan duyuluyorben de kalp atışlarını duymak için heyecanlanıyorum. çarşamba doktor randevum var, erken mi bilmiyorum ama atışları duyabilir miyim acaba? tecrübeli annelerden yardım bekliyorum. :)
hıc deme canm ya bende oyuzden yazdım ya normalde cok uykucuyum bu ara bır turlu uyuyamıyorum acaba hep böyle mı olucakAy cnm resmen içimi okudun bende uyumayı normalde severim ama hamile kaldığımdan beri uyku namına bişey kalmadı gece 3-4 te yatıyorum sabah 6-7 de uyanıyorum gün içerisinde uykum gelse de senin dediğin gibi en fazla yarım saat uyuyabiliyorum.eşimde sende şimdi merak ve heyecan var ondan uyuyamıyorsun diyor.olabilir mi acaba ?
Elisa şu tek bir kızım için cnm bana rüyamda Elisa koy dediler anlamida allahım yemini sözü demek.cennet kapısındaki melek demek ve hz zekeriya nin karısının isimde Elisa imiş .kurandada geçiyor. Su isminide eşimle daha ilk tanistigimjz dan beri kızımız olursa mutlaka 2. İsim olarak su koyarız diyorduk.bakalim sağlıklı olsunlarda inş :)Elisa ve su bu iki kizin olursa mi yoksa elisa su tek biri icin mi canim...guzel isimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?