tsh ın düşmesi demek ilaç fazla geliyor demek ikisi ters orantılı. sanki bana da ilaç fazla gelmiş gibi geldi. sen bilirsin ama çok da oynama yapmadan hafif bir azaltma yapmayı denerdim ben olsam. benim t3 t4 normal çıkıyor gerçi o yzden yanlış bilgi vermek istemem doktor kızarsa oonu bilmem.Canim ya benimde 0.65 e düsmüs bana cok düsük geldı 5 küsürden düstü bi de ama doktor degistirmedi dozaji böyle devam dedi ben ne yapsam ki yalniz t3 t4 yuksek biraz ama tsh cok düstü atarsam daha da beter düsmücek mi
Bendensin...benimde ayni boleben bir ay önce 69 dum küsüratı da vardı belki hatırlamıyorum bugun tartıldım 72 çıktım. 3 kilo almışım
Anladim canim hafta ici 100 hafta sonu 150 atiyodum simdi hep 100 atiyim bakalim nolcaktsh ın düşmesi demek ilaç fazla geliyor demek ikisi ters orantılı. sanki bana da ilaç fazla gelmiş gibi geldi. sen bilirsin ama çok da oynama yapmadan hafif bir azaltma yapmayı denerdim ben olsam. benim t3 t4 normal çıkıyor gerçi o yzden yanlış bilgi vermek istemem doktor kızarsa oonu bilmem.
Yarin bnde gidiyorum kontroleeeinşallah düşük tehlikem geçmiştir ve minnaki çok merak ediyorum umarim büyümüştür güzel haberlerle döneriz inşallah canim :)
ne guzellll bebislerinizi goreceksiniz inalah hersey yolundadirrr.kilo falan kafama.takmiyorumm ilk gebeligimdeki kilolar dueuyor ustune eklene eklene gidiyoru isteeee dogumdan.sonra spora basliycammm ve yuruyuse 4. aydan sonra basliycam insallah 5 6 kilo.alarak.bitirirm.zaten kiloluyum insallah hayirlsiiyla.doguralim da kilo elbet verilir
ben de aynen böyleyim. uykum çok var ama uyuyamıyorum. sabahları dinç uyanamıyorum. yeni yeni haftadır olmaya başladı bu durum ama çok sinirimi bozuyo
O kadar etkiler mi ya son günlerde ben de uyuyamıyorum ev çok sıcak geliyor kalkıp kalkıp su içiyorum yatıyorum az geçiyor tuvalete kalkıyorum serin olur mu diye salona geçiyorum falan elimde yastık ruh gibi dolanıyorum sabaha kadar sabaha karşı ancak derin uykuya geçiyorum sonra hop sabah olmuşAynen canım ya arkadaşımda diyoki uyumaya çalış anne karnında alışırsa çıkıncada uyumuyolar diyooo
Yok be canimm :)) belki şişkinlik falan da vardır hem olsun yaa nolcak bebisler dogsun da verilir
Soyletim canim semde melegini op bolca
Ama bu haksızlık b3nle 70 le başladım nie 65e düşmedim sizin için güzel bi gelişme olmuş... az iştahsız olmayı dilerim
BendeBende ilacımı aç karnına alıyordum ve 11 gün sonra yani salı günü tekrar tahlil yapıldı benim 11'e kadar çıkan tsh çok çok şükür 3.58'e kadar düşmüş bende yarın tekrar doktoruma gidicem artık ilaç konusunda o yönlendirecekkızlar bahsi pek geçmedi tirot laçları sabahh aç karnına alınmalı ve en az yarım saat beklenmeli öyle olunca asıl etkisini gösteriyor. yıllardır kullanıyorum. hamillikte dozajı endokrin artırdı bir hafta sonra baktırdım ki fazla gelecek enrdeyse ben de kafama göre dengeledim birşeyler yaptım şimdi olması gerektiği seviyelerde inş. yarın da yine aile hekimliğinde baktırmayı düşünüyorum.
Geçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir şeyiİyi geceler herkese kızlar az kalsın Bebeğimi kaybediyordum dün gece kanamayla hastaneye gitim bugün çıktım ama elim yüreğimdekıpkırmızı kan resmen adet kanı gibiydi bu şekilde kanama geçiren oldu aranızda
Canım öyle dediler ben hiç düşünemedim kese ne kadar filan belki kağıtta yazıyordu ama attım onları da en son vajinal baktırdım kesin olsun diye seni de anlıyorum tabi endişelisin. Ben ağladığım için doktor da çok izah edemedi zaten. Vajinal baktırdın mı sen?çok üzüldüm canım ne desem boş biliyorum. benim umudum da çok az zaten. umutlandırmak da istemyorum kendimi. dr un bi söylediği yetti zaten bi haftadır. canım acını deşmek istemiyorum ama sana bi şey sormak istiyorum benim en son gittiğimde 5+6 dedi diğeri 5+1 dedi ya. renkli ultrason daha kesin sonuç verir değil mi? senin kese boyutuna göre kaç haftaydı ve kese kaç mm idi hatırlıyor musun? kusura bakma tekrar sorduğum için ama acayip kaygılıyım.
Teşekür ederim canım kimseye yasatmasin sağlıklı kucamiza allalm bebeklerimiziGeçmiş olsun rabbim bebeğini sana bağışlasın umarım bir daha yaşamazsın böyle bir şeyi
Teşekkür ederim canım hayırlısı böyleymiş demek ki.Kendini üzme sıkma.inşallah herşey dilediğin gibi olur.
Canım öyle dediler ben hiç düşünemedim kese ne kadar filan belki kağıtta yazıyordu ama attım onları da en son vajinal baktırdım kesin olsun diye seni de anlıyorum tabi endişelisin. Ben ağladığım için doktor da çok izah edemedi zaten. Vajinal baktırdın mı sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?