- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
offf off kızlar trafik cezası geldi şimdi 391 tl![]()
Gözün aydın cnm darısı başımıza)
Gözünaydn canım cok sevindim güzel haberler almana bi prensesmi qelıo yani ne qüzel saqlıkla sıhhatle qelsin inşallah :)
azerikizi91 cokkk sevindim canim yerim onun kipir kipir hareketlerini :) Rabbim bagislasin:)
cok sevındım canımmm demekki neymiş hemen panik olmayacakmısız dimi:):)
gözün aydın hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
azerikizi91 ayy canımcım gözünaydın çok sevindim demek kız dedi amanın yaaa darısı bizim başımıza
gözün aydın canım inşallah hep böyle sağlıkla devam eder
kontrolden gelen güzel anneler hepiniz için çok mutlu oldum.darısı başımıza. benim kontrol eylülde daha çok var.
inşallah bizlerde kontrollerden böyle mutlu ayrılırız
![]()
Hadi gözün aydın canım...Evham yapma kendi kendine..
ne güzel çok sevindim, inşallah bana da kız der Allah'ın izniyle. Cumartesi gideceğim ben de sorayım bari cinsiyetini? seninle günlerimiz çok yakın :)
canım gözünaydın ne güzel mutlu haberlerle dönmüşsün :) bende kısmetse haftaya ctesi gidicem aklımda olsun bari ne yedin :) bende hazırlıklı gideyim bu arada ikili test yaptırdın mı ?
Çok sevindim seninle Günlerimiz aynı gidiyor .cinsiyeti bnde çok merakediyorum.
Kizlar hepinize cok ama cok tesekkur ediyorum...
Cok sukur saglikli oldugunu duydum ya...
Heleki o progestani birakacagimada ayrica sevindim...
7-24 baygindim dusunun....
Ikili testi yaptirmadim bu arada...
Dusunmuyorumda :)
Bebegimin uyanmasi hareket etmmesi icin ise...
Mercimek corbasi icmistim vede cikolata yemistim...
Karnimin icinde sorf yapiyordu adeta

Ayrica kusummelek bacim...
Benim ilk gebeligim riskliydi...
Plasentamiz sekilliydi plesanta bagi mevcuttu...
Plasenta bagi yerine bant olsaydi oglumun herhangi bir yeri o yere degse sakat kalma olasiligi yuksekti...
Yani bunda evhamlli davranmam bence oldukca normal canim...
Birde erken dogdu kuveste kaldi 10 gun...
Rabb'im kimseyi yavrulariyla sinamasin ins.
Ohhhhh ne guzel bir mutlu haberi de senden aldik canim...Kızlaaaaaaaaarr bendeeee geldiiiimmmmm :) Birazcıktaa alısveris yaptımdaa ondan gec kaldım..
Lokumum masaaallaaaahhhh saglıklı yaa tam bi bebek olmusss elleri kolları ayakları bacaklarını hepsini gösterdi dr hatta kafasına bile yakınlastırdı ultrasonu, 3.4 cm su anda lokumum pıt pıt kalp atıslarını duyduk yine. uyuyordu doktor hareket etsin mi dedi esim yazııııııık dedi doktorda güldü dürtmüyorum dedi o zaman :)) 2 Eylülde saat1de 2li tarama testimiz var cok sükür basından beri düsük vs tehlikem yoktu hala yok hersey saglıklı darısı 2li taramaya artık :) hicbirsey yasak degil yalnız 2 gündür sarı akıntım vardı onun icin fitil verdi 5gün kullanıcam. Sıcaklardan ve az sıvı tüketiminden dolayı oluyor dedi.
Bu arada troid içinde testim vardı bugün yaptırdık o da düsmüüsssss kendi kendine :) 8.1 di 4.2 ye düsmüs ilac kullanmıyordum zaten dahiliye ve endokrin doktorum gerek yok demisti ne kadar haklıymıs :)
Kadın dogumcumada bayılıyorum cok seviyorum kendisini iyi ki Düzgün Bey i tanımısıııııııııımmmmm
benden haberler böyleee
Kızlaaar sizide tebrik ediyorum gözünüz aydın insalllaaaaaaah hep birlikte tamamlicaz bu güzel süreci saglıklaaaaa @_Egeli_azerikizi91
Masaallah size ♥♥♥
Iyi dileklerin icin ise tesekkur ediyorum ♥
Ben hic dusunmuyorum canim ;-)Kızlar ne kadar kaynatmışsınız yetişemiyorum hızınıza. Herkes ikili test yaptıracak mı ya hiç yokmu burda yaptırmayı düşünmeyen?